Poptávám stavební práce
Poptávám práce na rodinném domě v těchto profesích: - elektroinstalace - vytápění (pyro kotel, elektrokotel; solární panely) - MaR - vzduchotechnika s rekuperací - zednické práce Výstavba Holýšov od 4 měsíce 2012 V případě záimu zašlu potřebné podklady.
RIPO – rekonstrukce serverovny vč. záložního zdroje
Předmětem zakázky je provádění stavebních prací v prostorách zadavatele (rekonstrukce výpočetního sálu, záložní zdroj pro výpočetní sály, chlazení a VZT pro PC učebny), vypracování projektové dokumentace pro provedení stavby, projektové dokumentace skutečného provedení stavby, zajištění funkce koordinátora BOZP, zajištění záruční servisu a další ...
Poptávám stavbu dvouprůduchového komínu
Poptávám stavbu dvouprůduchového komínu Rohr-Kamin universal na připojení plynového kotle a kotle na pevné palivo. Připojení kotle na pevné palivo je přes zeď šíře 44 cm. Prosím o zaslání nabídky na stavbu i na revizi komínu.
Výstavba BPS s kombinovanou výrobou elektřiny a tepla –  bioteplárna Přeštice
Předmětem zakázky je dodávka technologie KJ a související stavební práce na bioteplárně v Přešticích. Bližší specifikace bude uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám drobné zednické práce a pořez dřeva
Drobné zednické práce včetně dovozu materiálu.Dovoz a řezání vlastního dřeva. Jen Přešticko, Merklínsko a okolí.
Poptáváme žebřík
Jsme evangelický sbor v Praze 10 a potřebujeme žebřík pro výstup na střechu naší modlitebny. Výška asi 6 metrů. Měl by být buďto kolmý, kotvený do fasády, nebo šikmý. Zatím nám jde o to, jestli vaše firma toto provádí. Děkuji za odpověď.
Poptávám realizaci omítky na RD
Poptávám zhotovení omítky na rodinný dům. Je už zateplen polystyrenem, 1 vrstva šedé stěrky.
Poptáváme obnovu fasády činžovního domu
Popis poptávky: Obnova uliční a dvorní fasády domu z roku 1901 v centru Plzně Houškova 14. Další informace: vyspravení cca 30% vypadlé původní omítky vc maltou na uličním průčelí, armování síťovinou se stěrkou, štukový povrch, nátěr akrylovými barvami alt. tenkovrstvá barevná silikátová omítkovina. Dvorní průčelí o stejné ploše ale 100% obnova ...
Poptáváme stavební práce
poptáváme práce . výměnu oken, novou střešní kritinu, zateplení střechy , zateplení obvod. pláště, vypracování projektu v rámci programu Zelená úsporám. Navíc nové podlahy do 2 místností ( nepodsklepeno), drenáž kolem domu , hydroizolace základ. zdiva ale ne podřezání ani injektáž. požadujeme ověřitelné reference, záruku kvality provedené práce, ...
Poptávám stavební práce
Hledám kontakt na firmu - zemní, dlažební a zednické práce. Na Pěníku 275/22, Písek, na jméno František Bledý
Poptávám pokládku dlažby vč. materiálu
Hledám firmu na pokládku dlažby v Plzni cca 30m2 (a 20m2 v budoucnu) včetně dodávky materiálu v termínu 2-cca15.6. Pokud byste měli o tuto zakźku zájem prosím zašlete mi nějakou nabídku s cenou za práci.
Poptáváme zhotovení betonového plotu
Poptávám zhotovení plotu z umělého kamene v cca délce 40.m.Včetně výkopových prací a podkladní betonáže.
Poptávám stavbu základové desky RD
Poptávám stavební firmu, která je schopna postavit základovou desku pro rodinný domek 10x10m.
Poptávám zhotovení fasády a zateplení
Hledám firmu na zhotovení fasády a částečné zateplení.
Poptáváme stavební práce a instalaci antén
1. Poptávám firmu maximálně v okrese Klatovy, která se zabývá oplášťováváním zdí domů plastovými lištami. 2. Poptávám firmu maximálně v okrese Klatovy, která se zabývá instalováním antén TV, rádio a občanských stanic pro domky. 3. Poptávám firmu pro oblast Sušice v okr.Klatovy, která se zabývá stavební činností (zakládáním staveb rodinných domků)
Poptávám výrobu monolit. beton. konstrukcí
Poptávám výrobu monolitických betonových konstrukcí (schody). Celá ČR.
Poptávám zastřešení balkonu
Mám zájem o zastřešení balkonu -obec Lučice - Klatovy,prosím sdělte podrobnější informace.
Poptávám firmu na výměnu oken a dveří
Poptávám: 3 x okno 180 x 150 - dvojdílné, 1/3 výklopná, 1 x okno 150 x 150 - dvojdílné, 1/2 výklopná, 2 x vchodové dveře s malým sklem - 80/197 + montáž + zednické práce. Děkuji