Poptáváme opravu kostela
Poptáváme stavební práce: oprava fasády na věži kostela cca. 16 m vysoké, tesařské práce na trámech hrázdění ve věži, postupně pak oprava fasády celého objektu kostela a fary
Potřebuji opravit vnitřní omítky
Hledáme zedníky pro opravy vnitřních omítek ve staré průmyslové budově v Liberci. Jedná se o opravu stěn dílny o rozloze podlahy asi 250m2. Termínově spěchá, práce by měla být zahájena již 17.12.2007.
Poptávám rekonstrukci suterénu domu
Poptávám rekonstrukci suterénu domu a příjezdové cesty. Okr. Fýdek-Místek, popř. Ostrava a Karviná.
Poptávám provedení kanalizačního protlaku
Poptáváme provedení kanalizačního protlaku ze suterénu domu do venkovní kanalizační šachty,dl 5m,DN 250.Centrum Liberce.
Poptáváme zedníky
Hledáme stavební partu nebo samostatné zedníky na práci v Jablonci n.N. Solidní jednání a spolehlivost nutností, nástup nutný ihned.
Poptávám rekonstrukci omítky vč. izolace
Poptávám obnovu omítky vč. izolací na řadovém domku v Jablonci nad Nisou. Součástí je i oprava balkónů. V případě zajímavé nabídky i výměna vchodových dveří.
Poptávám omítkářské práce v RD
Poptávám zhotovení vnitřních omítek v novostavbě RD v Mírové pod Kozákovem (cca 2 km od Turnova) - hrubá stavba z materiálu BSK Klatovy (IZO tvárnice) - stříkaná nebo ruční - termín: cca 05/2007 (projektovou dokumentaci pošlu na vyžádání e-mailem).
Poptávám zhotovení fasády vč. zateplení
Poptávám fasádu novostavby RD, včetně zateplení (tl. cca 5cm) Základní údaje: - zateplovací systém včetně izolantu tl.5, vč. konečné úpravy - akrylátová omítka 1,5mm (plocha cca.184m2) - zateplovací systém včetně izolantu tl.2cm špalety oken, vč. konečné úpravy - akrylátová omítka 1,5mm - plocha cca 20.2m2 - základové lišty 5cm ...
Poptáváme zedníky na vyzdívky
Poptáváme zedníky na vyzdívky Porotherm.Praha.Nástup ihned.