Poptávám výrobu kovové brány k RD
Poptávám výrobu kovové brány a branky k oplocení rodinného domu. Okr. Rychnov nad Kněžnou, Ústí nad Orlicí.
Poptáváme zhotovení zábradlí do podchodu
Poptávám dodávku a montáž ocelového zábradlí do podchodu po železniční traň na akci Veselí nad Lužnicí.
Poptáváme obklady stěn plechovými díly
Poptáváme provedení obkladů vnitřních stěn plechovými díly s povrchovou úpravou do hygienicky kontrolovaných prostor (t.j. dobrá udržovatelnost povrchu, jednoduchá dezinfekce a sanitace). BIOSTER, a.s., Veverská Bítýška (okr. Brno - venkov).
Poptáváme dodávku hliníkového pletiva
Poptávám hliníkové pletivo 30 x 33 - po celé ČR.
Poptávám zabezpečení balkonu mřížemi
Poptávám zabezpečení balkónu a balkónového okna mříží. Brno. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám výměnu zámku Fab u vrat
Sháním zámečníky na výměnu zámku Fab u garážových vrat, ve Fryštáku. Okres Zlín. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme výrobu lisovaného pletiva,210 ks
Prosím o zaslání nabídky na výrobu lisovaného pletiva velikost otvorů 40x40,drát pr.3, rozměr síta 1000x2000 počet kusů asi 210.Předem děkuji za vyřízení.
Poptáváme výrobu zámečnických prvků
Poptávám dodávku kovových výrobků typu: Zámečnícké prvky ( zábradlí schodišť a balkonů, vstupní stříšky ... ) na stavbu dvou bytových domů v Kutné Hoře schodišťové zábradlí -počet prvků v obou domech: Zábradlí č.1 - 12ks Zábradlí č.2 - 12ks Zábradlí č.3 - 4ks Zábradlí č.4 - 4ks Balkony, lodžie: - dle výkresů Termín: do ...
Poptáváme krycí desky vozíku vozové pece
Poptáváme krycí desky na vozík vozové pece HV 60/15 typ ETE 1406 42 29 12
Poptáváme stavbu ocelové haly
Hledáme firmu na stavbu konstrukce ocelové haly 20 x 40 m.
Poptávám opravu zábradlí u 40 balkonů
Poptávám opravu balkonového zábradlí na domě se 40 balkony v Hradci Králové. Stávající zábradlí je dékly cca 3m a má kovový rám, který je vyplněn verzalitovými příčkami. Je třeba nahradit zkorodovanou část rámu a příčky nahradit příčkami EVERWOOD.
Poptáváme schránkové boxy, 44 ks
Hledáme firmu, která nám dodá i s montáží nové schránkové boxy do bytového domu ve Zlíně. Jedná se o 44 schránek v sestavách po 6 či 8 ks zazděných ve vestibulu.
Poptávám opravu dveří
Dobrý den, nedávno jsem problém se zabouchnutými dveřmi vyřešila jejich vykopnutím, dveře byly již jednou takto otevřeny. Bohužel jsem vyrazila zámkovou část zárubně i s určitou plochou dřeva. Potřebovala bych nejpozději do pondělí mít dveže spravené, odlétám. Děkuji
Poptáváme zhotovení kovových vrat
Poptávám zhotovení jednoduchých kovových vrat,celkem - 2ks. dle nákresu Jedná se o jednoduchá vrata na pantech výška 2m šíře 1 křídlo - 2m jednouchá trubková svařená konstrukce bez výplně. místo montáže: Praha 9, Horní Počernice
Poptáváme zhotovení kovové branky
Poptáváme zámečnické práce, jedná se nám o kovovou branku. Okr. Olomouc
Poptávám plastová okna a vrata
Poptávám garážová vrata 4m - 4,8 m a plastová okna s montáží, okolí Jablonec nad Nisou.
Poptáváme zámečnické práce
Hledáme dodavatele zámečnických prací. Na již postavenou bigboardovou konstrukci 10x11 m ( spodní hrana je 3m nad zemí) potřebujeme připevnit plechy tak, aby celou plochu (80m2) vyplnily a dala se na ni nalepit samolepicí folie. Jedná se o práci z montážní plošiny na otevřeném prostranství v Praze (Pankrác).
Poptávám výměnu 2 zámků v Praze
Poptávám zámečníka k výměně 2 zámků GUARD a FAB. Praha- Žižkov. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme fasádnické a izolační práce
Poptávám pracovní skupiny, pracovníky pro provádění zateplovacích fasád (ETICS) a prací souvisejících s rekonstrukcí fasád bytových domů (dlažby, okapové chodníky, natěračské práce, drobné zámečnické práce apod), zakázky po cca. 1000m2 (možnost rozdělit na menší díly dle kapacity skupiny), v Uherském Hradišti a okolí termín do konce roku 2007 dále ...
Poptáváme dvoukřídlová kovová vrata
Hledám výrobce vstupních vrat do domu dvou křídlové rozměr šířka 225cm x výška 250cm. Kovové zateplené. Navrhněte i integrované dveře. Potřebuji dva kusy na uzavření průjezdu do domu. Jedny levé druhé pravé. Bez jakýchkoliv oken. Prosvětlení vrátnice bude nad dveřmi.
Poptáváme výrobu zahradních pergol
Poptáváme výrobce zahradních pergol, altánků (kovových výrobků pro zahradu). Celá ČR.
Poptávám vybudování zimní zahrady
Poptávám dodávku zimní zahrady v Olomouckém kraji.
Poptáváme výstavbu plotu vč. vrat
Sháním firmu k výstavbě plotu na klíč délky 23 m z plot.systému KWR včetně brány, vrat, jednotky pro HUP a elektro, místo realizace Velká Polom okres Opava, termín realizace půlka zaří 2007.
Poptávám zámečnické práce
Poptávám ke spolupráci firmu na dodělávky zámečnických prací v Bruntále.
Poptávám výměnu zábradlí
Poptávám výměnu zábradlí na lodžiích v počtu 140 ks včetně úpravy fasády. Jedná se o výškový dům 10ti patrový. Realizace v průběhu roku 2008. Použité materiály dle nabídky dodavatele. Dům se nachází v centru města Rakovník vedle okresního soudu .