NĚMECKO; Konstrukční kancelář - spolupráce
Jsme firma zabývající se kovovými konstrukcemi z prostředí Braunschweigu a hledáme konstrukční firmu za účelem spolupráce. Vyrábíme ocelové-skleněné konstrukce pro osobní výtahy. Zadáváme statické a konstrukční práce. K tomu je potřebné jisté zacházení s AutoCad, ještě lepší s PorSteel. Z důvodů nákladů hledáme dlouhodobou spolupráci s nějakou ...
Poptávám dodávku haly
Poptávám dodávku ocelové haly, konstrukce 66x15-18m, výška 4,5-5m. Nejlépe typ Hustopeče
V. BRITÁNIE; Vybudování nemocnice v Africe
Hledám renomovanou společnost, která je schopna vybudovat moderní nemocnici, k provádění projektů v Africe.
Poptávám vjezdová vrata vč. montáže
Poptáváme dodávku a montáž vjezdových vrat do dvorního traktu, včetně zemních a zednických prací. Vrata musí být dělená, křídlo vrat cca 3m, je požadován elektropohon s dálkovým ovládáním., vrátka minimálně 90 až 100 cm, ovládání čipem. Požadujeme dodávku včetně zaměření,zpracování projektové dokumentace, zpracování položkového rozpočtu jak ...
Poptáváme zámečnické práce  pro byt. dům
Bytový dům Svitávka: Podklady jsou ke stažení (viz.příloha poptávky) Termín zpracování nabídek: 25.09.2009 Realizace: 03/2009 Zádržné: 10% Investor: obec Hodnota poptávky: nad 500.000,- Kč
RAKOUSKO; Hliníkové zábradlí
Hledám českou firmu, která mi nabídne hliníkové zábradlí na terasu a balkon.
Poptávám pozinkovanou nástavbu komínu
Poptávám nástavbu na komín zahradního krbu z pozinku, rozměry 190x210x1500 mm, chlopně s úkosem 30 mm široké, s klapkou se závitovou tyčí (klapka viz obrázek dole).
Poptávám zhotovení plotu
Poptávám firmu na zhotovení plotu cca 20 m.
Poptávám kovovou posuvnou bránu
Samonosná posuvná brána včetně pohonu bez povrchové úpravy ze železa, umístěná do vjezdu mezi zdi z štípaných tvárnic. Šířka otvoru je 4m a výška 2m. Bude se jednat vlastně o rám brány, na který si sám přišrobuji desky.Místo určení Hulín,okres Kroměříž.
Poptáváme stavební práce
Stavební práce, výroba a montáž OK - Sanace vstupního ocelového schodiště a betonové podesty severního průčelí panelového domu. Podrobnosti jsou uvedeny ve výzvě k podání nabídky v přiloženém souboru. V případě zájmu a pro zaslání technické dokumentace zadání se obracejte výhradně el. poštou. Termín podání nabídek: 7.9.2009
Poptávám obložení balkónového zábradlí
Poptávám obložení na balkonové zábradli. Mám skelet zábradli a chtěl bych ho vyplnit svislými příčkami bud dřevěnými nebo plastovými z dekorem. Případně si nechám doporučit jiné možnosti.
Poptáváme ocelové schodiště
Poptáváme výrobu a montáž schodiště: žádáme o zaslání cenové kalkulace na ocelové schodiště se zábradlím k buňkovišti dle přiloženého nákresu ( viz. příloha ). 1) Materiál 2) Montáž 3) Povrchová úprava a) barva b) žárov. zinek statický výpočet Termín nabídky : 15.7. Velice Vám děkuji za spolupráci Zdeňka ...
Poptávám výrobu ocelových trnů do klik
Hledám dodavatele pro výrobu ocelových trnů do AL klik. Požaduji protahování čtyřhranných otvorů 8x8, 9x9, 10x10. Nástroje na protahování dodám.
Poptáváme mříže na balkon
Syn bydlí na sídlišti v bytovce z cihel v přízemí. Potřebujeme zabezpečit balkon. Poraďte jaké mříže, v jaké ceně a na koho se mám obrátit.
Poptáváme sanitární dělící stěny
sanitární dělící stěny mezi toalety v předškolním zařízení ne však z melaminového materiálu, ale bezpečnostní sklo, keramika- prosím vyhledat možnosti,případně výrobce.
PÁKISTÁN; Ocelové konstrukce
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s českou firmou, která obchoduje s ocelovými konstrukcemi.
Poptávám zhotovení betonového plotu
Poptávám 70 m monolitického plotu okolo RD z podhledového betonu včetně zamečnických prací - 3 brány.
Poptávám zabezpečení balkonu mřížemi
Poptávám zabezpečení balkonu mřížemi.
Poptáváme přístřešek na popelnice
Přístřešek na cca 30 popelnic. Celý zastřešený, uzamykatelný. Materiál nerozhoduje.
Poptávám výrobu plechových dveří
Dobrý den. Potřeboval bych vyrobit a namontovat plechové dveře do sklepní kóje panelového domu. Okres Příbram. Děkuji.
Sháníme spolupracovníky na staveb. práce
Poptáváme spolupracovníky na zednické, šamotářské a zámečnické práce - i ze zahraničí. Jsme stavební společnost zabývající se průmyslovými stavbami, stavební projekty realizujeme po celé ČR a SR. Garantujeme stabilní přísun práce na zakázkách a dlouhodobou spolupráci. Pro sdělení bližší ch podmínek nás neváhejte kontaktovat.
Poptáváme stavební řemeslníky
Hledáme elektroinstalatéry, svářeče, zámečníky pro stavbu průmyslových hal, nákupních center, supermarketů... v Praze, Ostravě, Teplicích, Brně.Objem zakázky 7 000 000. Termín 7-12/08. Možnost dlouhodobé spolupráce.
Poptáváme poštovní schránky vč. montáže
Poptávám výrobu a montáž poštovních schránek formát A4, okolí Brna.
Poptáváme kovovýrobu vč. galvanizace
Sháníme zpracovatele kovu v ČR. Jsme francouzská firma, zabývající se výrobou kompozitních dílců zesílených skelnými nebo uhlíkovými vlákny, od návrhu až po natírání. Jedná se o menší ocelovou konstrukci, zakružování plechu, řezání laserem, lisem, navařování.Přibližné rozměry: 2000mmx1500mm. Ocelová trubice o průměru 28. Povrchová úprava - ...
Poptáváme výrobu madla do podchodu
Poptáváme výrobu madla do podchodu pod železnicí včetně povrchové úpravy (zinek + 3x nátěr barvou DB 510) s veškerými doklady pro ČD.