Poptávám sanaci zdiva
Dobrý den, hledám firmu na sanaci vlhkého zdiva. Jedná se o pdřezání a vložení folie. Nejlépe firmy v okolí Opavy nebo Krnova. Chalupa má asi 10 krát 10m. + vnitřní příčky. Děkuji.
Stavební úpravy podchodu Savarin,  ul. Dr. Martínka, Ostrava-Hrabůvka
Jedná se o podchod „Savarin“ v Ostravě-Hrabůvce. Bude provedena sanace betonových konstrukcí, včetně nových povrchů, zastřešení a osvětlení.
Sanace vlhkosti suterénu
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy na zhotovitele stavby Sanace vlhkosti suterénu podle projektové dokumentace zpracované společností MARPO s.r.o. se sídlem 28. Října 66/201, 709 00 Ostrava –Mariánské Hory z 3/2013 (zak. Č. 2700) a v rozsahu zadávacích podmínek veřejné zakázky.
Oprava fasády, střechy, výměna oken a izolace proti zemní vlhkosti, ul. Slezská 11 a 13
Provedení nové vnější izolace proti vlhkosti, oprava soklu a fasády tepelně sanační omítkou (100%), zateplení stropu průchodu, nové prvky (zvonky, zábradlí lodžií, dlažba lodžií, dřevěná okna, sklepní okna, vchodové dveře, komíny, bleskosvod), sanace dřevěných konstrukcí krovu a výměna střešní krytiny.
Demolice objektu č. p. 6 v obci Kunín
Předmětem veřejné zakázky je demolice budovy bývalého pivovaru/lihovaru v obci Kunín. V rámci demoličních prací dojde k demontáži všech konstrukcí 2. a 3. nadzemní podlaží a převážné části 1. nadzemního podlaží a také všech schodišť kromě venkovního schodiště do sklepních prostor. Sanace sklepních prostor spočívá především v provedení ...
Sanace střech objektů areálu Náš svět, p.o. Pržno
Stavba je členěna na jednotlivé stavební objekty takto: a) SO 04 - Domov „U Slunečnice“ b) SO 03 - Domov „U Zvonu“ c) A1 - Bydlení pro klienty d) A2 - Bydlení pro klienty e) A3 - Bydlení pro klienty f) A4 - Bydlení pro klienty g) A5 - Bydlení pro klienty h) B1 - Bydlení pro klienty i) B2 - Bydlení pro klienty j) B3 - Bydlení pro ...
Realizace energetických úspor na vybraných objektech v majetku Statutárního města Opavy metodou EPC
Předmětem plnění veřejné zakázky je navržení technického řešení, financování a realizace energeticky úsporných opatření ve vybraných objektech. V rámci plnění zakázky bude následně poskytovatelem služeb dopracován návrh energeticky úsporných opatření do úrovně projektu, opatření budou zrealizována a financována a z uspořených provozních nákladů ...
ÚMOb Ostrava-Jih budova „B“ a krček, zateplení a výměna oken
Zateplení obvodových stěn, výměna oken, výměna prosklených stěn do atria a vstupních ocelových dveří, výměna střešní krytiny, oprava terasy u restaurace, sanace sklepního zdiva, malby a nátěry, související práce zednické, klempířské, zámečnické.
Revitalizace (sanace) okolí Slezskoostravského hradu -odstranění následků důlní činnosti
Předmětem této veřejné zakázky je realizace projektu „Revitalizace (sanace) okolí Slezskoostravského hradu v souvislosti s odstraněním následků důlní činnosti z minulosti a příprava území pro volnočasové aktivity“. Stavba bude realizována v rozsahu projektové dokumentace „Revitalizace (sanace) okolí Slezskoostravského hradu v souvislosti s ...
Poptávám sanaci dřeva
Poptávám sanaci dřeva - likvidace dřevokazného hmyzu. Okr. Frýdek-Místek.
Rekonstrukce domů Jubilejní 10-12-14, Ostrava-Hrabůvka
Provedení izolací proti zemní vlhkosti, barevných fasádních omítek a soklů, výměny sklepních a bytových oken + vchodových dveří, výměny zvonkových tabel, rozebrání komínových těles a pokládka nové střešní krytiny, sanační a klempířské práce, tesařské opravy a úpravy hromosvodů, včetně souvisejících prací.
Stavební úpravy projektu Zateplení Střední školy na ulici Kapitána Jasioka v Havířově
PPředmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací pro projekt „Zateplení Střední školy na ulici Kapitána Jasioka v Havířově“. V rámci stavby bude provedeno zateplení fasád stávajících tří pavilonů školy (A, B, C) kontaktním systémem s polystyrénem, nad vstupy do objektu bude místo polystyrenu použit izolant na bázi skelné nebo kamenné vaty; ...
Poptáváme výrobce střešních plášťů
Vážení kolegové,, Obracím se na vás jako významné zhotovitele střešních plášťů s prosbou o poskytnutí zbytků izolačních pásů střešních krytin. Na Fakultě stavební VŠB – TU Ostrava v současné době probíhají zkoušky asfaltových materiálů vhodných jako kluzné spáry základových konstrukcí za různých teplot. Abychom mohli zkouškami obsáhnout co ...
Revitalizace BD - Kopřivnice JIH - Sanace a izolace sklepních prostor v bytových domech č.p. 1132
Předmětem veřejné zakázky je sanace a izolace sklepních prostor v bytových domech č.p. 1132 - 1134 na ulici Štramberská a č.p. 1139 - 1146 na ulici Alšova v Kopřivnici.
Poptávám izolaci vlhkého zdiva
Poptávám podřezání stávající vlkého zdiva na rodinné usedlosti v Bernarticích nad Odrou postavené v r. 1865. Jedná se o cihelné a smíšené zdivo tl. 650 mm v celkové délce cca 100. Prosím o nabídky.
Poptáváme materiál na ozelenění střech
Poptávám informace, případně dodavatele vegetačního materiálu pro tvorbu zelených střech značky Sopranature druh např. Toundra, včetně ceny.
Poptávám zateplení staršího RD
Poptávám zateplení staršího RD. Nejvyšší bod budovy je cca 7m celková plocha pro zatelení je cca300m2. materiál polystyren 150mm Dům je v Jeseníku nad Odrou.
Poptávám zapůjčení vysoušeče po záplavách
Poptávám zapůjčení vysoušeče staveb po záplavách v oblasti Nový Jičín - Valašské Meziříčí.
Poptávám zemní práce vč. terénních úprav
Poptávam práci (výkopové zemní práce včetně izolací + úpravu terénu).
Poptáváme izolaci RD, 280 m2
Poptáváme celkovou izolaci rodinného domu o rozloze cca 280m2.
Poptávám posudek stavu hydroizolace
Poptávám firmy, které provádějí a posuzují stav hydroizolace na střešní konstrukci / hydroizolační fólie zn.VEDAG/ a navrhnou technologický postup pro opravu vad.