Poptáváme hydroizolaci pro 12 RD
Hledáme zhotovitele hydroizolace pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptávám zapůjčení vysoušeče po záplavách
Poptávám zapůjčení vysoušeče staveb po záplavách v oblasti Nový Jičín - Valašské Meziříčí.
Poptáváme hydroizolaci vč. montáže
Dodávka + montáž izolace proti vodě dle PD a výkazu výměr. 20 711122 IZOLACE BĚŽN KONSTR PROTI TLAK VODĚ ASFALT PÁSY M2 488,56 21 711127 IZOLACE BĚŽN KONSTR PROTI TLAK VODĚ Z PE FÓLIÍ M2 160,82 22 711509 OCHRANA IZOLACE NA POVRCHU TEXTILIÍ M2 283,74
Poptávám hydroizolační práce
Zeď našeho domu je od souseda zasypana zeminou asi do výše3m. Zeď je nasáklá vodou,tvoří se plíseň,omítka žadná,prosáklá je i zem.Zeď je z kamene a cihel.Není nám umožněn přístup k odizolování.Je nějaka možnost opravy zevnitř domu(schodiště a kotelna)...? Děkujeme.
NĚMECKO; Sanace domu
Hledáme českého generálního dodavatele na sanaci starého domu v Saské Kamenici (Chemnitz).
Poptávám izolační a dlaždičské práce
Poptávám touto cestou provedení těchto prací kolem rodinného domu: 1/ odstranění vlhkosti v garáži – pravděpodobně bude nutné znovu natažení izolace a pokládka dlažby 2/ natření dřevěných plotových dílců – plocha cca 40m2 (celkem ve 3 vrstvách), nejdříve potřeba broušení 3/ případně další drobné práce – po domluvě na místě. Lokalita: Hostivice ...
Poptáváme sanaci RD
Hledáme českého generálního dodavatele pro sanaci starého domu v Saské Kamenici (Chemnitz).
Poptáváme dodavatele stavebních prací v obci
O B E C B R U M O V I C E PSČ 691 11 V ý z v a zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKČNÍ , INŽENÝRSKÉ A DOTAČNÍ PRÁCE PRO AKCI: ZATEPLENÍ OBVODOVÝCH PLÁŠŤŮ A VÝMĚNA OTVOROVÝCH VÝPLNÍ OBJEKTŮ ZŠ, MŠ a ŠJ V BRUMOVICÍCH Zadavatel a jeho adresa : Obec ...
Poptáváme hydroizolační práce,větší objekt
Poptáváme hydroizolační práce na vetším objektu, jedná se o Vyšší odbornou školu v Opatovicích nad Labem. Celkem 4 ubytovny a 1 hlavní budova. Firmy v Královéhradeckém a Pardubickém kraji. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme opravu izolace balkónu
Potřebujeme opravit izolaci na balkonu (cca 10x3m) na malém zámečku v okrese Kutná Hora.
Poptáváme stavební rekonstrukci
Poptáváme opravení fasády včetně obouchání a postavení lešení, opravení celé kanalizace, opravení vnitřních omítek kvůli vlhkosti a opravení střešní krytiny- pokrývačské práce.
Poptáváme montážníky PUR panelů
Poptáváme stavební partu na montování polyuretanových PUR panelů. Jižní Morava
Poptávám sanaci vlhkého zdiva
Poptávám sanaci vlhkého zdiva v RD v okrese Chomutov. Plocha RD je 80m2. Objekt je částečně podsklepen. Očekávám návrh vhodné technologie a cenovou nabídku.
Poptávám zemní práce vč. terénních úprav
Poptávam práci (výkopové zemní práce včetně izolací + úpravu terénu).
Poptávám kalkulaci na izolaci domu
Poptávám cenu za podřezání a izolaci 70 let starého cihlového domu. Stěny cihlové, tl. 45 cm. Prosím alespoň orientační cenu za metr. Díky.
Poptávám izolaci terasy
Poptávám izolaci terasy, plocha cca 9m2, materiálem Protan GT 2,4. Plocha připravena k izolaci, hladký beton.Místo realizace Hradištko, Praha západ.
Hledám stavební firmu poblíž hranic
Chtěl bych nechat zaizolovat a natřít můj dům. Bydlím ve Wildendürnbachu, který leží asi 10 km východně od Laa u českých hranic. Hledám českou firmu, která se nenachází daleko, např. v okolí Znojma.
Poptáváme izolaci RD, 280 m2
Poptáváme celkovou izolaci rodinného domu o rozloze cca 280m2.
Poptávám protichemický nátěr podlahy 350m2
Poptávám protichemický nátěr podlahy v galvanovně. Odolnost proti kysel.solné, jedná se o cca 350m2.
Poptáváme izolační práce v RD
Poptáváme odstranění vlhkosti zdiva. Jedná se o starší rodinný dům 2+1 v Padochově (Oslavany) v současné době neobývaný.
Poptáváme statické zajištění a izolaci RD
Poptávám svázání popraskaného rodinného domu a dále pak jeho podřezání a vysušení.
Poptáváme sanaci fasády panelového domu
Poptávám sanaci fasády zatepleného panelového domu - zjištěna přítomnost plísně. Termín dodávky / zhotovení: léto 2008 Lokalita: Ústí nad Labem
Poptáváme sanaci vlhkého zdiva
Poptávám sanaci vlhkého cihelného zdiva. Pardubický region
Poptáváme dodávky stavebních prací
Poptávám provedení stavebních služeb typu: stavby na klíč, obklady a dlažby, štukatérství, zateplování objektů, atd... Termín dodávky / zhotovení: smlouva na celý rok, nadstandartní plat + prémie za včasnost a kvalitu Další informace: Preferujeme celoroční spolupráci. Práce v Karlových Varech a okolí