Regenerace plovárny U svatého Václava - 1. etapa II
Předmět plnění veřejné zakázky: „Regenerace plovárny U svatého Václava - 1. etapa“ zahrnuje přestavbu (stavební úpravy) brouzdaliště se souvisejícím okolím a rozšíření technologické místnosti pro novou bazénovou technologii. Součástí stavby bude vytvoření nového zdroje vody, vodovodní a kanalizační rozvody inženýrských sítí, podzemní vedení NN.
PL Červený Dvůr - modernizace stravovacího provozu
Předmětem prací je vybudování nového stravovacího provozu v pavilonu B. Pavilon B (bývalé hospodářské křídlo zámku) je plně využívaný dvou až třípodlažní objekt s přízemím, částečným mezipatrem a podkrovím. Objekt byl z větší části nově rekonstruovaný v roce 2007, bylo zde vybudováno ženské oddělení, část objektu byla ponechána pro pozdější ...
Stavební úpravy šaten v areálu fotbalového hřiště na sídl. Vajgar Jindřichův Hradec
Stavební úpravy stávajícího objektu: vnitřní dispoziční úpravy, nové rozvody veškerých instalací, zateplení objektu, instalace solárních panelů, sanace vnějších schodišť
SIO - oprava SV a TV v areálu BC AV ČR, v.v.i., České Budějovice
Realizace stavby dle projektové dokumentace, jedná se o opravu rozvodů teplé a studené vody vč. cirkulace v kolektorech areálu AV ČR.
ZTV Sudoměřice u Bechyně
Přemětem zakázky je výstavba základní technické vybavenosti (ZTV) zahrnující vodovod, kanalizaci, plynovod, pozemní komunikace, veřejné osvětlení a provedení Dokumentace skutečného provedení stavby v obci Sudoměřice u Bechyně.
Rekonstrukce ulice U Hvězdárny Prachatice
rekonstrukce povrchů komunikace včetně rekonstrukce veřejného osvětlení, vodovodu a kanalizace
CZ.1.02/1.1.00/09.03663 Jindřichův Hradec - splašková kanalizace v místní části Radouňka - ev. č. 11
Vybudování splaškové kanalizační sítě v místní části Radouňka v délce cca 5052 m kanalizačních stok, 1476 m výtlačného potrubí, 790 m veřejných kanalizačních přípojek a 3 kanalizačních čerpacích stanic. Nově vybudovaná stoková síť bude napojena do stávající stoky jednotné kanalizace města s odtokem na městskou ČOV. Součástí díla ja také zajištění ...
Paseky - kanalizace, biologická ČOV
výstavba biologické ČOV pro 200 EO, výstavba kanalizace o celkové délce 1560,8 m
Poptáváme realizaci vodovodní přípojky
Hledám firmu, která zhotoví vodovodní přípojku pro RD v K.Újezdu u Čb , včetně výkopových prací projektu i st.povolení Vodovodní přípojka pro 2 rd o délce 12,5 m. + vodovodnií řád 65m ,kanalizační 200KG 25m Termín dodání říjen 2011.
Náprava stavu kanalizační soustavy aglomerace Táborsko ČÁST II, STAVBA II – KANALIZACE – 2. část
Předmětem veřejné zakázky je náprava stavu kanalizační soustavy aglomerace Táborsko ČÁST II, STAVBA II KANALIZACE – 2. část. Předmětem veřejné zakázky jsou kromě provedení stavebních prací další úkony přesně specifikované zadávací a projektovou dokumentací.
Obnova kanalizace v ulici Dobřanovská ve Volyni
obnova stávající kanalizace v ulici Dobřanovská ve Volyni o celkové délce hlavní kanalizační stoky cca 604 m, z trub žebrovaných PP DN 300/SN8 a dále obnova stávající splaškové kanalizace v ulici Žižkova ve Volyni o celkové délce splaškové kanalizace cca 453 m, z trub železobetonových DN 800.
Bechyně - rekonstrukce náměstí T.G.Masaryka a okolí - 1. etapa
Předmětem VZ je rekonstrukce nám. T. G. Masaryka v Bechyni, dále rekonstrukce vodovodu a kanalizace pod tímto náměstím a realizace plynových přípojek ke dvěma domům na náměstí.
Kanalizace a ČOV Doudleby
Výstavba kanalizace dl. 2,03 km, výstavba mechanicko-biologické ČOV o kapacitě 545 EO, zajištění publicity projektu
Ekologizace nemocnic v majetku Jihočeského kraje – snížení emisí do ovzduší
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací a výměn otopné soustavy a to: SO 160 Kožní oddělení, SO 161 Transfuzní stanice + hematologie, SO 162 Gynekologie, dětské, oční, SO 163 ubytovny, kanceláře, SO 171 Interna, SO 164 budova Chirurgie, ARO: zateplení fasád kontaktním zateplovacím systémem z polystyrenu, resp. z minerální vaty ...
Oprava kanalizace a oprava vodovodu po povodni 2009 sídliště ve Vlachově Březí
Oprava veřejného vodovodu a výstavba kanalizace . Vodovod: zásobovací řady HD-PE materiál PE 100, tlakové řady SDR 11; instalace hydrantů. Přepojení vodovodních přípojek. Kanalizace: gravitační, plastové potrubí PP; revizní šachty DN 1000; kanalizační šachty; uliční vpusti. Oprava povrchů komunikací dotčených stavbou.
Poptávám vodoinstalatérské práce
Výměna odpadové trubky od umyvadla z důvodu neodtékaní.
Poptáváme stavební rekonstrukci bytu
Poptávám rekonstrukci bytu 90m2 v Českých Budějovicích. Kompletní rozvody, podlahové topení, výměna oken, dveří, změna dispozice - posun příček, 2x koupelna a WC. Termín 1.6.2008-31.8.2008.
Poptáváme plynaře,topenáře,instalatéry
Topenářská firma hledá dodavatele prací firmu nebo osobu v oborech topení, vodoinstalace, plynařské práce.Obchodní podmínky respektuji.Práce po celé ČR.