Výměna kremační pece, rekonstrukce kotelny včetně stavebních úprav
Jedná se o provedení víceprací, které je nutné provést pro řádné dokončení díla
Generální oprava kotle K12
1) Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí služeb spočívajících v provedení generální opravy kotle K12 - kotle 1. třídy ve smyslu ustanovení § 2 vyhlášky č.18/1979 Sb., kterou se určují vyhrazená tlaková zařízení a stanoví některé podmínky k zajištění jejich bezpečnosti, ve znění pozdějších předpisů.
ZTV Sudoměřice u Bechyně
Přemětem zakázky je výstavba základní technické vybavenosti (ZTV) zahrnující vodovod, kanalizaci, plynovod, pozemní komunikace, veřejné osvětlení a provedení Dokumentace skutečného provedení stavby v obci Sudoměřice u Bechyně.
Poptáváme topenářské práce
Potřebuji propojit asi 20cm mezi výměníkem (od tepelného čerpadla) a trubkou (k topení) pružným členem. Závit 1" vnitřní průměr cca 28mm. Nevím, čím to nejlépe propojit. Děkuji za nabídky.
Vybudování nového zdroje pro sušárnu dřevěných pilin pletárny Latop
Obsahem zakázky je instalace nového zdroje energií ( kogeneračního) pro sušárnu dřevěných pilin bubnové . Sušárna je otápěna centrálním plynovým hořákem o výkonu 1,25 MW. Zdrojem topného média - topné vody - pro ohřev vzduchu pro sušku bude nově instalovaná kogenerační jednotka pro kombinovanou výrobu tepla a elektrické energie spalující ...
Ekologizace nemocnic v majetku Jihočeského kraje – snížení emisí do ovzduší
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací a výměn otopné soustavy a to: SO 160 Kožní oddělení, SO 161 Transfuzní stanice + hematologie, SO 162 Gynekologie, dětské, oční, SO 163 ubytovny, kanceláře, SO 171 Interna, SO 164 budova Chirurgie, ARO: zateplení fasád kontaktním zateplovacím systémem z polystyrenu, resp. z minerální vaty ...
Solární kolektory pro centrum sociálních služeb Staroměstská
Instalace solárních kolektorů pro ohřev vody na plochých střechách objektů včetně všech souvisejících prací, které jsou nutné provést k uvedení do provozu.
Poptávám topenářské práce
Potřebuji poradit s vytápěním dvou domků.Na jednom /hrubá stvba/mám fotovoltaickou el./ 8 kwh ,druhý domek budu teprve přistavovat. Počítám s podlahovým topením.Jako druhý zdroj bych chtěl tepelné čerpadlo vzduch - voda. J.Horák K Malši 49 Kaplice 38241
Poptávám dodávku ústředního topení
Poptávka kompletní instalaci nového ústředního topení do domu, celkem se jedná o 11 žebříků a asi 22 těles, včetně připojení elektrokotle a kamen na dřevo. V místě možnost stravování i noclehu.
Poptávám výměnu regulátoru topení
Výměna regulátoru el. topení. Jedná se o týdenní regulátor zn. Siemens HTRDE10.1, který přestal fungovat v bytě v Táboře.
Poptáváme elektrické vytápění pro RD
Dodání a instalace elektrického podlahového vytápění pro RD.
Poptáváme stavební rekonstrukci bytu
Poptávám rekonstrukci bytu 90m2 v Českých Budějovicích. Kompletní rozvody, podlahové topení, výměna oken, dveří, změna dispozice - posun příček, 2x koupelna a WC. Termín 1.6.2008-31.8.2008.
Poptáváme plynaře,topenáře,instalatéry
Topenářská firma hledá dodavatele prací firmu nebo osobu v oborech topení, vodoinstalace, plynařské práce.Obchodní podmínky respektuji.Práce po celé ČR.