Poptáváme obložení schodiště dřevem
Poptávám úplné obložení kovového rámu schodiště ( schodnice + čela ). Pravděpodobně ze spárovky nebo masivu, dám na dporučení. Jedná se o dvou ramené schodiště ( šíře 90 cm - 20 schodů ) s podestou 100x190. Realizace zakázky září - říjen 08, event. listopad.
Poptávám žulové zahradní obrubníky
Poptávám žulové obrubníky (zahradní - hrubé), profil cca 10/20, pakliže ano, cenu za bm, odběr cca 50 bm.
Poptávám zastřešení verandy
Vážení, v příloze deníku Právo jsem se seznámila s technologií polystyrenových termopanelových staveb domů. Dočetla jsem se, že lze tímto způsobem provádět i dostavby. Naším problémem je nezastřešená veranda. Je nutností ji zastřešit z důvodu úniku tepla. Veranda měří cca 18m2. Prosím o zhodnocení možnosti dostavby touto technologií a i cenovou ...
Poptáváme opravu vodovodního řádu
Potřebujeme najít poruchu na vodovodním řádu - velké úniky pitné vody. Vodovodní řád je z plastu a není podle něj položený vyhledávací drát na zjištění úniku pitné vody. Je možné, že se jedná o více poruch na více místech. Přivítáme i konzultaci ohledně toho jakým způsobem by bylo možné zjistit úniky pitné vody.
Poptávám zhotovení zámkové dlažby a plotu
Popis poptávky: Provedení těchto stavebních prací v Lysé nad Labem (včetně dodávky materiálu): 1) Oplocení se vstupem (branka + brána) z ulice na pozemek v délce asi 13,10 m. 2) Zámková dlažba a její položení v ploše asi 43 m2. Doplňující údaje k poptávce: 1) Jako materiál na stavbu oplocení budou použity plotové tvárnice KB BLOK (rozměry ...
Poptáváme zemní práce a úpravu terénu
Poptávám úpravu terénu na pozemku 3.600m. Je potřeba vybagrovat a dát stranou hlínu, do vybagrované díry nahrnout odpad ze stavby, srovnat pozemek, následně hlínu navršit. Pozemek je v obci Vykáň, okr. Nymburk.
Poptáváme rekonstrukci vzduchotechniky
Poptáváme rekonstrukci kompresorové stanice případně nové rozvody vzduchu v závodě VARI, a.s., Libice nad Cidlinou.