ČOV Benátecká Vrutice - Intenzifikace
Předmětem VZ je intenzifikace stávající ČOV. její současná kapacita 8100 EO je již vyčerpána. Cílem intenzifikace je zvýšení kapacity ČOV na potřebných 15000 EO a úprava technologie na plnění podmínek současné, stále se rozvíjející legislativy. SO: Mechanické předčištění, lapáky písku, rozdělovač, dávkování síranu železitého, biologický blok, ...
Poptávám výrobu plastového okna
Poptávám výrobu plastového okna + zednické práce.
KPÚ Kouty u Poděbrad
Zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Kouty u Poděbrad a v navazujících částech k. ú. Budiměřice a Rašovice v okrese Nymburk včetně nezbytných geodetických prací.
Poptáváme pokládku zámkové dlažby
Poptávám pokládku dlažby okolo bazénu,eventuálně o položení zámkové dlažby ve dvoře.
KPÚ Úmyslovice a KPÚ Ostrov u Poděbrad
Zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Úmyslovice (včetně části sousedících k. ú. Velenice a Kouty) a v k. ú. Ostrov u Poděbrad v okrese Nymburk včetně nezbytných geodetických prací.
Poptávám pokládku koberce na terasu
Poptávám pokládku 380m2 venkovního koberce na terasu, přilepení.
KPÚ Oseček
Zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Oseček a v navazujících částech k. ú. Poděbrady a Libice n. C. v okrese Nymburk včetně nezbytných geodetických prací.
Poptáváme dodavatele židlí
Dobrý den, touto cestou hledám nové dodavatele zboží. Zájem mám hlavně o kancelářské židle pro firmy, pro barové židličky pro restaurace, atd. Dovolila jsem si Vás oslovit s žádosti o spolupráci. V dnešní době jsou zákazníci tak nároční, že není jednoduché pokrýt jejich potřeby a proto hledám spolehlivé dodavatel, které uspokojí i ty ...
Obnova Sokolského hřiště v Městci Králové
Předmětem plnění je dodávka stavebních, montážních a řemeslných prací a dodávek spojených s provedením obnovy Sokolského hřiště v Městci Králové.
Výměna střešní krytiny
Výměna střešní krytiny s laťováním, dotykovou parozábranou a mořením krovů, včetně oplechování barveným pozink plechem.
Poptáváme opravu střechy a izolace v bytovém domě
Poptáváme opravu střechy a izolace v bytovém domě: 1) izolace sklepních prostor kolem cihlového domu z 50. let, 2 vchody, 2) rekonstrukce střechy Milovice nad Labem, Dukelská 354, 355 nutné vidět, na kontaktním emailu lze domluvit podrobnosti předpokládaný termín - jaro, léto 2011
Poptávám dřevěné regály pro prodejnu
Dobrý den, pro svůj obchod se zdravou výživou bych Vás chtěla poprosit o nabídku dřevěných regálů, ke zdi jsem si představovala vyšší až 2 metry, doprostřed obchodu nižší asi kolem 140 cm. Na jednotlivé police jsem chtěla zepředu šilnější lištu, aby se tam dal vložit popisek.
Jizbice - kanalizace a vodovod
Předmětem prací je vybudování splaškové kanalizace a vodovodu v obci Jizbice, a vybudování ČOV.
Kanalizace Straky
Předmětem prací je vybudování splaškové kanalizace v obci Straky a vybudování kanalizačního výtlaku na stávající ČOV.
Kanalizace a ČOV Mcely
Výstavba oddílné tlakové kanalizace včetně domovních čerpacích stanic u nemovitostí. Mechanicko-biologická ČOV pro 670 EO.
Demolice bývalého vojenského objektu
Předmětem veřejné zakázky je demolice stávajícího objektu původně plánované nemocnice ve městě Milovice, který nikdy nebyl využíván. Jedná se o bývalý vojenský objekt, který nebyl ani kolaudován. Jedná se o objekt ve městě Milovice, objekt má pět nadzemních podlaží a jedno podzemní. Objekt je jednolodní železobetonový skelet o půdorysných ...
Poptávám výrobu krbu
Hledám kamenickou firmu na výrobu tohoto krbu.Vložku mám.Délka krbu je 3000 cm a výška 2500.Materiál přírodní pískovec.Prosím o cenovou nabídku bez dřevěné římsy, dvířek a bez vrchního sopouchu.Zhotovenou obestavbu si odvezu a postavím sám.Vložka má rozměry: hloubka 475mm,výška 560mm a šířka 710mm.
Hledám  informace k parketám "Kantovka"
Prosím o bližší informaci k parketám typ "KANTOVKA"( materiál,cena za m2,způsob pokládky, včetně podkladového materiálu apod.)
Poptávám kominické práce
vyfrézování komínu a jeho následné vyvložkování nerez vložkou o prúměru 180mm cca6m včetně revize
Poptávám klempířské práce
Sháním oplechování štítu, celk.délka cca11m. Oplechování komína obvod 36cm. Vše barvený pozink,odstín hnědá.
Poptávám vjezdová vrata vč. montáže
Poptáváme dodávku a montáž vjezdových vrat do dvorního traktu, včetně zemních a zednických prací. Vrata musí být dělená, křídlo vrat cca 3m, je požadován elektropohon s dálkovým ovládáním., vrátka minimálně 90 až 100 cm, ovládání čipem. Požadujeme dodávku včetně zaměření,zpracování projektové dokumentace, zpracování položkového rozpočtu jak ...
Poptávám pozinkovanou nástavbu komínu
Poptávám nástavbu na komín zahradního krbu z pozinku, rozměry 190x210x1500 mm, chlopně s úkosem 30 mm široké, s klapkou se závitovou tyčí (klapka viz obrázek dole).
Poptávám vložkování komínu
Poptávám firmu, která vložkuje komíny, průměr 30 cm, výška 800 cm.
Poptávám kominické práce
Hledám firmu na vyfrézování a vyvložkování komínu 15x15 na průměr 18 cm. Délka 9m.