Dodatečné služby -„Zpracování KPÚ v k.ú. Štěpánovice za účelem řešení protipovodňových opatření
Jedná se o navýšení měrných jednotek u etapy 1c.1 - Stanovení vnějšího obvodu upravovaného území
Poptáváme pokládku zámkové dlažby
Úprava stavebního pozemku, vyrovnání terénu - rozhrnutí zeminy,odvoz nepotřebného odpadu ze stavby na skládku cca 5t, odbagrování rýhy kolem základů a položení odvodnění cca 35 m dovoz potřebného kamene pod odvodňovací trubky, položení zámkové dlažby cca 40 m2 v obci Strašice okr. Rokycany.
Technická infrastruktura pro 42 RD v Halži - lokalita sever
Jedná se o výstavbu technické infrastruktury pro následnou výstavbu celkem 43 rodinných domů. Stavební povolení zní na 42 rodinných domů, proto je v názvu uvedeno „pouze“ 42 RD. Rozsah výstavby: SO komunikace, SO kanalizace, SO vodovod, SO STL plynovod včetně části přípojek na hranici pozemků, SO veřejné osvětlení. Více Zadávací dokumentace.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Domažlice, Chotiměř u Blížejova a Chalupy, okres Domažlice.
Vypracování návrhu komplexních pozemkových úprav v k.ú. Domažlice, Chotiměř u Blížejova a Chalupy, okres Domažlice (dále jen „KPÚ“) včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu a vyhotovení veškeré dokumentace pro zavedení výsledků KPÚ do katastru nemovitostí. Účelem je ve veřejném zájmu prostorově ...
Dodatečné služby II - „Zpracování KPÚ v k.ú. Švihov u Klatov“
Jedná se o navýšení měrných jednotek u následujících etap: 2a) Vypracování plánu společných zařízení (vč.vyjádření orgánů a organizací), 2b) Zaměření výškopisu dle skutečné potřeby, 2c) Potřebné podélné a příčné profily společných zařízení pro stanovení plochy záboru půdy, 2d) Vypracování návrhu nového uspořádání pozemků.
KPÚ na okrese Plzeň- sever 1_2009_PF; dodatečné služby
Změna rozsahu řešených území z 1849 ha na 1871 ha z důvodu upřesnění obvodů pozemkové úpravy po vyšetření hranic obvodů komisí. Z toho navýšení o ha: Nečtiny 4, Červený Újezd u Zbůchu 4, Hněvnice 2, Vlkýš 8, dolní Sekyřany 4 t.j. celkem za zakázku o 22 ha.
Poptávám jeřábnické práce
Poptávám jeřábnické práce na 28.6.2011 a 30.6.2011. Může být i ruka zatížení 500kg. Jedná se o nosníky na stropy. Plzeň
Poptáváme rekonstrukci školních učeben
Poptávám rekonstrukci učebny přírodopisu a chemie-rozvody voda, plyn, nábytek. Návrh a kalkulace rychle, realizace v roce 2012.
Zpracování KPÚ v k.ú. Sobětice a Střeziměř za účelem řešení protipovodňových opatření
Předmětem zakázky je zpracování návrhů komplexních pozemkových úprav za účelem řešení protipovodňových opatření v k.ú. Sobětice a k.ú. Střeziměř, nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Návrh bude zpracován tak, aby výsledná mapa DKM byla zapsána do KN.
Komplexní pozemkové úpravy (dokončení přídělového řízení)
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je vypracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dokončení přídělového řízení) v k.ú. Mašovice u Meclova, Meclov, Ohnišťovice a Třebnice u Domažlic, okres Domažlice (dále jen „KPÚ“) včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu a vyhotovení ...
Zpracování KPÚ - rekonstrukce přídělů, okres Klatovy 1/2011
Předmětem zakázky je zpracování návrhů komplexních pozemkových úprav - rekonstrukce přídělů v jednotlivých k.ú., nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Návrh bude zpracován tak, aby výsledná mapa DKM byla zapsána do KN.
CZ. 1.02/3.2.00/10.08163 Zateplení a výměna oken a vstupních dveří  ZŠ a MŠ Blížejov
Zateplení objektu základní školy kontaktním zateplovacím pláštěm včetně výměny výplňových prvků dle zpracovaného tepelného auditu a dle projektové dokumentace zpracovanéIng. Hajšmanem Lubošem Ph.D., Chlum 77, 332 04 Nezvěstice, ČKAIT 0201399.Kontaktní systém bude odpovídat požadavkům jednak platných norem spojených se zateplovacím systémem a ...
Komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Březí u Tachova, v k. ú. Otročín u Stříbra a v k. ú. Třemešné
Zpracování návrhů komplexních pozemkových úprav v k. ú. Březí u Tachova, Otročín u Stříbra a Třemešné sestávající se z průzkumných, projekčních a geodetických prací. Veškeré práce musí být provedeny tak, aby výsledek náležitostmi a přesností odpovídal požadavkům na obnovu katastrálního operátu: výsledný projekt bude ve formě DKM (digitální ...
Výstavba BPS s kombinovanou výrobou elektřiny a tepla –  bioteplárna Přeštice
Předmětem zakázky je dodávka technologie KJ a související stavební práce na bioteplárně v Přešticích. Bližší specifikace bude uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám dřevostavbu a střešní práce
Poptávám firmu na návrh a realizaci nástavby na RD o celkové ploše 10x10 m2. Sedlová plochá střecha 2.NP, dřevostavba. Místo realizace je Plzeň. Termín do druhé poloviny roku 2011.
Podpora fungování sítě distribuce tepla (provádění oprav a údržby tepelného majetku)
Činnosti k podpoře fungování sítě distribuce tepla. Jedná se zejména o provádění oprav a údržby tepelného majetku. Bližší popis předmětu veřejné zakázky bude uveden v zadávací dokumentaci, která bude poskytnuta uchazečům, kteří budou vyzváni k podání nabídky.
Územní plán Domažlice
Předmětem plnění veřejné zakázky na služby je zpracování dokumentace "Územní plán Domažlice" v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu v platném znění (dále jen stavební zákon) a v souladu s vyhláškami č. 500/2006 Sb., o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence ...
Poptávám zasklení lodžie
Zasklení lodžie rámovým systémem, zábradlí je předsazené, šířka lodžie asi 350 cm. Nutná výměna (nebo náhrada něčím jiným) drátoskla v zábradlí. Zábradlí v dobrém stavu.
Realizace polních cest v k.ú. Plískov
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce je výstavba a rekonstrukce polních cest v k.ú. Plískov. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je geodetické vytyčení pozemků pod stavbou před zahájením realizace stavebních prací. U polní cesty VPC 1 se oproti výkazu výměr v PD nebude realizovat položka č. 1 a položka č. 5 U polní ...
PLZEŇ-Rekonstrukce tramvajové trati Karlovarská II.etapa,(úsek Na Chmelnicích - Karlovarská/Gerská)
Rekonstrukce dvoukolejné tramvajové trati v Karlovarské ulici v Plzni,v úseku od ul.Na Chmelnicích po ul.Karlovarská/Gerská.Obnova a rozšíření tramvaj.pásu včetně zastávek,překládky četných inž.sítí,včetně kanalizace,rekonstr.tří světelně řízených křižovatek,rekonstr.veř.osvětlení,demolice a zrušení podchodu,částeč.úprava vozovky,geodet.zaměření a ...
Poptávám výrobu zábradlí
Poptávám výrobu venkovního schodištového zábradlí délka 2x5m, celkem 10m. Zábradlí by mělo být ocelové z vodorovných trubek různé síly.
Třemošná - kanalizace - ul. 9. května, Havlíčkova, Slovanská, U Studny a Zahradní
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dostavba splaškové kanalizace ve městě Třemošná, kraj Plzeňský. Předmět veřejné zakázky je spolufinancován ze zdrojů EU. Celková předpokládaná cena zakázky 23 mil. Kč bez DPH.
Finanční úřad v Tachově - slaboproudé instalace
kompletní dodávka slaboproudých instalací - zařízení EZS, CCTV, ACS a datové sítě a STA, včetně souvisejících montážních prací do novostavby budovy Finančního úřadu v Tachově. Zakázka je rozdělena na části I. (EZS, CCTV, ACS) a II. (datová síť, STA) - viz oznámení a zadávací dokumentace.
Dodávka nerezového bazénu, technologie bazénu, sauny, sanária, vytápění a vzduchotechniky
Dodávka nerezového bazénu, technologie bazénu, sauny, sanária, vytápění a vzduchotechniky pro potřeby rozšíření nabídky volnočasových aktivit Hotelu U Sládka
Poptávám polep skel dveří bezpečnostní fólií
Poptávám firmy z Plzeňského kraje, které provádí, polep skel bezpečnostní folií. Jedná se o vchodové dveře v panelovém domě v Plzni, Heyrovského 31 a jedná se o dva vchody skel 300x260 cm větších a meších rozměrů Prosím o přibližnou cenovou kalkulai Děkuji Hauptmann Heyrovského 31 301 00 Plzeň