Haňovice, dobývací prostor odtěžba kontaminovaných zemin a komunálních odpadů
Předmět veřejné zakázky spočívá v odtěžení a likvidaci ilegálně navezených odpadů. V území byla vrtným průzkumem zjištěna nadlimitní, nepřípustná kontaminace způsobená přítomností nebezpečných odpadů (ropné látky, PAU, PCB látky). Jedná se o odtěžení cca 2 063 t neoprávněně navezených zemin a odpadu. Vytěžený nebezpečný odpad by byl přemístěn na ...
Zajištění prací spojených s odstraňováním havárií na vodovodních řadech a vodovodních přípojkách
Předmětem veřejné zakázky je zajištění 24-hodinové pohotovosti a provádění havarijních oprav na rozvodech vodovodního řadu v majetku Fakultní nemocnice Olomouc, zajištění dělnických a technických profesí, profesí specialistů, výkonů a služeb provozů pitných vod, motorových vozidel a ostatních prací.
Rozšíření skupinového vodovodu Šternberk
Jedná se o novostavbu podzemního vodojemu, přípojky NN a dvou vodovodních řadů, kterými bude vodojem napojen na stávající vodovodní síť. Součástí stavby je i propojovací řad spotřebiště Štarnov s armaturní podzemní šachtou a přípojkou NN a dále návrh měření a ovládání.
Provádění revizí elektrických zařízení v majetku a ve správě zadavatele
Provádění revizí elektrických zařízení v majetku a ve správě zadavatele
Doplnění kanalizace Dolany, doplnění vodovodu Dolany
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spojené s výstavbou kanalizace a vodovodu v obci Dolany dle projektových dokumentací zpracovaných společností VODIS Olomouc s.r.o., Tovární 1059/41, 772 11 Olomouc, IČO: 25835815. Blíže viz zadávací dokumentace.
Poptávám realizaci betonového nebo asfaltového vjezdu do garáže
Sháním firmu co mi udělá betonový nebo asfaltový vjezd do garáže 32m2. Místo konání Šumvald. Děkuji za nabídku.
Výstavba kanalizace a ČOV v obci Cholina
Předmětem veřejné zakázky je vybudování nové splaškové kanalizace v obci Cholina a vybudování nové ČOV o kapacitě 850 EO. Celková délka nově budované kanalizace je 6 412,5 m. Součástí realizace je vybudování čerpací stanice na ČOV, vybudování 242 ks kanalizačních přípojek o celkové délce 1850,0 m, vybudování komunikací v areálu ČOV, napojení ...
Poptávám výměnu plynového bojleru
Poptávám výměnu plynového bojleru John Wood. Po vypnutí (týden) již nejde znovu spustit. Nutno provést i veškeré povinné revize.
ARCHIV UP v Olomouci
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v rekonstrukci a nástavbě stávajícího objektu, která spočívá v částečné demolici stávajícího objektu, provedení nových svislých konstrukcí a nástavby jednoho podlaží, nových podlah a podhledů, nových ZTI, elektro a VZT včetně klimatizace. Dále jsou předmětem veřejné zakázky jsou i ...
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Domašov u Šternberka
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Domašov u Šternberka, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., o katastru nemovitostí (katastrální vyhláška), ve znění pozdějších předpisů ...
Výměna technologie MR Západ, dispečinku měníren a stavební úpravy objektu
Předmětem této sektorové nadlimitní veřejné zakázky na dodávky je náhrada kobkové rozvodny 22kV zapouzdřeným rozváděčem, výměna trakční technologie, dálkového ovládání, stavební elektroinstalace a kamerového systému. Nová technologie nahrazuje stávající technologii, která je na hranici životnosti. Nově instalované zařízení si vyžádá stavební ...
Poptáváme mytí světlíků od mastnoty
Poptáváme mytí světlíků od mastnoty ve 12 m výšce, z plošiny v Olomouci.
Chlazení budovy D1, 1.NP - 3.NP
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace nových chladících jednotek umístěných v ambulancích, sesternách a pokojích pacientů v budově D1 1.NP- 1IK ambulance,2.NP- odd.1-1IK, 3.NP- odd.44-REHAB.
Elektromontážní práce na zařízeních veřejného osvětlení ve správě zadavatele
Elektromontážní práce na zařízeních veřejného osvětlení ve správě zadavatele
Poptávám studnařské práce
Poptávám studnařské práce. Máme na zahradě vrtanou studnu a je vní málo vody tak bych prosil o prohlobení nebo najít silnější pramen, studna je hluboká cca 7m průměr asi 30cm železná hrůza. Děkuji.
UPOL - Demolice objektu - polyfunkční objekt + ocelová hala
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v demolici objektu OLOMOUC, 17. LISTOPADU 1131/8a, katastrálním území Olomouc-město - polyfunkční objekt + ocelová hala. Přeložky a odpojení sítí zajistí zadavatel, nejsou předmětem veřejné zakázky.
Poptávám zbourání komínu
Poptávám zbourání komínu. Komín je z cihel a nachází se na ulici Lazecká 254, Olomouc rozměry komínu 15,1 m ( 132 m3 ) Nabídněte cenu za kompletní práce související s odstraněním komínu.
Výměna vodoměrů a ovládání uzavíracích ventilů na vodovodním řádě
Předmětem zakázky je výměna vodoměrů pro jednotlivé budovy s možností přenosu údajů pomocí komunikačního protokolu do nadřazeného monitorovacího systému Aréna, kde bude provedena vizualizace. Dále součástí zakázky je připojení a ovládání uzávěrů vodovodního řádu s elektrickým pohonem včetně vzdáleného ovládání a vizualizace.
Poptávám realizaci schodiště a balkonového zábradlí
Poptávám zhotovení schodiště + balkónové zábradlí. Realizace by byla z jara roku 2021. Balkónové zábradlí + madla u schodiště bych požadoval z nerezu , konstrukci schodiště z pozinku a schodnice ( nášlapy ) z pozinku s dírkami , aby se nedržela voda. Realizace by byla v Olomouci. Děkuji za odpověď. Miroslav Vrbka
Oprava MaR budova S,Q,R
Předmětem zakázky je kompletní výměna MaR, silových části rozvaděčů, software, jejich doplnění dle požadavků popsaných v technické zprávě. Tyto rozvaděče slouží k ovládání a vizualizaci medicinálních plynů, spotřeby energií. Součástí zakázky je kompletní správa a vizualizace na nadřazeném monitorovacím systému Honeywell Aréna.
Oprava řízení VS budov M, K, D1, WP, C
Předmětem veřejné zakázky je kompletní výměna řízení výměníkových stanic, silových části rozvaděčů, software, dle požadavků popsaných v technické zprávě.
Odstranění závad na zdrojových napájecích jednotkách-budovy A, M3
Předmětem veřejné zakázky je provedení oprav dle pokynů výrobce nebo výrobcem autorizovanou osobou u zdrojových napájecích jednotek.
Realizace biocentra LBC 89 Padělky
Konkrétním předmětem veřejné zakázky je vytvoření tůně napájené srážkovou vodou a provedení výsadeb krajinné zeleně a zatravnění. Jedná se o dva samostatné stavební objekty: SO-01 Tůň SO-02 Vegetační úpravy Součástí SO-01 Tůň jsou i terénní úpravy v okolí vodního prvku, součástí SO-02 Vegetační úpravy je ptačí pozorovatelna umístěná v blízkosti ...
Obnova soustavy veřejného osvětlení v obci Bohuňovice - II
Předmětem plnění je dodávka a instalace veřejného osvětlení a činnosti s tím související, včetně výstavby nového veřejného osvětlení
Poptávám broušení parket
Poptávám jen broušení parket 30 m2. Chtěla bych vědět cenu. Děkuji.