Výměna vodoměrů a ovládání uzavíracích ventilů na vodovodním řádě
Předmětem zakázky je výměna vodoměrů pro jednotlivé budovy s možností přenosu údajů pomocí komunikačního protokolu do nadřazeného monitorovacího systému Aréna, kde bude provedena vizualizace. Dále součástí zakázky je připojení a ovládání uzávěrů vodovodního řádu s elektrickým pohonem včetně vzdáleného ovládání a vizualizace.
Rozvoj vysokorychlostního internetu v NIO Konice-Prostějov
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provedení dodávek materiálu, stavebních a instalačních prací dle soupisu prací, dodávek a služeb s výkazem výměr a projektové dokumentace projektu „Rozvoj vysokorychlostního internetu v NIO Konice-Prostějov“.
Poptávám realizaci schodiště a balkonového zábradlí
Poptávám zhotovení schodiště + balkónové zábradlí. Realizace by byla z jara roku 2021. Balkónové zábradlí + madla u schodiště bych požadoval z nerezu , konstrukci schodiště z pozinku a schodnice ( nášlapy ) z pozinku s dírkami , aby se nedržela voda. Realizace by byla v Olomouci. Děkuji za odpověď. Miroslav Vrbka
Realizace energeticky úsporných opatření - OA Mohelnice - budova internátu a jídelny
Předmětem veřejné zakázky je dodatečné zateplení objektů internátu OA Mohelnice - objekt chlapeckého internátu, objekt dívčího internátu, objekt hlavního vstupu s malým sálem a objekt s přípravnou stravy a jídelnou.
Prosenice - rekonstrukce TR 110/22 kV - projektová dokumentace
Předmětem veřejné zakázky je zpracování realizační projektové dokumentace na stavbu č. IE-12-8007663 spočívající v rekonstrukci TR 110/22 kV - Prosenice v Olomouckém kraji, v obci Prosenice - areál rozvodny R 110/22 kV Prosenice.
Oprava MaR budova S,Q,R
Předmětem zakázky je kompletní výměna MaR, silových části rozvaděčů, software, jejich doplnění dle požadavků popsaných v technické zprávě. Tyto rozvaděče slouží k ovládání a vizualizaci medicinálních plynů, spotřeby energií. Součástí zakázky je kompletní správa a vizualizace na nadřazeném monitorovacím systému Honeywell Aréna.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Horní Moštěnice
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Horní Moštěnice, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., o katastru nemovitostí (katastrální vyhláška), ve znění pozdějších ...
Oprava řízení VS budov M, K, D1, WP, C
Předmětem veřejné zakázky je kompletní výměna řízení výměníkových stanic, silových části rozvaděčů, software, dle požadavků popsaných v technické zprávě.
Odstranění závad na zdrojových napájecích jednotkách-budovy A, M3
Předmětem veřejné zakázky je provedení oprav dle pokynů výrobce nebo výrobcem autorizovanou osobou u zdrojových napájecích jednotek.
Realizace biocentra LBC 89 Padělky
Konkrétním předmětem veřejné zakázky je vytvoření tůně napájené srážkovou vodou a provedení výsadeb krajinné zeleně a zatravnění. Jedná se o dva samostatné stavební objekty: SO-01 Tůň SO-02 Vegetační úpravy Součástí SO-01 Tůň jsou i terénní úpravy v okolí vodního prvku, součástí SO-02 Vegetační úpravy je ptačí pozorovatelna umístěná v blízkosti ...
V 00476 - nájem, obnova, provoz a správa veřejného osvětlení obce Velké Losiny
Předmětem veřejné zakázky je nájem, obnova, provoz a správa veřejného osvětlení obce Velké Losiny, zahrnující činnosti uvedené v zadávací dokumentaci
Údržba veřejného osvětlení na území města Šumperka
Předmětem plnění je provádění údržby veřejného osvětlení komunikací, chodníků a ostatních ploch a údržbu zařízení světelných křižovatek a provozování pohotovostní služby na území města Šumperka.
Technická infrastruktura pro výstavbu RD Konice
Výstavba dopravní a technické infrastruktury pro zajištění dopravního a technického napojení nových rodinných domů. Jedná se o novostavbu komunikací pro vozidla a pěší, dále zajištění technického napojení veřejného osvětlení, vodovod, dešťovou a splaškovou kanalizaci.
Obnova soustavy veřejného osvětlení v obci Bohuňovice - II
Předmětem plnění je dodávka a instalace veřejného osvětlení a činnosti s tím související, včetně výstavby nového veřejného osvětlení
Poptávám broušení parket
Poptávám jen broušení parket 30 m2. Chtěla bych vědět cenu. Děkuji.
Vodohospodářská infrastruktura obce Krumsín - veřejná kanalizace - I.etapa
Předmětem veřejné zakázky je výstavba kanalizace o celkové délce cca 3469 m, z toho výtlak v délce 5 m DN 100 z HDPE a zbývající DN 300 z PVC-U. Dále je předmětem plnění jedna čerpací stanice odpadních vod (ČS), výstavba dešťové kanalizace DN 500 v délce 291m a přeložka plynovodu. Zadavatel si vyhrazuje právo rozšířit předmět plnění („opční ...
Troubelice - obnova zásobovacích řadů
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova stávajících vodovodních řadů. Jedná se o trvalou inženýrskou stavbu, jejímž účelem je zásobování obyvatel pitnou vodou.
Regenerace sídliště B. Šmerala v Prostějově
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce ve smyslu regenerace sídliště B. Šmerala v Prostějově. Jedná se zejména o opravy komunikací, zaústění uličních vpustí do stávajícího kanalizačního systému a do nově navržených vsaků. Součástí zakázky je i rekonstrukce veřejného osvětlení a ozelenění sídliště. V rámci 1. etapy bude řešena výstavba nové ...
Horní Loděnice - rekonstrukce rozvodné vodovodní sítě I. etapa
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova stávajícího vodovodního řadu. Jedná se o trvalou inženýrskou stavbu, jejímž účelem je zásobování obyvatel pitnou vodou. Projektem je navržena rekonstrukce stávajícího vodovodu z LT DN 150 a LT DN100, v celkové délce 1857,2m. Vodovodní řad v km 0,000-1,0823 v délce 1082,3m je navržen z potrubí TLT DN150 a ...
Kanalizace Velká Kraš
Jedná se o výstavbu splaškové kanalizace umožňujících likvidaci splaškových vod z obce Velká Kraš na čistírně odpadních - ČOV Vidnava.
VRV chlazení FNOL 2020
Předmětem zakázky je dodání a instalace chladících jednotek v budově I (laboratoře Oddělení klinické biochemie), v budově H2 (Klinika plicních nemocí a tuberkulózy) a v budově D1 (Urologická klinika a Traumatologická klinika) Fakultní nemocnice Olomouc.
Poptávám zateplení rodinného domu
Poptávám zateplení rodinného domu.
Výběr dodavatele pro lakýrnické práce včetně dodávek materiálu při povrchových úpravách skříní
Předmětem Veřejné zakázky je uzavření Rámcové smlouvy o dílo s vybraným dodavatelem na dobu určitou, a to na dobu tří let. Rámcová smlouva o dílo bude uzavřena se dvěma dodavateli. Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou povrchové úpravy kolejových vozidel včetně dodávek materiálu. Podrobnější podmínky jsou popsány v Zadávací dokumentaci.
Poptávám dokončení dřevostavby
Poptávám dokončení dřevostavby, tesařské práce na dokončení chaty (srubu) včetně zastřešení. Lokalita Přerov.
Oprava tepelných rozvodů a rozvodů TV v  areálu PL Šternberk – část A
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opravy tepelných rozvodů a rozvodů TV v areálu PL Šternberka a dále i opravy regulačních uzlů ve vybraných objektech v areálu Psychiatrické léčebny Šternberk – Olomoucká 1848/173, 785 01 Šternberk (na pozemku parc. č. 242 v k.ú. Lhota u Šternberka) a jejich okolí.