Háj ve Slezsku – odkanalizování a ČOV místní části Jilešovice
Předmětem projektu je výstavba kanalizace a ČOV 350 EO v obci Háj ve Slezsku.
Rekonstrukce elektroinstalace hlavní budovy školy
Předmětem zakázky je celková rekonstrukce elektro instalace hlavní budovy školy. Stavba bude realizována ve dvou etapách.
Technická infrastruktura pro výstavbu RD - lokalita Těchanovická, Vítkov
Předmětem plnění veřejné zakázky je stavba nové dopravní infrastruktury (dvoupruhové obousměrné komunikace), vodovodu, splaškové kanalizace, plynovodu, přípojky NN a veřejného osvětlení. Zadavatel si však vyhrazuje právo neuskutečnit realizaci přípojek a chodníků.
Snížení energetické náročnosti haly Opava - Předměstí, etapa č. 1
Předmětem zakázky jsou stavební práce, které spočívají v demontáži poškozené krytiny FEZN, poškozené podkladní foliové vrstvy včetně lemujících a kotevních prvků. Oprava poškozeného dřevěného bednění tl. 25 mm na stávající nosné ocelové prvky vazníkového typu, na které bude kotven zateplovací systém z desek EPS 100S tl. 120mm ve dvou vrstvách, tj. ...
Komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Oldřišov
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Oldřišov, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., o katastru nemovitostí (katastrální vyhláška), ve znění pozdějších ...
Poptáváme instalatérské práce
Chtěli bychom rekonstruovat koupelnu s výměnou trubek, stupačky v celém domě. Dále bychom potřebovali připravit kuchyň na instalaci nové linky - elektriku, přívod vody, obklad. Jedná se o rodinný domek. Prosím, jaký by byl nejbližší volný termín a cena? Děkuji za odpověď.
Zřízení služby následné péče
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou bourací a stavební práce.
PN v Opavě - úprava vzduchotechniky v kuchyni
Výměna stávajících rozvodů vzduchotechniky v 1.NP (varná část – příprava a výdej stravy a 2.NP – jídelna s výdejnou stravy) v objektu kuchyně, přičemž bude částečně použito stávajících otvorů pro prostupy VZT rozvodů stavebními konstrukcemi. Součástí díla jsou i stavební a montážní práce – vytvoření nových prostupů pro VZT rozvody, provedení ...
Slezské zemské muzeum - skleníková expozice Arboretum Nový Dvůr
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nového expozičního skleníku v k.ú. Nový Dvůr u Opavy. Bližší technický a technologický popis jednotlivých součástí předmětu této zakázky včetně projektové dokumentace a výkazu výměr tvoří přílohu č. 3 zadávací dokumentace.
Poptávám opravu střechy
Poptávám opravu střechy pomocí nadkrokevního zateplení v systému Knauf Insulation Roof Top s krytinou Satjam Rapid. Podrobnosti zašlu na vyžádání emailem.
Poptávám vybetonování základové desky bazénu
Poptávám vybetonování základové desky bazénu s průměrem 5m, výška bazénu 150 cm. Termín 16.5.-8.6.
Poptávám zakružování profilu
Poptávám možnost kružení profilu I 360 v délce 14,5m - 6ks.
Poptávám vrtání do kovu
Poptávám vrtání, průměr 9,5mm do hloubky 420mm, materiál 15142.6, průměr 65mm x 1000mm. Serie po 50ks, opakovaná výroba. Děkuji.
Sanace, rekultivace a revitalizace území po těžbě štěrkopísku u Hlučína – I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je realizace opatření (stavebních objektů) v lokalitě Hlučínského jezera a jeho okolí, jejichž cílem je zejm. zajištění protipovodňové ochrany řešeného území a s tím související zajištění ochrany osob a majetku, to vše s dopadem rovněž na ostravskou aglomeraci, a jeho vyčlenění z aktivní zóny záplavového území.
Poptávám výměnu plynového kolte
Poptávám výměnu plynového kolte nástěnného o obsahu 40 l za kotel stávající Dakon DUo 28. Bydlíme v Pusté Polomi.
Výběr zhotovitele stavby v rámci projektu Modernizace Školního statku v Opavě
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací/zhotovení stavby v rámci projektu „Modernizace školního statku v Opavě“ 1.část veřejné zakázky: „Revitalizace skleníkového areálu Školního statku Opava – bourací práce“, 2.část veřejné zakázky: „Revitalizace skleníkového areálu Školního statku Opava“ 3.část veřejné zakázky: „Vybudování ...
Poptáváme výměnu plynového kotle
Poptáváme výměnu plynového kotle závěsného kombinovaného typ Mora, umístěný v koupelně rodinného domu, vytápění a ohřev vody. Doporučeno výměna za kombinovaný průtokový kotel plynový, typ ARISTON. Prosím nabídněte.
Poptávám podlahářské práce
Poptávám podlahářské práce, pokládka koberce o rozměru 326cm x 322cm.
Výměna LED osvětlení
Předmětem zakázky je výměna LED osvětlení zahrnující zejména: - demontáž původních výbojkových svítidel, - instalaci 21 ks LED svítidel o výkonu 130 W, - instalace 20 ks LED svítidel o výkonu 33 W. Více viz Zadávací dokumentace - Textová část (dále ZD-TČ).
Poptávám studnařské práce
Poptávám studnařské práce, potřebovala bych poradit,ohledně ručního vrtání studny o šíři 150mm do hloubky cca 12m.Studna bude sloužit čistě na zalévání zahrady. Děkuji.
Poptávám úpravu terénu okolo domu
Poptávám úpravu terénu kolem domu, chodníky, odvodnění, svahovitý terén.Děkuji.
Parkoviště na ul. J.Seiferta - Hlučín
Předmětem veřejné zakázky je vybudování samostatného parkoviště pro osobní vozy s kapacitou 111 míst + 6 míst pro vozidla přepravující osoby těžce pohybově postižené včetně likvidace dešťových vod svedením do nových uličních vpustí a s odvedením do stávající kanalizace a sadových úprav včetně následné dvouleté péče sadbové výsadby.
Zlatníky a Milostovice – splašková kanalizace
Jedná se o výstavbu nové splaškové kanalizace v délce 4 472,80 m z PP a 88 m z TLTO, centrální ČOV pro obě MČ Zlatníky a Milostovice, ČS v Milostovicích, 489 m výtlaku, 200 ks kanalizačních přípojek, přípojku vody pro ČOV, přípojky NN pro ČOV a ČS a přeložka STL plynovodu.
Poptávám vodoinstalatérské práce
Poptávám vodoinstalatérské práce, výměna wc,vany za sprchový kout, dále podlahy, včetně materiálu. Děkuji.
Poptávám zajištění kotlíkové dotace
Poptávám kompletní vyřízení a realizaci - kotlíková dotace 2017 Moravskoslezský kraj, výměna kotle na tuhá paliva za plynový kondenzační kotel.