Poptávám realizaci dvou střech
Pokládka dvou střech v píseckém okrese (JČ). Celková plocha cca 600m2; sklon 45°; betonová taška Bramac Max. Event. v.č. zbudování krovu. Nabídněte prosím cenu za pokládku tašek, vystavění krovu a nákup materiálu na krov.
Poptávám rekonstrukci střechy
Nabízím zakázku na provedení výměny střešních latí a střešní krytiny KM Beta elegant cihla na chalupě ve Skalách u Paracova. Celková plocha je 200m2 včetně příčně napojené stodoly. Z dvorové strany je do střechy napojena střecha přístavby, na které se krytina měnit nemusí. Délka podélného hřebenu je 18m a příčného 8m. Celkově se jedná o 4 úžlabí, ...
Poptávám nátěr střechy
Poptávám nátěr střechy na chatě cca 60m2, pozink.plech starší, zoxydovaný již po dvou nátěrech. Plochá střecha s mírným sklonem.
Poptávám výměnu střešní krytiny
Poptávám výměnu střešní krytiny Beternit za krytinu Lindap.Jedná se o jednoduchou sedlovou střechu s jedním komínem.Plocha střechy je 256m čtverečných.Likvidace stávající krytiny,položení folie,laťování,nové okapy.Prosím o přibližnou kalkulaci ceny.
Poptávám provedení střešní krytiny
Poptávám provedení střešní krytiny.
Sháníme stavební řemeslníky
Hledáme tesaře, truhláře,pokrývače, sádrokartonáře
Poptáváme výrobu komínového dílu
Poptáváme výrobu přechodového komínového dílu do střechy haly, uzavíratelného (s koncovou záklopkou proti dešti a chladu), nerezového . Komínový díl musí umožnit odtah ze zkušebního komínu vystavěného v hale u zkušebního zařízení pro zkoušení komínů se spalováním propanu s ovládáním záklopky ze země. Ukončení komínového dílu pod střechou haly ...