Výměna zdroje tepla v objektu čp. 123 - ZŠ a objektu čp. 131 - KD.
V rámci realizace veřejné zakázky dojde k výměně zdroje tepla, kde jsou navrženy do objektu čp. 123 - ZŠ dva kondenzační plynové kotle a objektu čp. 131 - KD dva nízkoemisní kotle na hnědé uhlí. Současně dochází k rekonstrukci otopné soustavy. Blíže je předmět veřejné zakázky specifikován v příslušné projektové dokumentaci.
Poptávám servis plynového ventilu u kotle Viadrus
Kde zjistím kdo provede servis (případně koupi) plynového ventilu VK 4105 včetně automatiky. Jedná se o díl plynového kotle Viadrus G27 ECO GL 3Z-2
Základní škola Senožaty - opatření na úsporu energie
Zateplení budov ZŠ a výměna výplní. Výměna stávajícího vytápění pevnými palivy kotelnou na butan. Výstavba butanového hospodářství.
Výměna zdroje tepla v ZŠ L. Svobody Rudíkov
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace dodávky na akci „ZŠ Rudíkov - Výměna zdroje tepla“, která je spolufinancovaná z Operačního programu Životní prostředí. Dodávka zahrnuje: • rekonstrukci kotelny ZŠ a systému ústředního vytápění v ní vč. instalačních a podpůrných prací (stavební úpravy kotelny, rozvody vody apod.) a elektromontáží ...
Poptávám revizi plynového kotle
Poptávám revizi plynového kotle Chaffoteaux Nectra. Popř. odprodej na náhradní díly.
Rozšíření kapacity MŠ Mozaika, Jihlava,  odloučené pracoviště Resslova 44
Předmětem plnění veřejné zakázky je změna stávajícího dvoupodlažního částečně podsklepeného objektu mateřské školy Resslova 44, Jihlava. Změna stavby zahrnuje stavební úpravy vně i uvnitř stávajícího objektu. Nástavba 3. nadzemního podlaží zastřešeného plochou střechou, přístavba požárního schodiště. Výměna stávajících okenních výplní. Kompletní ...
TI pro 15 RD Světlá nad Sázavou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stavby, tj. stavební, montážní, řemeslné práce a všechny činnosti související s dodávkou stavebních, montážních, řemeslných prací, jejichž provedení je pro řádné dokončení díla nezbytné (např. zařízení staveniště, bezpečnostní opatření apod.) včetně koordinačních a kompletační činnosti celé stavby. Předmětem ...
Rekonstrukce uhelných kotelen a kotelen na LTO – Náměšť nad Oslavou
Předmětem veřejné zakázky je realizace plynofikace tří uhelných kotelen dle zpracované projektové dokumentace a zpracování projektové dokumentace a realizace přechodu tří nízkotlakých teplovodních kotelen na LTO na tři kotelny spalující zemní plyn.
Energetická optimalizace budov ZŠ Maleč - II. etapa
Vnější zateplení budovy staré školy kontaktním systémem zateplení a výměně nevyhovujících a zastaralých koksových kotlů za energeticky úspornější a ekologicky šetrnější plynové vytápění a s tím související přivedení zemního plynu do školní kotelny přes pozemek školy.
Modernizace a revitalizace veřejných prostranství a související infrastruktury v areálu SOHO Třebíč
Výstavba okružní křižovatky v areálu SOHO Třebíč; výstavba mostu přes Stařečský potok; výstavba opěrných zdí; výstavba kanalizace; přeložka vodovodu; realizace veřejného osvětlení; přeložka plynovodu; úprava území, zeleň.
Poptávám výměnu kotle a radiátorů
Poptávám výměnu kotle na plyn Gasex U23 za Viadrus G36 asi 5čl.včetně ekvitermní regulace, zároveň vyměnit plechové radiatory za litinové 500/200 10článků a 500/200 15 článků, a 1000/200 6článků. Realizace duben 2010
Poptávám plynařské práce
Hledám: firmu k dopojení průmyslového plynovodu DN50 od HUP (350kPa) k doregulaci REGAL, místo:Plzeň, termín: druhá polovina příštího týdne.
Poptávám realizaci plynových rozvodů
rozvody plynu po domě (rozvod do 3místností na wafky a plynový sporák) a připojení plynu k hlavnímu rozvodu (připravený "antoníček" bez plynoměru-pouze nachystany vývod od hlavího řádu)
Poptávám plynařské práce
Hledám firmu nebo plynaře, který mi udělá rozvody plynu po domě (pro topení Waf - dvě místnosti a plynový sporák), včetně připojení spotřebičů a připojení plynu k plynoměru - zatím ho nemám, je pouze vybudovaná přípojka s "antoníčem" u domu a revizi této práce , buď zajistí, nebo udělá sám.
Poptávám zhotovení topení z kamene
Poptávám zhotovení topení z přírodního kamene pro novostavbu jednopodlažního RD na Vysočině.
Poptáváme stavební práce na RD
Poptáváme firmy na vybudování základové desky pod rodinný dům, rozvody vodoinstalací, plynu a elektro. Beroun
Poptávám výměnu plynových kamen
hledám firmu v Havlíčkově Brodě na výměnu plynových kamen