Kralice na Hané - Komunikace a technická infrastruktura Močidla II.
vybudování komunikace (vozové a pěší) a technické infrastruktury (kanalizace dešťová, kanalizace splašková, vodovod pitný a požární, STL plynovod, veřejné osvětlení) pro následující výstavbu 54 rodinných domů
Poptávám realizaci podlahového topení
Dobrý den, poptávám zhotovení elektrického podlahového topení.Jedná se o koupelnu (nyní ve výstavbě ) na chalupě.Velikost místnosti je 4m x 3m.Okres Šumperk.Děkuji
Poptáváme obchodníky se zemním plynem
Hledám firmy obchodující se zemním plynem v ČR.
Poptávám údržbu plynového kotle
Potřebuji provést vyčistění plynového kotle Ferrolli zn. Domina C 24E, jinak je bez závad. V Olomouci na Havlíčkově ulici.
Poptávám realizaci plynovodní přípojky
Poptávám realizaci plynovodní přípojky, délka cca do 5 m, obec: Litovel.
Poptáváme projekci plynového vytápění
Hledám kvalifikovaného projektanta nebo projekční firmu, která se zabývá projektováním a navrhováním plynového vytápění. (je možná i dohoda finální montáže) Vlastním dvoupodlažní objekt půdorys 12,5 m x 56 m a potřebuji navrhnout vhodné plynové vytápění.
Poptávám realizaci plynové přípojky k RD
Poptávám realizaci plynové přípojky dle zpracovaného projektu, včetně výkopových prací, napojení na plynový řad a položení potrubí k domu cca 6-8 metrů, bez regulace a měření. Místo realizace Kojetín. Veškerá dokumentace a povolení vyřízeno, termín realizace květen, červen 2007.