Poptávám renovaci koupelnové vany nátěrem
Poptávám renovaci koupelnové vany nátěrem. Vana byla již jednou renovována, bude nutné odstranit i předchozí nátěr. Lokalita Brno-střed. Jedná se o vanu litinovou obezděnou.
Poptávám renovaci vany nátěrem
Poptávám renovaci klasické panelákové vany 150 cm nátěrem smaltu. Zajímá mě kompletní cena za práci, materiál i dopravu. Místo výkonu je v Brně Řečkovicích, termín práce dle dohody.
Poptávám omítkářské a malířské práce
Úpravy povrchu vnitřní: Omítka vnitřní na zdivo Ytong, vč. materiálu. Omítka vnitřní na strop + sklotex. mřížka, vč. materialu. Nátěr vnitřní Primalex plus bílý+penetrace, vč. materiálu. Prosím o cenu za metr čtvereční. Nevolat.
Provádění nátěrů stožárů jednotlivých částí VO Statutárního města Brna
Předmětem veřejné zakázky (dále jen VZ) je uzavření rámcové smlouvy na provádění nátěrů stožárů jednotlivých částí VO ve statutárním městě Brnu
Poptáváme stavební práce
Oprava a realizace omítky Zdravotního střediska H23. Herčíkova 23 61200 Brno 1 Vyspravení brizolitové omítky včetně zazdění otvoru po plynoměru, udělat odskočení omítky od země cca 40 cm proti prolínání vlhkosti. 2 a) Provést nátěr omítky. Navrhnout barevnou kombinaci b) druhá alternativa natažení nové omítky s ...
Poptávám natěračské a omítkářské práce
1) Začištění omítek kolem oken, dveří – přetažením = cena za m práce i s materiálem 2) Oprava vnějších omítek hladkých MV nebo MVC členitosti I nebo II v rozsahu do 50 % = cena za m² práce i s materiálem 3) Oprava vnějších omítek vápenných hrubozrnných s přísadou cementu a kameniva v rozsahu do 50 % = cena za m² práce i s ...
Poptávám odstranění staré malby
Dokončovací práce - malby. Odstranění maleb oškrabáním v místnostech v do 3,8 m = cena za m2 práce
Poptáváme renovaci vany nátěrem
Dobrý den.Bydlíme v Brně-Lesná a mám zájem o nátěr vany smaltem.Zajímá mě cena.Vana je 150cm dlouhá.děkuji za odpověd.
2011-Výměny bytových jader v panelových domech
Rekonstrukce bytových jader v panelových domech v Brně - Líšni formou výměny stávajících umakartových bytových jader za novou konstrukci,nové podlahy z dlaždic, vnitřní kanalizace, dodání a montáž zařizovacích předmětů, malby a nátěry.
Poptáváme malířské a natěračské práce
Pro realizované zakázky tří bytových domů v Brně poptáváme zhotovitele malířských a natěračských prací dle specifikace ve výkazu výměr. Objem zakázky cca: 1000.000,- Kč. Množství cca 25.000m2. Termín realizace 09.2010-12.2010. Zadavatele kontaktovat pouze emailem! Dodržet výkaz výměr a specifikaci. Podklady ke stažení z následujícího ...
Poptáváme malířské práce
Dobrý den, poptávám vymalování 2pok.bytu. Podlahová plocha celkem cca 33m. 2 pokoje, koupelna, predsíň a kuchyň.Nutno předem domluvit, v bytě ještě nebydlíme.
Poptáváme nátěr polykarbonátové desky
Poptávám nabarvení povrchu dutinkové polykarbonátové desky nahnědo, životnost nátěru.
Poptávám nástřik koupelnové vany
Renovaci vany nástřiken Jedná se o smaltovanou vanu
Poptávám rekonstrukci vily
Oprava/rekonstrukce vily z roku 1920 v Třebechovicích pod Orebem, zahrnující zejména opravu střechy, repasování oken a dveří, repasování a částečná výměna podlahových krytin (parkety, dlažba), vnitřní úpravy dispozičního řešení menšího rozsahu, rekostrukce rozvodů vody, elektřiny, topení, realizace nového systému vytápění (tepelné čerpadlo včetně ...
Poptáváme natěračské práce
Poptávám štukatérské práce, provedení nátěrů památkově chráněných objektů minerálními silikátovými barvami - nabídněte prosím.
Poptávám malířské práce
Poptávám malíře pokojů pro dodatečnou výmalbu klasickým válečkem. Jedná se pouze asi o 20 m2, 3 stěny. Mám pouze váleček, další příslušenství k použití mi chybí. Na svém výběru netrvám, přizpůsobím se vaší nabídce pokud nějaké vzory válečků máte.
Poptávám malířské práce
Potřebuji vymalovat jednu místnost v bytě, barva bílá, nutné oškrabat původní malbu (také bílou). Plocha cc 70 m2 , vyšší strop. Termín - druhá polovina ledna.
Poptáváme realizaci stavebních prací
Pro stavební práce na stavbách v okolí Brandýsu nad Labem hledáme firmy s tímto zaměřením: - zemní práce - stavební práce HSV - sádrokartony - živičné kritiny - kanalizace, plynovod, vodovod - ústřední vytápění - konstrukce klempířské, zámečnické, tesařské - krytiny tvrdé - malby, nátěry -elektro - vzduchotechnika SPĚCHÁ!
Poptáváme demolice a stavební práce
Popis prací: Demolice cihelného zdiva a betonáž armovaného věnce pod stávajícími pozednicemi. Ošetření dřeva, nalepením izolace BITABIT. Demontáž stávající krytiny a laťování. Plocha celé střechy 120m2 Demolice zděné nadstavby na krytinou Ošeření nátěrem trámoví (krokve) v rozsahu styku s novou instalací střechy Dodávka a montáž nových ...
Poptáváme řemeslné práce pro správu domů
Poptávám pokrývače, klempíře, zedníky, malíře a tesaře v okrese Znojmo.