Poliklinika Prosek – Praha 9, výměna oken a zateplení obvodového pláště
Předmětem veřejné zakázky je modernizace obvodového pláště stávajícího objektu polikliniky - výměna oken a zateplení obvodového pláště.
Dořešení stavby zateplení objektu ZŠ Klausova 2450 - vícepráce, II. část
Dodatečné plnění k veřejné zakázce na zateplení obj. základní školy Klausova 2450.
Dořešení stavby zateplení objektu ZŠ Kuncova 1580 - vícepráce
Dodatečné plnění k veřejné zakázce na zateplení obj. základní školy Kuncova 1580.
Celková oprava a zateplení střechy,výměna oken a zatepl. fasády domu čp.625,Nekvasilova 2,Praha 8
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení díla dle projektové dokumentace.Jedná se o celkovou opravu a zateplení střechy,výměnu oken a zateplení fasády 2.NP a 3.NP domu čp. 625,na adrese Nekvasilova 2, vše na k.ú. Karlín,Praha 8“.
Zateplení poliklinik Seydlerova, Hostinského a Jánského, Praha 13
Předmětem VZ je provedení zateplení a stavebních úprav objektů polikliniky Seydlerova (Praha 5, Seydlerova 2451/11), Hostinského (Praha 5, Hostinského 1533/4) a Jánského (Praha 5, Jánského 2254/45). Více viz zadávací dokumentace.
Zateplení obvodového pláště hlavní budovy a vrátnice Domova pro seniory Kobylisy
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na komplexní provedení stavebních prací s názvem „Zateplení obvodového pláště hlavní budovy a vrátnice Domova pro seniory Kobylisy“ v rozsahu a podle projektové dokumentace.
Mateřská škola Nebušice, etapa 0002 - rekonstrukce
Jedná se o rekonstrukci panelové budovy mateřské školy, ve které proběhne výměna podlahové krytiny, vybudování nových rozvodů vody, ústředního topení, rozvodů elektro, sociálního zařízení, výměny kotlů a zateplení obvodového pláště budovy.
Žufanova 1112 - 1114, zateplení objektu zdravotnického zařízení ambulantní péče
Zateplení objektů kontaktním zateplovacím systémem kvalitativní třídy A, včetně sanace obvodového pláště.
Základní škola Bří Venclíků– energetická úspora Praha 14
Předmětem zadávané veřejné zakázky na stavební práce je zateplení celého obvodového pláště Základní školy Bří Venclíků č. p. 1140, Praha 14, Černý Most mimo suterénních stěn a výměna původních oken a dveří, instalace a montáž topení, větrání a klimatizace, M + R, osvětlení a elektoinstalace v objektu tělocvičen.
Zateplení objektu Gymnázia Voděradská
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních úprav v objektu Gymnázia Voděradská viz specifikace v zadávací a projektové dokumentaci.
Energetické úspory - Integrovaná střední škola, Náhorní 1, P8
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních úprav v podobě zateplení v objektu Integrované střední školy Náhorní viz specifikace v zadávací a projektové dokumentaci.
Revitalizace, stavební úpravy a zateplení FM VŠE
Předmětem této podlimitní veřejné zakázky je realizace staveb (i) „Revitalizace a stavební úpravy FM VŠE“ a (ii) „Zateplení části obvodového pláště areálu FM VŠE č.p. 1117/II v Jindřichově Hradci“jejichž předmětem je revitalizace, rekonstrukce a zateplení části obvodového pláště stavajících pavilonů areálu Fakulty mananagementu VŠE v Jindřichově ...
Zateplení MŠ Laudova 1030 a 1031,Praha 6 - Řepy
Zateplení objektů MŠ kontaktním zateplovacím systémem kvalitativní třídy A, včetně sanace obvodového pláště.
Snížení energetické náročnosti objektu ZŠ Hovorčovická, Hovorčovická 1281/11,Praha 8 - Kobylisy
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení díla dle projektové dokumentace „Snížení energetické náročnosti objektu Základní školy Hovorčovická, Hovorčovická 1281/11, Praha 8 - Kobylisy“.
Snížení energetické náročnosti objektu Základní školy Na Šutce, Na Šutce 28/440, Praha 8 - Troja
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení díla dle projektové dokumentace „Snížení energetické náročnosti objektu Základní školy Na Šutce, Na Šutce 28/440, Praha 8-Troja“.
Opr.střeš.kryt.a zatepl.dvor.fas.na obj.byt.domů Roosseveltova.42-24, Terron.619. Jug.part.611, Pha6
Zateplení dvorních fasád, bourací práce, výměna střešní krytiny, zpracování projektu skutečného provedení
Rekonstrukce koleje Jarov III/G
Zhotovitel se zavazuje provést pro objednatele osobně, bez vad a nedodělků, ve smluveném termínu, na své náklady, práce a dodávky materiálu spojené s realizací „Rekonstrukce koleje Jarov III/G“ dle projektové dokumentace pro provedení stavby zpracované firmou Ing. Jaroslav Borovička - Q Projekt. Zejména se jedná o zateplení budovy, výměnu okenních ...
Poptáváme zateplování fasád
Poptáváme zateplovače fasád ,které umějí zateplovat,podmínka je mít své nářadí,vrtačku,míchadlo na lepidlo,a vlastní dopravu. Jedná se o více zakázek nejdříve Choceň a potom Ústí nad Orlicí,dále lokalita Chrudim. Jedná se o dlouhodobou spolupráci.
Základní škola Chvaletická – Energetická úspora MČ Praha 14
Předmětem zadávané veřejné zakázky na stavební práce je zateplení celého obvodového pláště Základní školy Bří Venclíků č. p. 1140, Praha 14, Černý Most mimo suterénních stěn a výměna původních oken a dveří, instalace a montáž topení, větrání a klimatizace, M + R, osvětlení a elektoinstalace v objektu tělocvičen.
Energetické úspory - Integrovaná střední škola, Náhorní 1, P8
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních úprav v podobě zateplení v objektu Integrované střední školy Náhorní viz specifikace v zadávací a projektové dokumentaci.
Zateplení ZŠ J.Wericha, Španielova 1111, Praha 6 - Řepy
Předmětem stavebních úprav je zateplení základní školy kontaktním zatepleovacím systémem kvalitativní třídy A, včetně sanace obvodového pláště.
Zateplení objektu ZŠ Tolerance, Mochovská
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních úprav v objektu ZŠ Tolerance, Mochovská viz. specifikace v zadávací a projektové dokumentaci.
Snížení energetické náročnosti objektu Základní školy Na Šutce, Na Šutce 28/440, Praha 8-Troja
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení díla dle projektové dokumentace Snížení energetické náročnosti objektu Základní školy Na Šutce, Na Šutce 28/440, Praha 8-Troja.
Poptávám realizaci ploché střechy
Poptáváme zhotovení ploché střechy 200 m2 včetně izolací a zateplení.
Zateplení objektu Gymnázia Jana Keplera, Parléřova
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních úprav v objektu Gymnázia Jana Keplera, Parléřova viz. specifikace v zadávací a projektové dokumentaci.