Realizace úspor energie – Gymnázium Moravská Třebová
Realizace projektu řeší v areálu výměnu stávajících oken a vstupních dveří, zateplení obvodového pláště, zateplení plochých střech včetně případných rekonstrukcí střešních krytin na objektech areálu.
Občanská vybavenost Chmelík, registrační číslo žádosti: 11/014/3212a/453/001839
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova dvou objektů a vybudování dalších prvků pro rozvoj občanské vybavenosti v obci Chmelík. Jedná se o rekonstrukci objektu kulturního domu a obecního úřadu, a rekonstrukci stávajícího skladu na sportovní zázemí pro hřiště. V rámci celkové rekonstrukce stávajícího objektu v centru obce, který slouží z větší ...
Mateřská škola Proseč – zateplení a Základní škola Proseč – zateplení
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní zateplení objektu mateřské školy a střechy vč. výměny oken v rozsahu dle projektové dokumentace s názvem „Mateřská škola Proseč – opatření na úsporu energie“ (část 1 veřej.zakázky) a kompletní zateplení objektu základní školy a střechy vč. výměny oken v rozsahu dle projektové dokumentace s názvem ...
Snížení energetické náročnosti areálu ZŠ a MŠ Choltice
Předmětem plnění veřejné zakázky je snížení energetické náročnosti areálu ZŠ a MŠ Choltice formou zateplení svislých obvodových konsttrukcí a výměnou výplní otvorů.
Poptávám zateplení okna
Potřebuji zateplit okno na severní straně domku. Je zhotoveno ze skleněných cihel, neotviratelné. Uvažujeme jeho zateplení makrolonem. Je výhodnější zateplení provést zvenči, nebo zevnitř okna? V příloze zasílám foto okna s rozměry. Dům je zateplený izolací ORSIL o síle100 mm. Rozměr okna v 3600, š 1500 mm, okraj okna je bilý.
Realizace úspor energie – Mateřská školka Luční a Mateřská školka Čtyřlístek Polička
Předmětem projektu je soubor stavebních aktivit, jejichž cílem je snížení energetické náročnosti objektů Mateřské školky Luční a Čtyřlístek v Poličce.
Snížení energetické náročnosti budov MŠ Svitavy, Větrná 655/11
Předmětem veřejné zakázky „Snížení energetické náročnosti budov MŠ Svitavy, Větrná 655/11“ je snížení energetické náročnosti budovy mateřské školy. V objektu mateřské školy bude provedeno zateplení obvodového zdiva (včetně soklového), výměna výplní otvorů, zateplení střešní konstrukce a stropní konstrukce.
Poptávám stavební rekonstrukci půdy
zakázka číslo 750430-08.03.2011Z4 Poptáváme celkovou renovaci půdního prostoru o celkové ploše 90m2 .Techniku zvažuji vatou zateplení a po té sádrokarton.Začátek realizace červenec ,srpen 2011.Popis :Jedná se o střešní okna a zateplení ,dále elektroinstalace a novou podlahu .Lokalita Pardubice.
Realizace úspor energie - areál Pardubické krajské nemocnice, a.s. I.
Jedná se stavební úpravy obj.č.13 a 28 v areálu Pardubické krajské nemocnice, a.s. U obj.č.13 se jedná o zateplení fasád a střechy, výměnu oken a dveří, včetně výměny oken a dveří střešních budniků nad schodištěm, výměnu výplní lodžií, výměnu zábradlí lodžií a francouských oken, výměnu mříží na oknech, oplechování parapetů. U obj.28 se jedná o ...
Realizace úspor energie - Hlavní budova SOŠ a SOU Polička
Jedná se o realizaci úspor energie spočívající v zateplení obvodového pláště objektu, zateplení stropní konstrukce, ve výměně stávajících dřevěných špaletových oken za nová plastová, vstupních dveří a stěn. Dále bude provedena výměna stávající plechové kratiny přístaveb, nové klempířské výrobky (mimo klempířských prvků rekonstruované střechy ...
Snížení energetické náročnosti budov MŠ Svitavy, Větrná 655/11
Předmětem veřejné zakázky „Snížení energetické náročnosti budov MŠ Svitavy, Větrná 655/11“ je snížení energetické náročnosti budovy mateřské školy. V objektu mateřské školy bude provedeno zateplení obvodového zdiva (včetně soklového), výměna výplní otvorů, zateplení střešní konstrukce a stropní konstrukce.
Rekonstrukce č.p. 593 v ulici Revoluční, Chrudim
Rekonstrukce stávajícího bytového domu č.p. 593 v ulici Revoluční v Chrudimi sestává z opravy a zateplení fasády, rekonstrukce společných prostor, chodeb, schodišť a dále rekonstrukce střechy se změnou krytiny. Dále bude provedena změna vytápění z plynového na dálkové teplovodní vytápění z EOP Opatovice nad Labem, rekonstrukce elektrorozvodů a ...
Poptávám zateplení půdních prostor
Zateplení půdních prostor RD: - polystyren 10 cm na svislé zdi půdní vestavby cca 25m2 - položení Orsilu 26cm na podlaze 35m2 Dodavatel musí být schválen pro dotační program "Zelená úsporám".
Zateplení objektu Mateřské školy Přelouč, Kladenská 1332
Zateplení budovy mateřské školy spočívá v zateplení obvodových stěn, střešního pláště, výměně stávajících výplní otvorů za nové s parametry U= 1,2Wm2.K. Stavební práce budou provedeny podle PD.
Zlepšení tepelně technických vlastností budovy na náměstí Čs. Legií 5
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce budovy na náměstí Čs. Legií 565 v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám zateplení fasády u RD
RD v Letohradě: Zateplení fasády (18 cm EPS odvětraná), střechy (nadkrokevní systém 28cm minerální vlna) vč. nové krytiny, výměna oken a vstupních dveří. Rozměry: střecha cca 170m2 a fasáda cca 200m2 včetně oken. Okna 4x 180/130, 1x balkonová sestava, 1x vstupní dveře a 4x 60/80. Dodávka včetně materiálu, likvidace všech odpadů.
Poptávám fasádnické práce, zateplení
Poptávám zateplení a provedení fasády KZS ORSIL TF tl.120 celkem 1760m2 výkaz výměr na vyžádaní zašleme. Sdělte reference včetně tel.kontaktu.
Poptávám kalkulaci na izolaci domu
Poptávám cenu za podřezání a izolaci 70 let starého cihlového domu. Stěny cihlové, tl. 45 cm. Prosím alespoň orientační cenu za metr. Díky.
Poptáváme zateplení oken BET systémem
Prosím o informaci zda jste schopni provést zakázku na zateplení oken BET systémem do 20.12.2007. Rozměry dvojskel 1550 x 520mm. Celkem by se jednalo o 7 okenních křídel. Prosím o informaci předpokládaných nákladů. Realizace v Pardubicích. Děkuji. J. Krupař
Poptáváme zateplení podkroví
Poptáváme zateplení podkroví-šikmé střechy cca 100 m2 . Připravit na obklad palubkami. Spěchá - nejpozději do konce r. 2007 Místo: Svitavsko
Poptávám zateplení zavěšených stropů
Poptáváme firmu na zateplení zavěšených stropů v RD (sádrokarton), pěnou PUR.
Poptávám  zednické a sádrokartonářské práce
Poptávám sádrokartonářské a zednické práce v Českých Budějovicích. Kontakt pouze telefonicky.