Zateplení budovy Zámeček
Zateplení budovy Zámeček vč. výměny výplní otvorů (oken a dveří)
Poptávám zateplení fasády
provedení zateplení fasády (150 m2) a stropu (90 m2), termín - podzim 2010
Snižování energetické náročnosti budovy ZŠ Pražská
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prácí spočívajících v zateplení obvodového pláště (fasáda, střecha), výměně výplní otvorů a nezbytných souvisejících prácích.
Odstranění závad energetického auditu Nemocnice Boskovice - zateplení objektů lůžkového traktu
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka stavebních prací (stavby) na stávajících objektech Nemocnice Boskovice s.r.o., a to na lůžkovém traktu a Poliklinice spočívajících v zateplení obvodového pláště, výměnu oken a dveří a zateplení stropních konstrukcí.
Stavební úpravy bytových domů v ulici Jilemnického 6, č.p. 2789, Hodonín, a Skácelova 4, č.p. 2727
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou v části A stavební úpravy bytového domu v ulici Skácelova 4, Hodonín, zahrnující SO 01 - Stavební úpravy, SO 02 - Přípojka kanalizace, SO 03 Přípojka vodovodu, SO 04 dešťová kanalizace. V části B se jedná o stavební úpravy bytového domu Jilemnického 6 Hodonín, zahrnující pouze SO 01 Stavební upravy. Jedná se ...
Poptáváme rekonstrukci fasády bytového domu
Společenství vlastníků bytových jednotek (Kuřim, okres Brno - venkov) poptává zhotovení fasády bytového třípodlažního domu (délka 50 m, šířka 10 m, výška 11 m, plocha fasády (bez oken atd.) cca 1 200 m2). Je třeba osekat starou fasádu, dát novou a provést nátěr fasádní barvou. Nemáme zájem o zateplovací systémy. Nabídněte prosím orientační cenu ...
Regenerace bytových domů v lokalitě Tilhonova - Vlnitá
Jedná se o regeneraci 14 bytových domů, zděných, dvou až pětipodlažních, zastřešených sedlovou střechou. Předmětem je provedení dodatečné tepelné izolace kontaktním zateplovacím systémem, výměna vstupních dveří do objektů a u části výměna stávajících oken za plastová.
Zateplení  ZŠ Chalabalova
Jedná se o zateplení ZŠ Chalabalova včetně vytvoření projektové dokumentace skutečného provedení stavby.
Zateplení ZŠ Jihomoravské náměstí
Jedná se o zateplení ZŠ Jihomoravské nám. včetně vytvoření projektové dokumentace skutečného provedení stavby.
Zateplení ZŠ Novolíšeňská
Jedná se o zateplení ZŠ Novolíšeňská včetně vytvoření projektové dokumentace skutečného provedení stavby.
Zateplení ZŠ Mutěnická
Jedná se o zateplení ZŠ Mutěnická včetně vytvoření projektové dokumentace skutečného provedení stavby.
Poptáváme hydro a tepelně izolační práce
Poptáváme dodávku a montáž hydroizolací, živ.kryt. a tep.izolací objektu ZŠ a MŠ Ostopovice. Obracíme se tak na Vás s žádostí o zpracování cenové nabídky. S ohledem na skutečnost, že se jedná o velmi lukrativní zakázku, Vás žádáme o maximální obezřetnost při zpracování nabídky a korektnost v cenových hladinách. Veškeré podklady v ...
Zlepšení energetických vlastností ZŠ Ivančická Moravský Krumlov
Předmětem plnění této veřejné zakázky je realizace zakázky na stavební práce za účelem stavebních úprav spojených se zateplením Základní školy Ivančická Moravský Krumlov. Předmětný objekt výstavby se skládá ze šesti obdélníkových budov: A až F, ve kterých se nacházejí učební bloky, jídelna, tělocvična a byt školníka. Budovy jsou jednopodlažní až ...
„Rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice“
kompletní dodavatelské zajištění stavby dle schválené projektové dokumentace týkající se Rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice.
Poptávám izolační práce
Sháním firmu z Břeclavi , popř. okolí provádějící foukanou izolaci , jedná se o trámový strop , prostor mezi záklopem asi 20 cm , celkem asi 20m3.
Poptávám zateplení fasády
Poptávám zateplení fasády RD vatou tl. 10cm, plocha cca 177 m2
Poptáváme zeteplení RD
Poptáváme zateplení malého RD. Preferujeme spolehlivost a cenu. Za nabídky děkujeme. Nabídky na meil. adresu. Všem odpovíme.
Poptávám zateplení fasády u RD
Poptávám zateplení fasády rodinného domu nejlépe minerální vatou s využitím dotace ministerstva životního prostředí zelená úsporám.
Poptáváme rekonstrukci domu
Poptáváme zateplení fasády BD (cca 800m2), opravu balkónů, zábradlí a jiné související práce v Brně - Černá Pole. Kontakt a podrobnější zadávací dokumentace na vyžádání.
Poptáváme hydroizolaci bytového domu
Bytový dům Svitávka:Poptáváme hydroizolaci Podklady jsou ke stažení (viz.příloha poptávky) Termín zpracování nabídek: 25.09.2009 Realizace: 03/2009 Zádržné: 10% Investor: obec Hodnota poptávky: nad 500.000,- Kč
Poptáváme zateplení bytového domu
Bytový dům Svitávka: Zateplení objektu Podklady jsou ke stažení (viz.příloha poptávky) Termín zpracování nabídek: 25.09.2009 Realizace: 03/2009 Zádržné: 10% Investor: obec Hodnota poptávky: nad 500.000,- Kč
Poptáváme zateplení objektu
Bytový komplex POHODA v Brně-Žebětíně JB Stavební s.r.o. poptává komplexní zateplení objektu na uvedeném komplexu. Kompletní dokumentace vč. výkazu výměr je přílohou poptávky. Termín realizace 05/2010 Zálohy: 0,- Kč Splatnost faktur: 30 dní Investor: Soukromá osoba Rozhoduje cena a v druhém kole tendru akceptace smluvních podmínek.
Poptávám zateplení RD s dotací EU
Hledám firmu na provedení zateplení RD, která zároveň vyřídí dotaci "zelená úsporám" i na již realizovanou výměnu oken a vstupních dveří v únoru 2009. Děkuji za nabídky.
Poptávám hydroizolaci střechy
Poptávám hydroizolaci ploché střechy v okrese Znojmo. První bych se chtěl ale domluvit na technických parametrech. Kontakt pouze telefonický.
Poptávám zateplení RD
Poptávám zateplení rodinného domu - 20 cm polystyren.