Zateplení domova pro seniory Hvízdal České Budějovice
Předmětem projektu jsou stavební úpravy vyvolané požadavkem EA na kompletní zateplovací práce objektu pro seniory „Hvízdal“. Stavební úpravy zahrnují zateplení obvodových stěn fasádním systémem dle ETICS. Více v zadávací dokumentaci zveřejněné na profilu zadavatele.
Stavební úpravy vybraných objektů JU
Předmět VZ je rozdělen na tři části. Plněním jsou stavebnípráce a práce spočívající v zateplení budovy a ve výměně výplní otvorů u objektů K 200, Na Zlaté stoce 558/10, České Budějovice (část 1) a pavilonu tělovýchovy,Na Sádkách 2/1, České Budějovice (část 2). Stavební práce spočívající ve vytvoření nových výukových prostor půdní vestavbou v ...
Zateplení objektu C ZŠ a MŠ Kubatova 1, České Budějovice
ZŠ a MŠ Kubatova 1, České Budějovice přistoupila k celkové rekonstrukci objektů základní školy ve smyslu tepelného auditu. Realizace zlepšení tepelně technických vlastností obvodových konstrukcí objektů „A“ a „B“ byla dokončena 6/2010 firmou MIRAS – stavitelství a sanace s r.o., V Úhlu 37/11, 321 00 Plzeň – Litice. Nyní bude řešeno zateplení ...
Úspora energie JU - pavilóny ZF a PřF
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, spočívající v zateplení obvodového pláště, zateplení střešního pláště a ve výměně oken a vstupních dveří u objektů Zemědělské a Přírodovědecké fakulty JU, na parcele č. 1984/28 a na parcele č. 1987/27 v k. ú. Č.Budějovice 2., které jsou ve vlastnictví JU v Českých Budějovicích.
Hledám firmu,která zpracuje návrh zateplení
Poptáváme jihočeského dodavatele pro zpracování posouzení potřebného rozsahu míry zateplení panelového domu - za použití termovize.Nabídněte včetně ceny.