Rekonstrukce ZŠ Majakovského
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a dostavba ZŠ Majakovskéhov Prostějově. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž vypracování dokumentace pro prováděnístavby a dokumentace skutečného provedení stavby,geodetické zaměření dokončeného díla a zpracování Geodetického oddělovacího plánu.
Rekonstrukce přednádražního prostoru v ulicích Sladkovského a Martinákova, Prostějov
Předmětem veřejné zakázky je úprava veřejného prostoru před místním nádražím v prostoru ulic Martinákova a Sladkovského v Prostějově. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž vypracování dokumentace pro provádění stavby, dokumentace skutečného provedení stavby, geodetické zaměření dokončeného díla a zpracování ...
Víceúčelová nádrž, cesty a ÚSES v k.ú. Dolní Otaslavice
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavby v rozsahu projektové dokumentace - výstavba polní cesty CH3 a výstavba akumulační nádrže a části biokoridoru BK2. Součástí plnění je geodetické zaměření a vyhotovení dokumentace skutečného provedení.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Čechy pod Kosířem
Zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v k.ú. Čechy pod Kosířem včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Návrh bude zpracován tak, aby splňoval veškeré náležitosti pro zápis do katastru nemovitostí.