Jednoduchá pozemková úprava - upřesnění přídělu - určení hranic pozemků v k.ú. Vítonice u Znojma
Zpracování jednoduché pozemkové úpravy - upřesnění přídělu - určení hranic pozemků dle § 13 odst. 3 zákona č. 139/2002 Sb., v platném znění, včetně všech potřebných geodetických prací tak, aby bylo dílo způsobilé k zápisu do katastru nemovitostí.
Projektová dokumentace - Obnova secesní vily Löw-Beerů
Geodetické zaměření, provedené statického posouzení, provedení průzkumů, stanovení energetické náročnosti a určení vhodných technologií, architektonických, technických a estetických řešení pro zhotovení stavby Obnova secesní vily Löw-Beerů, zpracované ve formě DSP a ZD a autorský dozor.
Poptávám geologické práce
Poptávám geologa pro diagnostiku výstavby RD.
DÚM Veslařská Brno - přístavba ubytovacího pavilonu - I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je přístavba třípodlažního objektu s dvěmi mezipatry. Součástí předmětu veřejné zakázky je rovněž provedení dodatečného geologického průzkumu, napojení na stávající infrastrukturu, vybudování nových parkovacích ploch, terénní a sadové úpravy a oplocení. Předmětem je rovněž vypracování projektové dokumentace skutečného ...
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Skalice u Znojma
Zpracování komplexní pozemkové úpravy dle zákona č.139/2002 Sb., v platném znění, včetně všech potřebných geodetických prací tak, aby bylo dílo způsobilé k zápisu do katastru nemovitostí.
Poptáváme zaměření půdorysů bytů
Poptávám zaměření a zakreslení půdorysů 20ti bytů - dokumentace k prohlášení vlastníka bytového domu v Brně
Sháním dokumentaci k vybudování studně
Sháním firmu, která mi dodá veškeré povolení ke studni (hydrogeologický posudek...), pramen si sami najdeme a studnu vykopeme. Obec Rajhradice. Prosím zašlete cenovou nabídku.
Poptáváme geologický průzkum podloží RD
Poptáváme geologický průzkum podloží budoucí stavby RD v Nuzířově u Malhostovic. RD bude mit zastavěnou plochu cca 100 m2. Stavba bude nepodsklepená s obytným podkrovím na základové desce, základy budou ve středním svahu.