Výstavba trakční napájecí stanice Albrechtice
Vybudování nové trakční napájecí stanice umístěné v obvodu žst. Albrechtice. Jádro předmětu plnění je tvořeno zejména novou silnoproudou technologií trakční napájecí stanice umisťované do nově budovaného zděného objektu, včetně nezbytně nutného přilehlého areálu, nacházejícího se poblíž stávajícího zařízení.
Regenerace panelového sídliště Havířov – Šumbark, lokalita Za Teslou – 4. etapa
Předmětem této poslední 4. etapy v rámci regenerace panelového sídliště Havířov – Šumbark, Za Teslou je rekonstrukce chodníku včetně veřejného osvětlení na ulici Lidická a vysazení stromové aleje. Nejrozsáhlejší částí stavby bude vytvoření volnočasového areálu v lese mezi ulicemi Mládí a Jarošova, kde vznikne nejen odpočinková zóna, ale i místo ...
Regenerace panelového sídliště Havířov – Šumbark, lokalita Za Teslou – 4. etapa
Předmětem této poslední 4. etapy v rámci regenerace panelového sídliště Havířov – Šumbark, Za Teslou je rekonstrukce chodníku včetně veřejného osvětlení na ulici Lidická a vysazení stromové aleje. Nejrozsáhlejší částí stavby bude vytvoření volnočasového areálu v lese mezi ulicemi Mládí a Jarošova, kde vznikne nejen odpočinková zóna, ale i místo ...
RVP lokalita Nerudova - U hřbitova, Bohumín
Stavební práce - revitalizace veřejného prostranství, výstavba chodníků, zpevněných ploch, parkovacích stání, komunikace, veřejné osvětlení, kanalizace, přípojka a přeložka vodovodu, sportovní hřiště, terénní úpravy, výsadba zeleně.
Revitalizace vnitrobloku ul. Poděbradova - Tř. Dr. E. Beneše II
Stavební práce - revitalizace veřejného prostranství, výstavba chodníků, dětské hřiště, veřejné osvětlení, parkovací stání, komunikace, zeleň.
Revitalizace veřejných ploch v Karviné - Novém Městě
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce v rámci projektu „ REVITALIZACE VEŘEJNÝCH PLOCH V KARVINÉ NOVÉM MĚSTĚ“ dle projektové dokumentace, která je přílohou č. 6 této zadávací dokumentace. Vlastní stavba je členěna do těchto stavebních objektů: SO 01 Komunikace a parkovací stání – úprava a výstavba nových komunikací a parkovacích ...
IPRM pro IOP Zóna Šumbark II Za Teslou – Regenerace obytných domů na ul. Lidická 52a, 52b
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívající v regeneraci bytových domů na ul. Lidická 52a/1176, 52b/1177 a na ul. M.Pujmanové 20/1120, 22/1121, 24/1122 v Havířově-Šumbarku. Stavební práce zahrnují zateplení obvodového pláště budov, sanaci statických poruch obvodových panelů, zateplení střešní konstrukce, výměna ...
R 000925 - Revitalizace obytného domu Kysucká 1821/8 a 1822/10, II. etapa - třetí vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce dvou bytových domů - společných prostor. Jedná se o rekonstrukci výtahu a výtahové šachty, nových silnoproudých a slaboproudých rozvodů. Dále bude provedeno VZT pro odvětrání stávajících bytových jader.
R 000925 - Revitalizace obytného domu Kysucká 1821/8 a 1822/10, II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce dvou bytových domů - společných prostr. Jedná se o rekonstrukci výtahu a výtahové šachty, nových silnoproudých a slaboproudých rozvodů. Dále bude provedeno VZT pro odvětrání stávajících bytových jader.
Zajištění správy, údržby, oprav a provozu veřejného osvětlení,  světelného signalizačního zařízení
Předmětem veřejné zakázky je zajištění správy, údržby, oprav a provozu veřejného osvětlení, světelného signalizačního zařízení a světelné vánoční výzdoby v souladu se specifikací uvedenou v zadávacích podmínách.
Vybudování chodníku včetně veřejného osvětlení mezi ul. Václavská a Dělnická
Předmětem veřejné zakázy je vybudování nového chodníku včetně veřejného osvětlení v okrajové části města v Orlové - Porubě, mezi ul. Václavská a Dělnická. Chodník bude vybudován z betonové dlažby, s obrubníky. Rozhraní vozovky a chodníku bude provedeno z reliéfní (slepecké) dlažvy v barvě červené. Chodník bude osvětlen novým veřejným osvětlením.
Poptávám opravu pece vč. revizní zprávy
Hledám odborníka pro opravu pece, která je určena pro vypalování keramiky a zároveň provedení následné revizní zprávy v místě ZŠ Albrechtice 73543. Děkuji na Vaši nabídku.
Poptávám zapojení elektrického sporáku
Potřebuji zinstalovat nový elektrický sporák, který má vysoký příjem, takže musí být zapojen samostatně.
Poptáváme realizaci topení v RD
Potřebujeme zhotovit topení v novostavbě - v 1NP by se jednalo o podlahové vytápění a v 2 NP o topení pomocí radiátorů. Chceme to sloučit se slunečními kolektory - hledáme cestu levného využití vytápění. Ohledně kotle a celkového propojení bychom také potřebovali poradit.
Poptávám zedníky a zhotovení projektu
Poptávám zedníky pro výstavbu RD. Dále firmy na zhotovení projektu pro výstavbu přípojek voda, plyn ( i středotlak) a následné provedení. Celková délka přípojek cca 170 m, výstavba 6ti RD. Vyjádření zašlu.
Poptáváme rekonstrukci bytového jádra
Poptávám provedení rekonstrukce bytového jádra v panelovém domě včetně projektu - statického propočtu a projektu elektroinstalace. Současně provedení keramické dlažby a obložení v kuchyni a předsíni.