Zajištění správy, údržby, oprav a provozu veřejného osvětlení,  světelného signalizačního zařízení
Předmětem veřejné zakázky je zajištění správy, údržby, oprav a provozu veřejného osvětlení, světelného signalizačního zařízení a světelné vánoční výzdoby v souladu se specifikací uvedenou v zadávacích podmínách.
Vybudování chodníku včetně veřejného osvětlení mezi ul. Václavská a Dělnická
Předmětem veřejné zakázy je vybudování nového chodníku včetně veřejného osvětlení v okrajové části města v Orlové - Porubě, mezi ul. Václavská a Dělnická. Chodník bude vybudován z betonové dlažby, s obrubníky. Rozhraní vozovky a chodníku bude provedeno z reliéfní (slepecké) dlažvy v barvě červené. Chodník bude osvětlen novým veřejným osvětlením.
Revitalizace bytových domů v Kopřivnici - rekonstrukce výtahů
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce 11 ks výtahů v bytových domech Alšova 1139 - 1146 a Štramberská 1132 - 1134 v Kopřivnici. Stavební práce spočívají zejména: v demontáži stávajících výtahů, dodávce a montáži nových výtahů včetně dopravy, zajištění všech zkoušek a revizí a provedení veškerých souvisejících výpomocných prací (natěračské ...
Modernizace výuky základních škol městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace školního nábytku a vybavení (včetně audio a sw vybavení) a s tím související stavební práce (instalace rozvodů, kabeláže, malířské práce aj.) v devíti školách Městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz. Součástí dodávky je i demontáž stávajícího nábytku. Vybraný uchazeč bude povinen zajistit ...
Poptáváme elektroinstalační práce
Hledáme firmu pro provedení kompletní elektroinstalace penzionu v Rakousku - Osttirol
Poptáváme digitální satelitní rozvody pro SVJ
Poptávka – Společenství vlastníků jednotek (SVJ) domu č.p. 947-946 na ul. Školní v Kopřivnici vyhlasuje výběrové řízení na vybudování Digitálního satelitního rozvodu,rozvodu pro pozemní digitální vysílání+FM rádio,vybudování kamerového systému,příprava rozvodu na internet a následné napojení. Charakteristika poptávky. Jedná se o 3 patrový ...
Poptávám stavební dokončovací práce
Hledám firmu na dokončení hrubé stavby. Je třeba dodělat vodu, plyn, topení, odpady, izolace,etc.
Poptávám opravu pece vč. revizní zprávy
Hledám odborníka pro opravu pece, která je určena pro vypalování keramiky a zároveň provedení následné revizní zprávy v místě ZŠ Albrechtice 73543. Děkuji na Vaši nabídku.
Poptávám zapojení elektrického sporáku
Potřebuji zinstalovat nový elektrický sporák, který má vysoký příjem, takže musí být zapojen samostatně.
Poptáváme realizaci topení v RD
Potřebujeme zhotovit topení v novostavbě - v 1NP by se jednalo o podlahové vytápění a v 2 NP o topení pomocí radiátorů. Chceme to sloučit se slunečními kolektory - hledáme cestu levného využití vytápění. Ohledně kotle a celkového propojení bychom také potřebovali poradit.
Poptávám realizaci hromosvodu
Poptávám provedení hromosvodu
Poptávám zedníky a zhotovení projektu
Poptávám zedníky pro výstavbu RD. Dále firmy na zhotovení projektu pro výstavbu přípojek voda, plyn ( i středotlak) a následné provedení. Celková délka přípojek cca 170 m, výstavba 6ti RD. Vyjádření zašlu.
Poptáváme rekonstrukci RD
Stavební práce - rekonstrukce RD - Starý Jičín. Zastřešení verandy, posunutí okenních otvorů, stavba základu pro zimní zahradu, předláždění chodníků a příjezdové cesty, opěrná zídka, v interiéru rekonstrukce elektroinstalace, omítkářské práce, dlažby. Zateplení domu, fasáda. Pokud možno vše v průběhu roku 2008.
Poptávám dostavbu rodinného domu
Hledám firmu na dostavbu rodinného domu ve Frycovicích (Frýdek-Místek). Jedná se především o tyto práce: - drobné bourací práce + kompletace elektroinstalace, vodoinstalace a kanalizace - izolace a betonování podlah - provedení podhledu SDK - realizace topení (představu mám podlahové v obývaku, kuchyni a koupelně. Zbytek radiátory. Voda by ...
Poptávám vyhotovení revizní zprávy
Poptávám vyhotovení revizní zprávy na zvýšení ampéru.
Poptáváme rekonstrukci bytového jádra
Poptávám provedení rekonstrukce bytového jádra v panelovém domě včetně projektu - statického propočtu a projektu elektroinstalace. Současně provedení keramické dlažby a obložení v kuchyni a předsíni.
Poptávám el. dveřní zámek
Poptávka na dodání dveřního el.zámku. Dveře jsou skleněné. Zámek musí umožňovat vstup do místnosti z jedné strany pomocí zvolení kódu na klávesnici, nebo přiložením karty. Z druhé strany východ pomocí tlačítka. Dveře nemají rám a nejsou osazeny do tzv. futer. Je pouze stavební otvor ve zdi. Do zdi musí zajíždět jazýček el.zámku pro uzamknutí. ...
Poptávám elektron. ovládací  zařízení
Požadujeme zařízení, které po vyjmutí karty vypne světelné a zásuvkové rozvody v místnostech (např. hotelové pokoje). Současně se toutéž kartou ovládá vstup do místnosti (dodání vhodných el. zámků). Celý systém napojen na PC v centrále ( např. recepci ). Program v PC umožňuje zálohování, evidenci vstupů, atd. Rovněž je umožněn vzdálený přístup do ...
Poptávám stavební úpravy chaty
Potáváme stavební firmu na provedení přístavby dřevěné rekreační chaty na Starých Hamrech v Beskydech. Jednalo by se o přístavbu koupelny a zádveří vč. základů, rozvodu vody a elektřiny. Případně včetně výměny kompletní střešní krytiny.
Poptávám instalaci bezpečnostního zařízení
Poptávám firmy na zabezpečení objektů v Moravskoslezském kraji. Kontakt pouze telefonicky.
Hledáme partnera pro vinutí statorových cívek
Poptáváme partnera - kooperátora, pro vinutí statorových cívek malých motorků 110V a 230V určených pro el.nářadí, zahradní techniku atd. Rorměry cívek 79,5x50,5mm resp.59,5x50,5mm, 102 závity, vodič Cu smalt 0,6mm. Množství 2000 až 5000 ks/měsíc - týdenní dodávky. Zpřesnění po kontaktování.
Sháníme opravu frekvenčního měniče Ellau
Poptávám firmu na opravu frekvenčního měniče Ellau PMC-2/11/25/001/00/00/07/00/OK. Celá ČR.