Fotovoltaická elektrárna Brno Cejl - OPPIK
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka, stavba a montáž fotovoltaického systému na budovy, jejichž vlastníkem je Zadavatel a sice na Budovu D, p.č. 814/11, o instalovaném výkonu 26,68 kWp a nominální kapacitě baterií 27,6 kWh; Budovu E p.č. 814/9, o instalovaném výkonu 40,5 kWp a na budovu FGH a Garáže, p.č. 812/4, 814/7, o instalovaném ...
Pořízení fotovoltaického systému s akumulací pro vlastní spotřebu
Předmětem zakázky je dodávka komplexního systému fotovoltaické elektrárny, akumulačního bateriového systému a rychlonabíjecí stanice pro nabíjení firemních elektromobilů. Předmětem plnění je dodávka nové, nepoužité technologie fotovoltaické elektrárny včetně kompletní montáže v místě realizace.
Dodávka fotovoltaické elektrárny pro společnost SPUR a.s., Zlín
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní zajištění dodávky, montáže a zprovoznění fotovoltaické elektrárny o výkonu 393 kWp na střeše stávajících objektů společnosti SPUR a.s.
Vybudování FVE v Bystrovanech a Přerově společnosti ARTCOM GROUP s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka včetně montáže a instalace fotovoltaického systému FVE o výkonu 19,98 kWp na objektu autosalonu Peugeot Bystrovany č.p. 201, 779 00 Olomouc a dodávka včetně montáže a instalace fotovoltaického systému FVE o výkonu 54,0 kWp na objektu autosalonu a autodílny Peugeot Tržní 3130/3b, 750 02 Přerov. Součástí dodávky ...
Dodávka a instalace technologie solárních systémů pro menšinové navrátilce v západní Bosně
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky a instalace technologií a provedení dalších souvisejících služeb pro zajištění elektrické energie a ohřevu vody menšinovým navrátilcům v Bosně a Hercegovině. V rámci plnění této veřejné zakázky bude dodáno a nainstalováno celkem 40 solárních systémů na dodávky elektrické energie a ohřev vody.
Pořízení fotovoltaického systému s akumulací pro vlastní spotřebu
Předmětem tohoto výběrového řízení je Dodávka komplexního systému kombinace fotovoltaické elektrárny včetně systému akumulace energie. Předmětem plnění je dodávka nové, nepoužité technologie fotovoltaické elektrárny a technologie akumulace energie včetně kompletní montáže v místě realizace.
Instalace FVE 2
Instalace FVE 2 pro vlastní spotřebu
Dodávka a instalace technologie solárních systémů pro menšinové navrátilce v západní Bosně
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky a instalace technologií a provedení dalších souvisejících služeb pro zajištění elektrické energie a ohřevu vody menšinovým navrátilcům v Bosně a Hercegovině. V rámci plnění této veřejné zakázky bude dodáno a nainstalováno celkem 40 solárních systémů na dodávky elektrické energie a ohřev vody.
Fotovoltická elektráreň 50 kW
Predmetom zákazky je vybudovanie fotovoltickej elektrárne 50 kW. Podrobná špecifikácia je v prílohe súťažných podkladov.
Fotovoltaická elektráreň
Predmetom zákazky je fotovoltaický systém, ktorým sa zabezpečí výroba elektrickej energie pre vlastnú spotrebu verejného obstarávateľa. Podrobný opis je uvedený v Súťažných podkladoch. Predmet obstarávania sa nedelí na časti.
Instalace fotovoltaického systému
Realizace fotovoltaického systému o výkonu 29,43 kW na stávající střeše přístavby haly dle Projektové dokumentace. Vyrobená elektřina bude spotřebovávána na místě a přebytky budou odváděny do distribuční sítě. Místem instalace jsou Dráby 932, 56601 Vysoké Mýto, parcela č. 4216/84, k.ú. Vysoké Mýto 788228.
Inštalácia Fotovoltaických panelov
Predmetom zákazky je dodanie a montáž fotovoltaických panelov a vyvedenie celého výkonu do vlastnej elektroinštalácie podľa priloženej dokumentácie.
Podporný fotovoltický systém do výrobného objektu MAT-Obaly
Predmetom zákazky je dodávka a inštalácia tovarov, ktorých výsledkom bude podporný fotovoltický systém, ktorý zabezpečí rast energetickej efektívnosti spoločnosti.
Pořízení fotovoltaického systému bez akumulace pro vlastní spotřebu
Předmětem tohoto výběrového řízení je Dodávka komplexního systému fotovoltaické elektrárny. Předmětem plnění je dodávka nové, nepoužité technologie fotovoltaické elektrárny včetně kompletní montáže v místě realizace. Dílčí plnění nejsou umožněna.
Úspory energie ve společnosti PALFRIG OSTRAVA s.r.o.
Předmětem zakázky je celkem 4 částí: 1) Výměna vrat 2) Výměna stávajících zářivek za úsporné žárovky 3) Oprava a zateplení střechy panely DACH typu PLECH/PIR/PLECH o sile 60 mm s povrchovou úpravou RAL 9002/9002 včetně montáže 4) Pořízení a instalace FVE o výkonu 10 kWp na střechu výrobní haly budovy na parcele 510/5 v KÚ Stará Ves nad ...
Poptáváme realizaci fotovoltaické elektrárny pro arabský trh
Hľadáme firmu na projektovanie a postavenie slnečnej 100MW elektrárne pre arabský trh. BD SBLC komunikácia B2B.
Instalace fotovoltaické elektrárny a tepelných čerpadel
Předmětem plnění je dodávka a instalace fotovoltaické elektrárny a tepelných čerpadel v souladu s projektovou dokumentací na budově č.p. 2326, která je součástí pozemku parc. č. 4113/5, zastavěná plocha a nádvoří, nacházejícího se v katastrálním území Benešov u Prahy, obec Benešov, vše zapsáno u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, ...
Pořízení know-how – Zařízení pro kogeneraci odpadního tepla na tepelnou a elektrickou energii
Pořízení KNOW-HOW – Zařízení pro kogeneraci odpadního tepla na tepelnou a elektrickou energii a Zařízení pro kogeneraci odpadního tepla na tepelnou energii, elektrickou energii a chlad. Podrobná specifikace je uvedena v Zadávací dokumentaci.
Sústava vodných diel Gabčíkovo-Nagymaros, stupeň Gabčíkovo - generálna oprava a rekonštrukcia
Predmetom tejto zákazky je uskutočnenie stavby v rozsahu požadovaných projekčných prác, inžinierskej činnosti, demontážnych prác zdvíhacích zariadení 275t, turbogenerátorov a zariadení, ktoré sú predmetom zákazky, opráv a/alebo dodávok nových zariadení, spätnej montáže zdvíhacích zariadení 275t, turbogenerátorov a zariadení, ako aj uvedenie ...
Výběrové řízení na Zřízení FTV elektrárny na objektu výrobní a skladové haly ENIKA Nová Paka
Předmětem poptávky je dodávka a instalace fotovoltaické elektrárny pro účely vlastní spotřeby el. energie společnosti ENIKA. CZ s.r.o.
SOŠ stavebná, Žilina- Inštalácia technológií na výrobu a odovzdávanie tepla slúžiacich pre výučbu
Predmetom zákazky je inštalácia technológií na výrobu a odovzdávanie tepla slúžiacich pre výučbu žiakov v areáli školy Stredná odborná škola stavebná, Tulipánová 2, 011 62 Žilina. Projekt pre realizáciu stavby rieši vybudovanie učebne č. 1 dielne a č. 2 učebný pavilón) pre odborné vyučovanie žiakov v areáli SOŠ stavebnej Bánovská cesta 9, Žilina. ...
Realizace komplexních opatření vedoucích ke snížení spotřeby energií v objektu společnosti ALUFRONT, s.r.o.
Zateplení střechy a části obvodových plášťů objektu, výměna části výplní otvorů, zateplení základů a podlah, demolice přístavku objektu. Instalace energeticky úsporného osvětlení v částech objektu a rekonstrukce soustavy vytápění včetně instalace nového zdroje vytápění objektu. Instalace fotovoltaické fasády na východní stěnu budovy a ...
Fotovoltaická elektrárna
Předmětem zakázky jsou stavební práce a dodávka fotovoltaické elektrárny 29,5 kWp pro zajištění energetických úspor objektu.
Poptávám dodávku ostrovního fotovoltaického systému
Poptávám zhotovení ostrovní fotovoltaiky na soukromou chatu, lokalita Vranovská přehrada, poloostrov Babka. Požadavek: 10x LED osvětlení 12V (8x trubice, 3x kulaté stropní světlo) +1x napájení lednice 12V, 1x výstup na 230V pro mrazničku s příkonem 0,482kWh a 1x výstup na 230V pro možnost občasného dobití mobilu. Součástí samozřejmě kabeláž a ...
Energetické úspory podnikatelských objektů společnosti SEVEN SPORT s.r.o. ve Vítkově
Předmětem plnění zakázky je zhotovení stavby „Energetické úspory podnikatelských objektů společnosti SEVEN SPORT s.r.o. ve Vítkově“ a „Instalace fotovoltaického systému na střeše skladu, Vítkov“, jejímž předmětem je provedení zateplení střešní konstrukce na objektu „nízkého skladu“, rekonstrukce soustavy osvětlení v obou objektech zadavatele ...