INDIE; Vyčiněná useň
Poptávám importéry vyčiněné usně, vytříslené nebarvené usně hovězí, buvolí a kozí.
ČÍNA; Dámská obuv
Jsme čínská firma nabízející dámskou obuv. Hledáme odběratele, více na www.gzlovecat.cn
Poptáváme dětskou zdravotní obuv
Poptáváme dětskou zdravotní obuv.
INDIE; Potraviny, oblečení, kosmetika
Hledáme odběratele následujících produktů z Indie: -potravinové výrobky: mražené maso (hovězí, skopové, kuřecí), mražené mořské plody, mražené sladkosti, balená lehká jídla, čaje, idická koření, Basmati rýže, normální rýže, luštěniny, cukr, odstředěné mléko v prášku, vejce apod. -oblečení: vlněné svetry a doplňky, kožené bundy, trička, džíny, ...
Poptávám zakázkovovu výrobu nábytku
Dobrý den . Sháním výrobce kožené sedací soupravy s vysokou opěrkou zad. Požadoval bych ji v barvě lososové v provedení kůže nebo ekokůže. Sestavu pak v provedení 3+2+křeslo relaxační každý prvek samostatně stojící ( opěrky na ruce po obou stranách). Pokud by to šlo , mělo by být asi takhle: Křeslo relaxační , dvojsedák s úložným ...
Hledáme dodavatele dětské obuvi
Hledám dodavatele dětské kvalitní obuvi. Rádi přijedeme, kamkoliv.
INDIE; Čalounická kůže
Jsme indická firma nabízející čalounickou buvolí kůži a čalounickou hovězí kůži. V případě zájmu nás kontaktujte.
Německo; Tenisky Nike
Chtěl bych vědět, kde v Česku mohu objednat tenisky značky Nike air max.
INDIE; Obuv neformální, vysoká
Jsme firma v Chennai-Indie, zpracováváme kůži. Hledáme odběratele pánské a dámské obuvi, neformální obuvi, vysokých bot.
MALAJSIE; Textil a obuv
Jsme obchodní firma s následujícími výrobky: oděvy a textil, obuv. Dodáváme zboží do EU, CA, USA, jižní Ameriky, Mexika a Afriky. Hledáme obchodní spolupráci v ČR.
INDIE; Kožené zboží
Hledám obchodní partnery, kteří mají zájem nechat vyrobit a dovážet koženou obuv, pěněženky, opasky, kabelky v Indii, kde je velmi levná pracovní síla a nižší výrobní náklady.
NĚMECKO; Obuv v příhraničí
Hledám výrobce obuvi (Chucks). Mělo by se jednat o více modelů. Pokud možno poptávám boty bez loga nebo bez imitace. Hledám boty, které se prodávají u hranice s Německem. Ale bez loga a porušení práva značky. Boty stojí na hranici 3 €. Měly by tedy být levnější.
Poptávám drobné kožené zboží
Hledám výrobce kůže na krk, použitelných k zavěšení přívěsku - šířka asi 2mm délka cca 80-100cm
INDIE; Textil a obuv
Pravidelně exportujeme naše výrobky do Evropy (Neměcka a České republiky) a USA. Jedná se o výrobky nejvyšší kvality - pletená móda, trička, povlečení, kožená dětská obuv, hedvábí a látky, dámské kožené kabelky a kožené doplňky. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Módní textil
Konfekční značka Astral Exports se zabývá současnou módou a trendovým stylem "východ se setkává se západem". Jsme renomovaným zakázkovým dodavatelem, vývozcem a obchodníkem s tričky, pleteným oblečením, sárí, koženými dámskými kabelkami, koženými dětskými botami, bavlněnými prostěradly, vyšívanými tkaninami, koženým zbožím. Hlavní obchodní ...
ČÍNA; Značkový textil a obuv
Tang chao trade CO.LTD je velkoobchod s různou sportovní obuví pro atletiku, kabelkami, tričky, jeansy, kšiltovkami, dětským oblečením, obuví značek Nike, Adidas, Timberland, Gucci, Prada, Luie Vuitton a Puma. Obuv je balena v originálních krabicích s korektním označením. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Kůže čalounická, obuvní svršky, semiš
Hledáme obchodní zástupce, importéry, obchodní organizace pro prodej našich výrobků - kůže a kožené výrobky. Nabízíme čalounickou kůži, podšívkovou useň, semiš, kožené obuvní svršky z hovězí, buvolí, ovčí kůže, dámskou obuv, malé kožené výrobky - peněženky, pouzdra, kabelky, kožené oděvy a řidičské rukavice. Více na www.sk-leathers.com
Poptávám spolupráci s výrobci obuvi
Hledám pro budoucí spolupráci výrobce dámské moderní obuvi /kozačky, letní střevíce, pumpky - vše vysoký podpatek, zajímavé materiály, zdobení, platforma/ na zakázku dle designového návrhu, který je schopen navrhnout nejvhodnější materiály pro daný návrh a postarat se o jeho celkovou realizaci. Počáteční množství pro každý návrh cca 50-100 ks, pro ...
INDIE; Oblečení, obuv a kabelky
Obchodujeme s různými druhy 100 % bavlněného pleteného oblečení, dětskou koženou obuví, dámskými kabelkami a koženými doplňky. Hledáme odběratele.
INDIE; Drogerie, oděvy, obuv a klíče
Jsme exportéři konfekčních oděvů, kožené a gumové obuvi, francouzských klíčů, mýdel a saponátů, vonných tyčinek a jiného zboží pro domácnost. Máme zájem o obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Kůže hovězí, buvolí, kozí, ovčí, semiš
Jsme výrobci a exportéři kůží na obuv, oděvy, tašky a rukavice. Nabízíme různé typy kůží: hovězí, buvolí, kozí a jehněčí, semiš, useň napa apod. Hledáme odběratele.
Poptávám postroj na koně
Sháním postroj prsní na těžké tažné koně do lesa.
Poptáváme komponenty pro golfovou obuv
Poptáváme komponent pro zapuštění do podešve na golfovou obuv - celý komplet včetně SPYKE - násad na golfovou obuv.
INDIE; Potraviny, kosmetika, textil
Hledáme odběratele následujících výrobků z Indie: Potravinářské výrobky: • zmrazené maso (hovězí / skopové / kuřecí) • zmrazené mořské plody • zeleninové / nezeleninové produkty připravené k smažení • mražené sladkosti (Haldiram / Chandu Halwai) • balené občerstvení (Namkeens) (Haldiram / Garden / Ruffle Lays / Mongini’s ) • čaj - CTC a ...
INDIE; Kaučuk přírodní
Export přírodního kaučuku Představujeme se jako přední indičtí exportéři přírodního kaučuku a pryžových plátů. Dodáváme výrobky vysoké kvality ve větším množství. Hledáme obchodní spolupráci.