ZAMBIE; Dámská obuv
Poptávám z Evropy módní dámskou obuv.
Poptávám elektrikářskou brašnu
Prosíme o zaslání cenové nabídky na brašnu elektrikářskou a podmínky dodání. Děkujeme.
JORDÁNSKO; Skladové zboží
Jsme jordánská firma zabývající se exportem, importem a obchodováním za provizi. Obchodujeme s mnoha položkami jako potraviny, potravinové PVC obaly, ruční nářadí, textil, příze, keramika, hliníkové folie, elektronika, malířské spreje, dětské plenky atd. Máme zájem o skladové zboží, o zboží při vyklízení skladů apod.
PÁKISTÁN; Kožené sportovní vybavení
Jsme výrobce a exportér cyklistických rukavic, motocyklového vybavení jako kožené závodnické kombinézy, rukavice, boty, kalhoty, bundy, motocyklového textilního nepromokavého oblečení, bezpečnostních chráničů těla atd. Navštivte naši webovou stránku www.starcruseintl.com. Máme zájem o obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Kožené a sportovní oděvy, koberce
Specializujeme se na výrobu a export 1. Kůže: kožené oblečení, rukavice, pánská obuv, opasky a drobná kožená galanterie 2. Sportovní zboží a oděvy: všechny typy míčů, sportovních dresů 3. Ručně vázané koberce, rohožky, předložky do aut 4. Kožené pracovní oblečení (zástěry, chrániče) 5. Rýže 6. Chirurgické, zubní nástroje Hledáme ...
Poptávám dodavatele textilu pro boutique
Potávám dodavatele kvalitního zboží butikového charakteru, nejlépe od výrobce. Zajímavé dobře prodejné zboží pro náročnější klientelu. U vyšších značek může být i outlet. Nejlépe širší sortiment konfekce dámská, prádlo, kabelky, obuv. Možno i více dodavatelů. Jedná se o zásobení obchodu cca 65m2 v centru Prahy. Zavedený v provozu 13.let. Trvalá ...
PÁKISTÁN; Kožené oděvy, boty a doplňky
Jsme výrobci a exportéři kožených oděvů - motocyklové kožené obleky, bundy, rukavice, brašny na nářadí, kožené boty a příslušenství, kordurové oděvy, módní bundy. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám opravu stojánku u kufru
Hledám opravnu kufru na kolečkách - odpadl stojánek před kolečky.
NĚMECKO; Usně z rybí kůže
Hledám obchodníky, dodavatele usní z rybí kůže.
Hledáme dodavatele jezdeckých potřeb
Hledáme dodavatele širokého sortimentu jezdeckých potřeb pro koně i jezdce, včetně krmiv pro koně a stájového vybavení pro připravovanou rozměrnou kamennou prodejnu a souběžně provozovaný internetový obchod s vlastní dopravou.
ČÍNA; Hotelové pantofle
Naše firma Yangzhou Huayin Traveling Articles Co.,LTD z Číny je profesionálním výrobcem hotelových pantoflí, nabízí všechny druhy pro domácí i zahraniční trhy. Jsme jedním z nejlepších výrobců s osvědčenou kvalitou, které můžete důvěřovat. Můžeme vyrobit vzorky podle vašich požadavků. Máme zájem o navázání spolupráce s distributory.
KEŇA; Obuv na operační sál
Hledáme výrobce antistatických chirurgických kotníčkových bot , které lze sterilizovat v autoklávu a které nosí zdravotnický personál na operačním sále.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy a obuv
Hledáme odběratele importéry koženého zboží, kožených oděvů, rukavic, kožené obuvi.
PÁKISTÁN; Kožené zboží
Jsme dodavatelé koženého zboží, dámských dlouhých plášťů, surové kůže, motorkářských obleků, bund, vest, kožených bot, všech typů rukavic, kalhot, kožených tašek. Výrobky jsou velmi dobře zpracované, vysoké kvality, za konkurenceschopné ceny. Více na WWW.CTRLEATHERWEARS.COM Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
KAMERUN; Oblečení, obuv, šperky, kosmetika
Obchoduji s módním oblečením a obuví, šperky a kosmetikou. Hledám spolupráci s českými obchodními firmami.
PÁKISTÁN; Usně, kožené výrobky
Jsme jednou z předních obchodních společnosti v Pákistánu. Obchodujeme s kůží a koženými výrobky, dámskou a pánskou obuví, koženými bundami pro muže i ženy, bezpečnostní obuví, ochrannými rukavicemi a koženými svářečskými rukavicemi. Dodáváme různé typy upravených usní a polotovarů z hovězí, kozí a buvolí kůže. Můžeme poskytnout všechny ...
INDIE; Usně
Zabýváme se koželužstvím a exportem vyčiněné kůže z Indie. Vyrábíme upravenou ovčí useň na bundy, boty a pro průmysl koženého zboží. Hledáme spolupráci s firmami, které by odebíraly a propagovaly naše výrobky.
BENIN; Obuv, oblečení, bytový textil
Poptáváme následující produkty: dámská a pánská obuv oblečení povlečení na postele přikrývky ručníky textilie
NĚMECKO; Výroba podešví a kůže
Hledám výrobce pro obuvnický průmysl, tedy zpracovatele kůže, podešve, technika přezek, sponek, uzávěrů atd. Prvořadě chci vyhledat výrobce podešví a kůže.
INDIE; Svršky bezpečnostní obuvi
Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci s odběrateli svršků bezpečnostní obuvi.
UGANDA; Kůže, tvrdé dřevo
Hledám obchodní spolupráci s distribučními firmami, které by měly zájem odebírat následující artikl: zvířecí kůže, tvrdé dřevo.
Hledám dodavatele zboží pro e-shop
Hledám dodavatele zajímavého a levného zboží na e-shop.(parfemy,kosmetika,textil,oděvy,doplňky,kabelky,obuv,cokoli zajímavého a levného do E-shopu.)A zároveň zajímavé zboží D/P.oděvů značek,outletu,obuv.pro kamenné prodejny a do velkoobchodu.
BENIN; Oděvy, obuv, potraviny, kuchyňské zboží
Hledáme dodavatele následujícího artiklu: textilní a kožené zboží, použité oděvy a obuv, dětské potraviny, konzervované potraviny, tomaty v plechovkách, ojeté automobily a pneumatiky, zboží do domácnosti, kuchyňské náčiní, čerstvá jablka atd. Hledáme firmy, které mají zájem dodávat zmíněné zboží do Beninské republiky.
INDIE; Kožené výrobky, useň
Jsme kožedělná firma, nabízíme upravenou čalounickou useň, upravenou i neupravenou kozinku, upravenou i neupravenou hovězí useň, obuv, peněženky, tašky, složky, drobné kožené doplňky, kožené rukavice. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce.
ITÁLIE; Obuv druhé jakosti
Jsem dodavatel, velkoobchodník italské obuvi a bezpečnostní obuvi. Moje firma otevřela různá odbytiště v Evropě s obuví druhé jakosti, obuv je s malými kazy za velmi nízké ceny. Hledám obchodní spolupráci s distributory ve vaší zemi. Nemám na mysli čínské boty, obchodujeme s italskou obuví. Máme velký obchodní dům v Itálii, kam zveme všechny naše ...