ČÍNA; Koželužny
Poptávám kontakty na koželužny v celém světě.
PÁKISTÁN; Kožené výrobky
Jsme jedna z předních obchodních společností v Pakistánu. Obchodujeme s koženými výrobky - kožená obuv, kožené bundy pro muže a ženy, čalounická kůže, ochranná vybavení, mramor, onyx, rýže, mango. Naše trhy jsou v Turecku, USA a Kanadě. Více na www.globalmobilitypk.com Hledáme obchodní spolupráci.
NĚMECKO; Kožené obojky pro psy
Poptáváme firmu, která by pro nás zhotovila kožené obojky pro psy (postroje pro psy).
ČÍNA; Kůže, obuv
FAREAST GROUP má koželužnu, kde zpracovává hovězí a vepřovou kůži, a výrobnu obuvi. Firma prodává kůži nebo boty do celého světa. Hovězí a vepřová kůže je velmi vysoké kvality určena pro nejnáročnější obuv. Firma importuje kůži solenou na mokro z USA, Austrálie, Nového Zélandu a Japonska. Více na www.fareastshoes.com Firma hledá obchodní ...
ČÍNA; Obuv
Sídlíme ve městě Putian, provincii Fujian, v Číně, jednom z dobře známých obuvnických měst v Číně. Zabýváme se velkoobchodem se všemi druhy zboží, pokusíme se dát vám více slev. Přijímáme PayPal. Máme mnoho košil s krátkým rukávem, 100% bavlna, velmi pohodlné k nošení. Nabízíme prodej ve velkém, kvalitní výrobky za dobrou cenu. Kromě košil ...
JAR; Počítače, uniformy, kola, nábytek
Firma Canal Security poptává počítače, uniformy, jízdní kola, automobily, boty, tiskárny, faxy, nábytek (stoly, židle, skříně).
BANGLADÉŠ; Vyčiněné kůže, surová juta
Jsme obchodní firma v Bangladéši. V současnosti poptáváme odběratele vyčiněné hovězí, kozí a buvolí kůže a surové juty.
BENIN; Potraviny, nápoje, léky, oděvy
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dodavateli potravin a nápojů, léků, ochucovadel a koření, všech druhů oděvů a obuvi. Žádáme o zaslání nabídek.
RAKOUSKO; Lícová useň, cyklistické brašny
Chceme vyrábět kožené cyklistické brašny a hledáme kvalifikované výrobce. Hledáme dodavatele lícové usně o tloušťce 3,5 mm. Také hledáme výrobce kožených cyklistických brašen o rozměrech 42x47x25 cm. Čekáme na vaše rychlé odpovědi! www.hansen-styling-parts.de /
INDIE; Upravené usně
Jsme výrobcem všech druhů upravených usní - hovězích, buvolích, telecích, kozích - vhodných pro ochrannou, módní a neformální obuv. Také vyrábíme kvalitní podšívkovou kůži. Máme další řadu výrobků - opasky a peněženky, které jsou dobře přijímány na zahraničních trzích. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
BANGLADÉŠ; Kůže, kožené oděvy, oblečení
Jsme z Mezinárodní kožedělné obchodní společnosti v Bangladéši. Zabýváme se v kožedělném průmyslu činěním kůže a zpracováním obuvi, oblečení atd. Jsme schopni realizovat environmentální způsob výroby na světové úrovni. Hledáme perspektivní odběratele našich výrobků zvláště vytříslené neupravené usně a vyčiněné kůže. Komunikace v angličtině.
Sháním koňský postroj
Koupím prsní postroj pro 3 letou kobylku slezského norika, cenu nabídněte
INDIE; Kozinka - useň, podšívkovina
Jsme výrobce a vývozce kozinky - svrškové usně a kozinky - podšívkoviny. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
INIDE; Kůže, useň, obuv, kožené zboží
Jsme kožedělná firma, nabízíme čalounickou useň, kozinku a vytříslenou neupravenou useň-pochromovanou, buvolí kůži, obuv, kozačky, peněženky, tašky, pořadače, malé kožené doplňky, kožené rukavice. Hledáme dlouhodobu obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Kosmetika, koženka, obuv, dětské oblečení
Jsme obchodní a dodavatelská firma. Poptáváme: 1 - bělicí krém na pleť ve velkém 2 - bylinný šampon na vlasy ve velkém, k zastavení vypadávání vlasů a pro získání silných a zdravých vlasů 3 - kyselina stearová používaná při výrobě makeupů 4 - koženka na boty a přezky na boty 5 - dámské, pánské a dětské boty, sandály a pantofle vyrobené z ...
ČÍNA; Kožené boty
Obuvnická firma FAREAST Shoes Industrial Co se nachází v centru města Guangzhou v Číně. Má 4 výrobní linky (500 pracovníků), 2 vzorkovny (1 pro muže, 1 pro ženy). Jsme schopni vyvinout více než 3000 stylů za rok, máme dobrý systém kontroly kvality. Také máme profesionální tým služby zákazníkům. Máme vlastní koželužnu na hovězí a vepřové usně . ...
Poptáváme odběratele obuvi
Poptáváme odběratele česká trekkingové obuvi s membránou Gore-tex za velmi příznivé ceny. Celý sortiment této obuvi si můžete i s cenami prohlédnout na www.jpalicka.cz.
HONG KONG; Obuv a kabelky
Chtěli bychom spolupracovat s dovozci obuvi a kabelek do ČR.
INDIE; Kožená obuv
Hledáme velké maloobchodníky, distributory / velkoobchodníky, zástupce, dovozce kožené obuvi (pánské, dámské i dětské) v ČR.
ČÍNA; Kůže pro další zpracování
Jsme kožařská firma vyrábějící všechny druhy usní pro výrobu obuvi / oděvů / kabelek / rukavic atd. a hledáme spolupráci s odběrateli kůže a kožených výrobků.
TOGO; Oblečení, potraviny, nápoje
Jsme firma, která importuje oblečení, potraviny a nápoje, obuv apod. Pracujeme v projektu pod vladní komisí v západní Africe. Máme zájem o dlouhodobé obchodní vztahy.
Poptávám zakázkovou výrobu obuvi
Poptávám zakázkové šití obuvi pro osobu s nadměrným otokem nohou v Karlových Varech a okolí.
NĚMECKO; Potřeby pro psy
Zakrátko otevřu obchod s kvalitními doplňky pro chov a životní styl psů. Na tomto základě hledám výrobce/dodavatele velmi kvalitního zboží pro psy např. misky na krmení, oblečky pro psy, obojky, pelíšky, ale také povlaky na polštářky, tašky, trička, stolní lampy (vždy ve spojitosti s psími motivy). Existuje v Česku vhodný obchodní partner?
Hledáme výrobce galanterie
Hledáme vhodného výrobce textilních a kožených tašek na území ČR a SR
PÁKISTÁN; Oděvy, rukavice, obuv
Poptáváme obchodní partnery, kteří by nakupovali oděvy, rukavice, obuv.