GAMBIE; Potraviny
Poptáváme cukr, rýži, mléko, majonézu, margarín, cibuli, brambory, česnek, rajčatový protlak, sušenky, mouku a další produkty k jídlu.
TOGO; Oděvy, potraviny, nápoje
Hledáme dodavatele oděvů, potravin a nápojů, tresek, ručníků a instantních nudlí / těstovin.
BENIN; Potraviny a nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje od dodavatelů, výrobců a vývozců.
TOGO; Potraviny, papír, prací prostředky
Máme zájem importovat, nakupovat: jedlý olej, rostlinný olej, papír na fotokopie A4 80gsm, tomatovou pastu v konzervě, špagety, makarony, nudle, konzervované sardinky, konzervovaný tuňák, mléko, majonézu, víno, žvýkačky, sušenky, prací prostředky, mýdla. Hledáme obchodní spolupráci s distributory, kteří mají zájem dodávat zboží na náš trh.
PÁKISTÁN; Rýže
Získáváme a zpracováváme nejlepší kvalitu z oblastí pěstování rýže v Pákistánu. Rýže je balena do atraktivních obalů z juty, bavlny, laminovaného papíru, polokartonu a kartonu velikostí 2/5/10/20/45/50/90 sudů, aby splňovala různé obchodní požadavky. Udržet vysoký standard kvality. Můžeme vám také dodávat kvalitní rýži v požadovaném balení s vaší ...
SLOVINSKO; Zemědělské plodiny
Mám zájem nakoupit, importovat následující zboží: -dlouhá fazole, chilli, ibišek, limetka, pandán, šalotka, hrách setý, koriandr, citrusové listy, zelený pepř, bazalka, betelové listy, citrusová tráva, tamarind, čínské zelí, kulkas, guava, zelené mango, mango ovoce, zelená papaya, mladý kokosový ořech, thajská jasmínová rýže (A třída), kokosové ...
GHANA; Rýže, cukr, olej
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli rýže, cukru, surového palmového oleje a rafinovaného jedlého oleje.
BANGLADÉŠ; Cukr, čočka, cizrna, olej
Poptáváme cukr Icumsa 45, červenou čočku, cizrnu, pšenici, rafinovaný sójový a palmový olej atd.
MALAJSIE; Organické produkty, biopotraviny
Hledáme marketingového partnera k prodeji našich organických produktů z Malajsie. Hledáme partnera pro založení biopotravinářského průmyslu v Malajsii.
BENIN; Potraviny, nápoje, kosmetika
Naše nově založená firma CORAL INCORPORATION SARL sídlí v Cotonou v Beninu. Je jedním z předních dovozců a distributorů a hledá spolehlivé výrobce, vývozce, dodavatele a obchodní zprostředkovatele pro víno, nápoje, léky, kosmetiku, potraviny a zemědělské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce a rádi bychom působili jako výhradní ...
KAMERUN; Potraviny a nápoje
Jsme zprostředkovatelská společnost se sídlem v Douala v Kamerunu a hledáme spolehlivého dodavatele kvalitních potravin a nápojů jako těstoviny, konzervované ovocné šťávy, sušené plnotučné mléko, konzervované potraviny, energetické nápoje, minerální vody, extra olivový olej, instantní nudle s dobrou chutí a další.
EGYPT; Obiloviny, cukr, kukuřice, oleje
Poptávám následující výrobky, pošlete mi prosím informace a ceník: 1 - obiloviny (pšenice, kukuřice, sója, sojový šrot, čirok, ječmen, oves, fazole, čočka, sojový olej, kukuřičný olej) 2 - cukr bílý rafinovaný čistota 99,8% 3 - žlutá kukuřice - měkká pšenice - 1. jakost - červená tvrdá ozimá pšenice, kukuřičný olej potravinářské oleje -sójový ...
TOGO; Minerální voda, ovocné nápoje, potraviny
Jsme agent / poradci, velkoobchodní distributoři. V současnosti poptáváme minerální vodu, ovocné nápoje a potraviny.
KAMERUN; Rýže, minerální voda
Jsme přední obchodní společnost se zemědělskými produkty. Poptáváme dlouhozrnnou rýži a minerální vodu ve velkém množství.
GHANA; Zemědělské produkty, nemovitosti
Hledám obchodní spolupráci v oblasti zpracování zemědělských produktů a v oblasti nemovitostí.
NIGÉRIE; Auta, traktory, oděvy, obuv, potraviny
Naše firma MEDROX ATLANTIC RESOURCES LTD je jedním z největších dovozců a vývozců nákladních a osobních aut, dodávek, trakktorů, oděvů, použitého oblečení a obuvi, ocelových dveří, potravin, textilií všeho druhu v Africe. Hledáme výrobce uvedeného zboží. www.medroxatlanticresources.com
NIGÉRIE; Zemědělské, bylinné produkty
Hledáme dovozce, kteří mají zájem dovážet zemědělské produkty, bylinné produkty a bylinná léčiva.
GAMBIE; Potraviny
Jsme importéři a distributoři potravinových produktů a jiného smíšeného zboží. Hledáme dodavatele potravin jako rýže, zelenina, cukrovinky, koření, mléčné výrobky atd.
MOLDÁVIE; Lisované díly, zemědělství, turismus
Hledáme obchodní spolupráci, partnery v oboru plastových lisovaných dílů, granulátu z použitých pneumatik, zemědělské výroby, turismu a jiných aktivitách (volný čas). Pro reklamní výrobky a výběr více preferované oblasti zájmu můžeme nabídnout prostory pro výstavu výrobků - obchodní pavilon, konference, ubytování v hotelu, zastoupení. Více ...
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme hlavní importéři potravin a nápojů v Beninské republice. Rádi bychom, abyste uveřejnili kontaktní údaje naší firmy, aby nás kontaktovali výrobci a exportéři se svými nabídkami.
TOGO; Oděvy, potraviny, mýdla
Jsme importéři smíšeného zboží v Lome Togo, požadujeme použité oděvy, boty, potraviny, textil, mýdla a saponáty, konfekční oděvy.
TOGO; Jídlo, tabák, lékařské produkty
Máme zájem nakupovat jídlo, nápoje, tabákové výrobky, lékařské produkty.
TOGO; Potraviny, minerální voda
Naše firma ETS.FRANKLIN CONSULTANT AGENT sídlí především v Lomé-Togo a zabývá se všeobecným obchodováním. Hledáme dodavatele potravin jako minerální voda, rýže, sladký mandlový olej, maso, rafinovaná sůl. Rádi bychom navázali vzájemně výhodné obchodní vztahy, protože máme rozsáhlý trh a můžeme nakupovat mnoho výrobků.
BANGLADÉŠ; Kovový odpad, kyselina dusičná
Máme zájem dovážet kovový odpad hms 1/2, červenou čočku, cizrnu, řepková semena, cukr, pšenici, kyselinu dusičnou. Máme zájem vyvážet použité lodní motory a díly, všechny druhy tradičních i netradičních výrobků z Bangladéše.
NIGÉRIE; Kosmetika, oblečení, potraviny
Hledáme výrobce a dodavatele kosmetiky, oblečení, dětského oblečení / dětské výživy, potravin a nápojů. Zájemci by nás měli kontaktovat přímo s úplnými podrobnostmi o svých výrobcích a cenách, abychom je mohli posoudit.