BANGLADÉŠ; Hnojiva, obiloviny, zelenina, alko nápoje
Poptáváme hnojivo, pšenici, cukr, kukuřici, hrášek, cibuli, česnek, koření, víno, pivo, vodku, whisky.
FRANCIE; Bylinné léky, zemědělské produkty, oleje
Hledáme seriózní dodavatele bylinných léků, zemědělských produktů, pokrmových olejů. Prosíme o zaslání nabídek se specifikacemi.
TOGO; Zelenina, potraviny
Jsme renomovaná firma v Lomé v Togu. Poptáváme brambory, čerstvá rajčata, čerstvé papriky, konzervované potraviny, čerstvou cibuli, rýži ovocné džusy, těstoviny, rajský protlak atd.
VB; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje, tj. vína, piva a lihoviny. Hledáme pravidelné dodavatele v ČR a na Slovensku.
GABON; Potraviny, domácí spotřebiče, použité zboží
Jsme jedním z předních importérů použitého zboží, potravin, zeleniny, ovoce, domácích spotřebičů a dalšího zboží, o které je zájem na trhu. Máme již dodavatele z řady zemí, ale rádi bychom rozšířili své obchodní vztahy s dalšími zeměmi. Hledáme výrobce a exportéry uvedených výrobků a rovněž firmy, které by chtěly mít zástupce v Gabonu.
BENIN; Potraviny, nápoje
Hledáme výrobce potravin a nápojů. Máme zájem nakupovat ve velkém množství, bude-li cena odpovídat kvalitě. Proto žádáme o zaslání cenové nabídky.
Poptávám sušený hrašek
Sušený hrášek.
KAMERUN; Potraviny
Jsme mezinárodní renomovaná distribuční firma v Kamerunu. Momentálně hledáme spolehlivého dodavatele rýže, potravin a nápojů pro připravovaný program boje proti chudobě.
TOGO; Potraviny, kosmetika
Poptáváme potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, teplé nápoje, nápoje, kosmetické přípravky, tabák, potravinářské přísady, pekárenské produkty, rýžové výrobky, mořské plody, potravinářské stroje, rajčata, sušený kokos, těstoviny, cukrovinky, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a ...
BENIN; Potraviny, zemědělské produkty
Poptáváme potraviny a zemědělské produkty ve velkém množství.
TOGO; Potraviny, energetické nápoje
Poptáváme rýži, minerální vodu, kukuřičnou mouku, energetické nápoje, sušené ryby, slunečnicový olej, pšeničnou mouku, sóju, vanilku, tapiokový škrob, těstoviny, sardinky, fazole, sušené mléko.
GABON;
Hledáme výrobce, vývozce a dodavatele potravin, použitého zboží jako jsou oblečení, obuv, tašky i jiného zboží.
TOGO; Potraviny, potravin. přísady
Poptáváme potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, teplé nápoje, nápoje, tabák, potravinářské přísady, pekárenské produkty, rýžové výrobky, mořské plody, rajčata, sušený kokos, těstoviny, cukrovinky, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso. Jsme obchodníci s ...
PÁKISTÁN; Žlutý hrách
Poptáváme žlutý hrách.
TOGO; Potraviny, nápoje
Jsme přední importéři potravin, nápojů a všeobecného zboží. V současné době hledáme spolehlivé dodavatele.
TOGO; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje. Naše podnikání zahrnuje marketing a propagaci výrobků, představujeme zahraniční firmy / investory na trzích západní Afriky.
EGYPT; Zemědělské produkty
Chci pravidelné informace o nejdůležitějších novinkách v oblasti zemědělských produktů a firmách, které je vyrábějí každý den.
EGYPT; Potraviny a krmiva
Egyptská firma E & M PHARMA TRADE hledá obchodní spolupráci s výrobci v oblasti krmivářského a potravinářského průmyslu, kteří mají zájem vstoupit na egyptský trh a nabízí těmto firmám obchodní zastoupení v Egyptě.
ALBÁNIE; Rychloobrátkové spotřební zboží
Mám zájem nakupovat rychloobrátkové spotřební zboží a distribuovat v Albánii.
Dodávka základných potravín
Dodávanie základných potravín - ryža, múka, obilniny, rastlinné oleje, cukor, cukrovinky, koreniny, suchá a zaváraná zelenina a ovocie, nealkoholické nápoje a podobne, podľa aktuálnych potrieb verejného obstarávateľa, vrátane služieb spojených s dodaním tovaru na miesta dodania a vyloženia tovaru na mieste dodania. Zoznam požadovaného tovaru je ...
BANGLADÉŠ; Močovinové hnojivo
Poptáváme levné močovinové hnojivo v perličkách a granulích, pšenici, rýži a cukr ICUMSA-45 ve velkém.
EGYPT; Potravinové produkty
Swan Exports je marketingová firma, která prodává potravinové produkty africkým zemím. Nyní má zájem navázat obchodní spolupráci s evropskými dodavateli následujících produktů: sladkosti, ovocné džusy v různých baleních, různé druhy sýrů, pekařské produkty, tomatová pasta, konzervované potraviny, mražené ovoce a zelenina, džemy různých příchutí a ...
TOGO; Potraviny
Poptáváme potraviny.
GHANA; Investice
Chtěl bych pracovat s potenciálními investory, kteří chtějí investovat v Ghaně. Mohou to být malé, střední nebo velké firmy. Oblasti zájmu: všeobecné zemědělství, potravinářská výroba, konzervování a balení potravin, chov ryb, produkce masa, zpracování masa, výroba nápojů, odpadové hospodářství a recyklace, výroba plastů. V Ghaně jsou k ...
KAMERUN; Potravinové produkty
Firma Ham Imports Company Ltd je předním importérem potravinových produktů v Africe. Máme zájem o potraviny všeho druhu.