Poptávám italské speciality
Italské speciality: sušená rajčata, grilovaná zelenina, ančovičky, kapary, piniové oříšky, pesta a jiné italské delikatesy, které nejsou běžně v prodeji.
Poptáváme producenty  zemědělských plodin
Jsme firma zabývající se nákupem zemědělských produktů, prosa, máku, hořčice, lnu, zeleného a žlutého hrachu slunecnice a dalších obilovin. Nakoupené zboží platíme hotově a máme vlastní dopravu. Zveme vás ke spolupráci.
NIGÉRIE; Potraviny a nápoje
Hledáme dodavatele potravin, nápojů. Rádi bychom obdrželi cenovou nabídku k prostudování. Naše platební podmínky jsou obvykle 75% platba předem a zůstatek 25%, když je dodávka připravena, před nákladním listem.
KAMERUN; Nápoje, těstoviny
ETS MARC VEVERAGES SARL hledá obchodní spolupráci s výrobci, dodavateli minerálních vod, kávy, těstovin, energetických nápojů.
LIBYE; Potraviny, čisticí prostředky
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry, distributory potravin a čisticích prostředků.
TOGO; Těstoviny
Máme zájem importovat špagety, makarony, těstoviny. Prosíme o zaslání nabídky a uvedení nejnižších cen.
Hledám dodavatele lahůdek
Potřebuji dodavatele lahůdek (aspik.misky,pař.salát,zavináče apod.),dále mléčné výrobky,mouky,těstoviny,koření,konzervy,paštiky,cukrovinky (čokolády,oplatky,bonbony) atd. Jana Piálková
POLSKO; Zemědělské produkty
Jsme firma zabývající se nákupem zemědělských produktů, prosa, máku, hořčice, lnu, zeleného a žlutého hrachu a dalších obilovin. Nakoupené zboží platíme hotově a máme vlastní dopravu. Zveme vás ke spolupráci.
Poptáváme dodavatele luštěnin
hledáme dodavatele na čočku žlutou, zelenou,červenou čočku,hrách,fazole,kus kus,jáhly,pohanku , cizrnu v potravinářské kvalitě. Pro potravinářskou výrobu.
BENIN; Potraviny, nápoje, zdravotnické produkty
Zabýváme se dovozem a vývozem smíšeného zboží, potravin, nápojů a zdravotnických produktů. Hledáme dodavatele a žádáme o zaslání nabídky výrobků a také informací o obchodních podmínkách.
Poptáváme zemědělské plodiny
Nakupujemy hrách žlutý, zelený, pšenici krmnou, hořčici, len hnědý, sóju a mák modrý.
BENIN; Oděvy, potraviny
Hledáme dodavatele oděvů, potravin atd. Jsme obchodní firma.
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme Agrisatch Benin Foods Sarl, vládou schválená a registrovaná společnost. Hledáme výrobce / dodavatele všeobecného potravinářského zboží, masných výrobků, vína a nápojů: konzervované potraviny, konzervované ovocné šťávy, sušené mléko, sardinky, tuňák, masné výrobky, rýže, vína.
VB; Nemovitosti, obchodování
Zabývám se nemovitostmi, marketingem, zemědělstvím a všeobecným obchodem. Hledám dobrého obchodního partnera, se kterým bych mohl podnikat.
Hledáme dodavatele zrnin
Hledám nejlevnějšího dodavatele zrnin pro obchod s krmivy pšenice, ječmen, oves, nahý oves, kukuřice, slunečnice, krmný hrách, peluška, lupina, len,
GHANA; Třtinový cukr, rostlinný olej, rýže
Poptáváme bílý rafinovaný třtinový cukr, rafinovaný rostlinný poživatelný olej, dlouhozrnnou rýži.
V. BRITÁNIE; Potraviny, nápoje
Hledáme exportéry potravin a nápojů.
SENEGAL; Potraviny, oblečení, elektronika
Hledáme dodavatele následujícího zboží: džusy a nápoje, energetické nápoje, potraviny, rýže, sladkosti, oblečení, veškeré sportovní oblečení, spotřební elektronika, ojeté vozy a motory.
BENIN; Potraviny, oblečení
Hledáme dodavatele potravin, oblečení atd.
BANGLADÉŠ; Čočka, semena, krmivo
Poptávám červenou čočku, čerstvý česnek, hořčičné semeno, krmivo pro drůbež atd. Prosím, pomozte mi najít dodavatele.
TOGO; Potraviny
Firma DANCO & FILS MARCHANDISE je importér potravin v Západní Africe. Poptáváme cibuli, rýži, brambory, česnek, makarony atd.
TOGO; Cibule, fazole
Máme zájem o nákup všech druhů cibule a fazolí.
Poptáváme zelený hrách
Poptáváme hrách zelený, vyčistěný, pěkně vybarvený
BENIN; Potraviny a nápoje
Prodáváme a distribuujeme potraviny a nápoje v Beninu. Hledáme dodavatele, chtěli bychom být distributorem.
BENIN; Potraviny a nápoje
Firma Agrisatch Benin Foods Sarl, schválená a registrovaná vládou hledá výrobce, dodavatele potravinových výrobků, masných výrobků, vín a nápojů (konzervované potraviny, džus v plechovkách, mléko v prášku, sardinky, tuňák, masné produkty, rýže, vína...)