Poptáváme mléčné výrobky
Hledáme mléčné výrobky v lahvích.
Poptáváme výrobu sušené smetany
Poptáváme výrobce odtučněné sušené smetany nebo sušeného mléka do kávy
Poptáváme potravinářské výrobky
Poptáváme: ovocné šťávy, jablka, ananas, jahody, třešně, vejce, vaječné výrobky, víno atd. Komunikace v angličtině.
Hledám VO s potravinami
Hledám největší velkoobchodní trh v České republice a Rumunsku, importéry potravinářských výrobků. Komunikace v angličtině.
Hledám odběratele potravin
Hledám kontakty s emailovou adresou importérů/ odběratelů potravin. Komunikace v angličtině.
Hledáme VO s potravinami
Jsme dovozci a distributoři všech druhů potravinových výrobků. Hledáme dodavatele a exportéry následujícího: konzervované potraviny, olej na vaření, mléko, pivo, víno, lihoviny, nápoje, těstoviny, majonéza, rajský protlak, čerstvá jablka, čerstvé červené hrozny, ovocné šťávy, sušenky, atd, atd. Prosíme o zaslání nabídky s cenami. Komunikace v ...
Hledáme obch. spolupráci v potravinářství
200714111; Německá firma, zabývající se importem a distribucí aditiv pro potravinářský průmysl a surovin pro kosmetiku a farmak, hledá obchodní smlouvy s výrobci z EU. Německý dodavatel surovin a ingrediencí pro potravinářství, kosmetiku a léčiv, pracující jako obchodní zástupce pro přední výrobce v rámci Evropské unie, hledá obchodní spolupráci ...
Hledám VO - mléčné výrobky
200714091; Italský výrobce typického a jedinečného sýra velmi vysoké kvality hledá obchodní solupráci. Firma si přeje navázat kontakty s importéry a velkoobchodníky s mléčnými výrobky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Španělské potravinář.  firmy hledají partnery
200613597; Španělské konsorcium tvořené středně velkými firmami potravinářského sektoru: sýry, čokolády, omáčky, olivový olej, konzervované potraviny..., má zájem o obchodní spolupráci. Konsorcium založené v roce 1996 hledá distributory, velkoobchodníky a odběratele. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím ...
Výrobce sýra Manchego hledá distributory
200613598; Španělský výrobce sýra "Manchego" má zájem o kontakty s distributory nebo obchodními zástupci, aby představil tento výrobek na dalších trzích. Firma může vyrábět různé druhy sýrů. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme zboží s blížící se dobou expirace
Poptáváme zboží s blížící se dobou expirace nebo již po uplynutí. Platba v hotovosti v řádech desítek až stovek tisíc.
Italský výrobce sýrů hledá distributory
200613199; Mlékárenská firma, vyrábějící italské sýry jako mozzarella, ricotta, mascarpone a jiné, hledá distributory ve velkém, velkoobchodníky, catering, řetězce supermarketů pro distribuci svých produktů. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce sýra Feta hledá obchodní spolupráci
200613038; Řecký výrobce sýra Feta a kozího sýra hledá obchodní spolupráci pro export zmíněných výrobků. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám trvanlivé mléko, kamionové množství
Poptávám trvanlivé mléko (UHT) 1,5%. Pravidelné odběry, kamionové množství. Prosím pouze vážné a konkurenceschopné nabídky. Děkuji a přeji příjemný den.
Výrobce mléčných produktů hledá partnery
200612730; Řecká firma specializující se na výrobu mléčných produktů (zvláště různých druhů sýrů) hledá obchodní partnery k obchodní, finanční a technické spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Firma obchodující se sýrem hledá partnery
200612690; Řecká firma specializující se na obchodování se sýrem Feta a výrobou sýru z kozího mléka hledá v ČR partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Německá firma hledá potravinářské firmy
200612309; Německá středně velká firma aktivní v plnění lahví a balicích technologiích hledá partnery pro technicko-výrobní spolupráci. Sortiment výrobků: balicí a rozbalovací stroje, dopravní systémy, myčky beden, vyplachovače, zchlazovací tunely, pasterizační přístroje, údržba speciálních strojů ve speciálním ocelovém sektoru vč. ...
Poptáváme eidamskou cihlu, 20-30 tun měsíčně
Velkoobchod shání eidamskou cihlu 40% a 30% - dovoz Polsko. Odběr 20-30 tun měsíčně.Cena rozhoduje.
Španělský výrobce sýra hledá partnery
200612030; Španělská firma, specializující se na výrobu a komercializaci sýra typického pro La Mancha, hledá obchodní zprostředkovatele. Firma zpracovává sýr podle nejtradičnějších metod v různých variantách. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Španělský výrobce sýra hledá partnery
200612031; Španělská firma, specializující se na výrobu a komercializaci sýra z pastýřského regionu Los Montes de Toledo, hledá obchodní zprostředkovatele. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Španělský výrobce sýra hledá distributory
200611918; Španělská firma, specializující se na výrobu sýra typického pro La Mancha - všech druhů a rozměrů, hledá dovozce a distributory, kteří mají zájem o tento výrobek. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme farmy na zpracování mléka
Hledáme zemědělské farmy zpracovávající kravské, kozí a ovčí mléko
Výrobce mléčných produktů hledá partnery
200611801; Řecká firma, specializující se na výrobu mléčných produktů & jiných potravin, hledá obchodní partnery k uzavření obchodních smluv. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce kozího mléka a sýra hledá partnery
200611595; Bosenská firma, specializující se na výrobu kozího mléka a sýra, hledá partnery a obchodní zprostředkovatele pro výzkum a vývoj, výtvarný návrh výrobků, předávání znalostí, distribuci a obchodní pomoc. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.