TOGO; Potraviny
Hledáme dobrou společnost, která nám může dodávat konzervované potraviny, energetické nápoje a olivový olej, rajčata-nejlepší k jídlu. Máme zájem o dlouhodobou spolupráci.
Poptáváme dodávku sušeného mléka
Dobrý den! Poptávám dodej sušeného mléka (tučnost kolem 1,5%) od 20 tun a více. V případě zájmu zašlete, prosím, Vaše cenové nabídky. Děkuji! Ing. Hlavač i
Poptávám dodávku masa a mléka
Pro mrazírenskou společnost, poptávám dělené vepřové maso chlazené - plec, kýta, pečeně, krkovice, vakuově baleno. Kuřecí stehna kalibrovaná 180, 200, 220 g,drůbeží pařáty , mléko tetra pack roční odběr cca 400t.
BENIN; Potraviny a nápoje
Prodáváme a distribuujeme potraviny a nápoje v Beninu. Hledáme dodavatele, chtěli bychom být distributorem.
BANGLADÉŠ; Potraviny
Poptávám plnotučné mléko v prášku, med, aspartam v tabletách, olivový olej, kvasnice, sladové nápoje, mléko v prášku.
TOGO; Potraviny
Jsme dovozci a prodejci všeobecných potravin, konzervovaných potravin, sušeného mléka a dalšího souvisejícíhio zboží v Lome v Togu. Hledáme dodavatele.
BENIN; Potraviny a nápoje
Firma Agrisatch Benin Foods Sarl, schválená a registrovaná vládou hledá výrobce, dodavatele potravinových výrobků, masných výrobků, vín a nápojů (konzervované potraviny, džus v plechovkách, mléko v prášku, sardinky, tuňák, masné produkty, rýže, vína...)
BANGLADÉŠ; Mléko v prášku, ocelový odpad
Jsme bangladéšská obchodní firma, máme zájem o navázání obchodních vztahů s distributory mléka v prášku, strojního zařízení a ocelového odpadu.
GAMBIE; Potraviny
Poptáváme cukr, rýži, mléko, majonézu, margarín, cibuli, brambory, česnek, rajčatový protlak, sušenky, mouku a další produkty k jídlu.
TAIWAN; Mléčné výrobky
Jsme Tchajwanská obchodní společnost specializující se na různé mléčné výrobky. Máme velký zájem být distributorem českých výrobců mléčných produktů.
BANGLADÉŠ; Smetana v prášku
Chci importovat z České republiky do Bangladéše smetanu v prášku. Prosím o seznam exportujících firem.
IRÁK; Sušené mléko
Jsme firma Otohekal General Trading z Iráku. Irácká vláda má požadavek na 2000 tun sušeného mléka pro dospělé. Tento požadavek je velmi naléhavý a potřebujeme cenovou nabídku co nejdříve.
TOGO; Potraviny, papír, prací prostředky
Máme zájem importovat, nakupovat: jedlý olej, rostlinný olej, papír na fotokopie A4 80gsm, tomatovou pastu v konzervě, špagety, makarony, nudle, konzervované sardinky, konzervovaný tuňák, mléko, majonézu, víno, žvýkačky, sušenky, prací prostředky, mýdla. Hledáme obchodní spolupráci s distributory, kteří mají zájem dodávat zboží na náš trh.
GHANA; Nápoje
Poptávám ovocné džusy, smetanu do čaje a nápoje.
SEYCHELY; Mléko v prášku, pivo
Hledáme české dodavatele mléka v prášku a piva.
BANGLADÉŠ; Jutové výrobky, mléčné výrobky
Obchodní firma hledá spolupráci s distributory jutových výrobků a má zájem importovat mléčné výrobky ze zemí EU.
JEMEN; Zdravotnické vybavení, kosmetika, potraviny
Poptáváme léky, kosmetiku, dětskou výživu, dětské sušené mléko, lékařské přístroje, zdravotní mýdlo, antiseptickou tekutinu a další věci z oblasti lékařství.
BANGLADÉŠ; Sušené mléčné výrobky
Hledám vývozce mléčných výrobků jako sušené mléko odstředěné, sušená syrovátka, sušené mléko plnotučné.
NĚMECKO; Mléčné výrobky
Firma Yayla Türk GmbH hledá nové dodavatele mléčných výrobků. Poptáváme sýr Kaškaval (z ovčího a / nebo kravského mléka) s naší vlastní obchodní značkou. Máme také zájem o sýr Feta. Pošlete nám prosím nejnovější nabídku s cenami. www.yayla-tuerk.de
BENIN; Potraviny, nápoje, kosmetika
Naše nově založená firma CORAL INCORPORATION SARL sídlí v Cotonou v Beninu. Je jedním z předních dovozců a distributorů a hledá spolehlivé výrobce, vývozce, dodavatele a obchodní zprostředkovatele pro víno, nápoje, léky, kosmetiku, potraviny a zemědělské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce a rádi bychom působili jako výhradní ...
KAMERUN; Potraviny a nápoje
Jsme zprostředkovatelská společnost se sídlem v Douala v Kamerunu a hledáme spolehlivého dodavatele kvalitních potravin a nápojů jako těstoviny, konzervované ovocné šťávy, sušené plnotučné mléko, konzervované potraviny, energetické nápoje, minerální vody, extra olivový olej, instantní nudle s dobrou chutí a další.
PÁKISTÁN; Potraviny
Jsme dovozci a vývozci potravinářského zboží a různých komodit. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BENIN; Potraviny, kokos, kakao, zlatý prach
Jsme jedním z předních dovozců v Beninu s mnohaletými zkušenostmi. Poptáváme mořské plody, konzervované potraviny, nápoje, sušenky, pivo v plechovkách, džusy, sušené mléko, vejce v prášku, minerální vody. Také hledáme odběratele pro zlatý prach, zlaté pruty, kokos, kakaové boby a kakao, kešu ořechy a zázvor.
TOGO; Oděvy, potraviny, stavební materiál
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry, výrobci následujících výrobků: použité oděvy a obuv, sladkosti a potraviny, počítačové paměti a stavební materiály, oděvy a textilní zboží. Poptáváme firmu z České republiky, která by obchodovala se Západní Afrikou, nejvíce s Republikou Togo a Ghanou.
BANGLADÉŠ; Potravinářské výrobky
Máme zájem importovat potravinářské výrobky jako čokoláda, cukrovinky, sušenky, žvýkačky, sušené kozí mléko, ovocné džusy, jídla pro fast food, špagety, polévky atd. Hledáme obchodní spolupráci. www.stcbd.page.tl