TOGO; Potraviny a nápoje
Jsme jedním z předních dovozců potravin a nápojů, mléka a mléčných výrobků v Africe, s mnoha pobočkami po celé Africe. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s dodavateli.
LÍBYE; Mléko v prášku, potraviny pro děti
Jsme libyjská firma, máme zájem importovat mléko v prášku pro kojence a děti a také potraviny pro děti vyrobené v EU.
BANGLADÉŠ; Jutové zboží, zelenina, nábytek,...
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli juty a jutového zboží, zeleniny, nábytku, řemeslných výrobků, bambusového zboží, konfekčních oděvů, krevet, plastů, bytového textilu atd. Poptávám stroje, chemikálie, zemědělské zboží, mléčné výrobky, líhně atd.
GHANA; Mražená drůbež, mléko, konzervy
Jsme dovozní, vývozní a velkoobchodní firma z Ghany. Hledáme dodavatele potravinářských výrobků, které chceme prodávat na místním trhu. V podstatě máme zájem o mražené drůbeží výrobky, mléko a konzervovaná rajčata.
Poptávám dodávky mléka
Poptávám trvanlivé mléko (UHT) 1,5%. Pravidelné odběry, kamionové množství. Prosím pouze vážné a konkurenceschopné nabídky. Prosím o zaslání ceníku. Děkuji a přeji příjemný den. Martin Vanicek
NIGÉRIE; Auta, traktory, oděvy, obuv, potraviny
Naše firma MEDROX ATLANTIC RESOURCES LTD je jedním z největších dovozců a vývozců nákladních a osobních aut, dodávek, trakktorů, oděvů, použitého oblečení a obuvi, ocelových dveří, potravin, textilií všeho druhu v Africe. Hledáme výrobce uvedeného zboží. www.medroxatlanticresources.com
BENIN; Potraviny, nápoje, elektronika
Obchodujeme se všeobecným zbožím, jako jsou potraviny, nápoje, elektronika. Máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Pošlete nám prosím ceník.
BANGLADÉŠ; SMP, SWP, mléko v prášku
Poptávám SMP, SWP a plnotučné mléko v prášku.
TOGO; Oděvy, obuv, látky, hygienické potřeby
Chceme nakupovat následující výrobky: trička, polokošile, pánská trička, dámské šaty, džínové kalhoty, výrobky péče o zdraví, potraviny a zemědělské produkty, dětské zboží, použité oděvy a obuv, textilní látky, zboží osobní hygieny, výrobky do domácnosti apod.
NIGÉRIE; Notebooky, potraviny
Naše firma FIVE STAR BUSINESS CONSULT LTD. je dovozcem a obchodním zástupcem na provizi nejspolehlivějších dovozců všech druhů potravinářských výrobků v Nigérii. Hledáme výrobce / dodavatele notebooků a potravinářských výrobků.
TOGO; Potravinové výrobky
Poptáváme firmy exportující potravinové výrobky.
MOLDÁVIE; Sušené odstředěné mléko
Mám zájem o spolupráci s odběrateli sušeného odstředěného mléka.
Poptáváme sušenou mléčnou směs
Měli bychom zájem o koupi sušené mléčné směsi. Prosíme o zaslání cenového rejstříku.
BANGLADÉŠ; Sušené mléko a syrovátka
Hledáme firmy z ČR, které nám mohou nabídnout sušené odstředěné mléko a sladkou sušenou syrovátku.
GAMBIE; Potraviny
Jsme importéři a distributoři potravinových produktů a jiného smíšeného zboží. Hledáme dodavatele potravin jako rýže, zelenina, cukrovinky, koření, mléčné výrobky atd.
NIGÉRIE; Potraviny, citrusy
Jsme nigerijská rychle se rozvíjející společnost, obchodujeme s potravinami a citrusy. Hledáme obchodní partnery.
BENIN; Potraviny, nápoje, léky, oděvy
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dodavateli potravin a nápojů, léků, ochucovadel a koření, všech druhů oděvů a obuvi. Žádáme o zaslání nabídek.
Poptáváme dodavatele sýrů
Poptáváme mléčný sýr čedar nebo jemu podobný sýr do hamburgerů na stálý odběr.
TOGO; Oblečení, potraviny, nápoje
Jsme firma, která importuje oblečení, potraviny a nápoje, obuv apod. Pracujeme v projektu pod vladní komisí v západní Africe. Máme zájem o dlouhodobé obchodní vztahy.
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme hlavní importéři potravin a nápojů v Beninské republice. Rádi bychom, abyste uveřejnili kontaktní údaje naší firmy, aby nás kontaktovali výrobci a exportéři se svými nabídkami.
SAE; Sýr Akkawi
Hledám dodavatele sýra Akkawi z České republiky. Sýr Akkawi by měl být pouze českého původu.
BANGLADÉŠ; Stroje, chemikálie, inkubátory
Poptávám stroje, chemikálie, zemědělské položky, mléčné výrobky, inkubátory atd.
TOGO; Oděvy, potraviny, mýdla
Jsme importéři smíšeného zboží v Lome Togo, požadujeme použité oděvy, boty, potraviny, textil, mýdla a saponáty, konfekční oděvy.
TOGO; Jídlo, tabák, lékařské produkty
Máme zájem nakupovat jídlo, nápoje, tabákové výrobky, lékařské produkty.
NIGÉRIE; Kosmetika, oblečení, potraviny
Hledáme výrobce a dodavatele kosmetiky, oblečení, dětského oblečení / dětské výživy, potravin a nápojů. Zájemci by nás měli kontaktovat přímo s úplnými podrobnostmi o svých výrobcích a cenách, abychom je mohli posoudit.