PÁKISTÁN; Řezivo, PVC nádrže na vodu
Máme zájem dovážet následující: řezivo různých rozměrů, PVC nádrže na vodu s obsahem od 100000 do 500000 litrů.
BANGLADÉŠ; Nerezové příbory
Jsme největší výrobce a vývozce z nerezových příborů v Bangladéši. Naše výrobky se pravidelně prodávají v Evropě a Severní Americe. Vyrábíme nerezové příbory již více než 30 let. Vyrábíme hlavně příbory z nerezové oceli 18/0. Naším cílem je poskytovat velmi kvalitní výrobky za rozumnou cenu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Máme širokou ...
IRSKO; Bavlněné mopy
Poptávám všechny typy mopů ze 100% bavlny.
Poptávám plastové regály
Sháním plastové regály výška 170 cm.
SRBSKO; Lopata na pizzu
Poptávám lopatu na pizzu od 33cm do 50cm z oceli, hliníku nebo dřeva.
Sháním VO zahrádkářských potřeb, krmiv
Sháním velkoobchody s krmivy a zahradkářskými potřebami nejlépe v rámci Moravskoslezského kraje.
NIGÉRIE; Nábytek
Hledáme exportéry, dodavatele nábytku, křesel, plastových židlí, kancelářských stolů, školních židlí a lavic.
ČÍNA; Vyfukované části plastových výrobků
Firma Nicety se specializuje na velkovýrobu vyfukovaných částí plastových výrobků. Nyní hledáme zahraniční partnery pro rozšíření trhu. Nabízíme špičkovou kvalitu a spolehlivý servis. Více informací na http://www.nicety-mould.com.
Poptáváme plastové lékovky s víčkem
Poptávám plastové lékovky s víčkem o objemu do 30 ml na kosmetické krémy, 500 ks.
ČÍNA, Plastové výlisky
www.forwa-mould.com Forwa Precise Plastic Mould je výrobce profesionálních přesných plastových výlisků s mnohaletou historií, s certifikáty ISO9001 a ISO14001 a velmi přesnými stroji (CNC, EDM, Wire EDM, Millers a stroji na formy pro vstřikování plastů). Naší výhodou je velká přesnost plastové formy . Jsme schopni vyrobit velmi přesné plastové ...
Poptávám dodavatele uzávěru lahví
Poptávám výrobce či dodavatele uzávěru - na pet láhve a smaltové uzávěry.
Poptávám přepravku na ryby
Dobrý den, poptávám přepravku na ryby. Děkuji.
Poptáváme potravinové sudy na med
Poptáváme potravinářské sudy, obsah 200l, k uskladnění medu.
NĚMECKO; Výrobky pro psy
Poptávám kontakt na výrobce spotřebního zboží pro psy. Patří sem například vodítka, obojky, postroje pro psy, hračky pro psy, přikrývky, koše, nádobky, krmivo, oblečky, polštářky, žvýkací artikl pro psy, vlečná lana, ohrady pro štěňata venkovní i vnitřní, autopojistka pro psy atd.
ČÍNA; Vstřikovací formy na plasty
Čínská firma Honor mould se specializuje na vstřikovací formy na plasty, kokilové odlitky a komponenty pro různá průmyslová odvětví: automobily, lékařské výrobky, IT výrobky, domácí použití, OA vybavení apod. Firma vlastní certifikát ISO 9001:2000. Více na http://www.honor-mould.com/. Firma hledá obchodní spolupráci.
Poptávám zastřešení bazénu
Poptáváme zastřešení bazénu v okrese Břeclav.
INDIE; Příslušenství koupelen a kuchyní
Jsme indičtí exportéři výrobků a přílušenství do koupelen a kuchyní. Prosím pomozte nám najít firmy, odběratele, importéry těchto výrobků v EU.
ČÍNA; Formy
Jsme profesionální výrobci forem v Čině. Pro více informací navštivte naše webové stránky www.asiacmold.com Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
TAIWAN; Zboží pro domácnost
Jsme výrobce zboží pro domácnost, kuchyňského zboží, nádobí na vaření, stolního nádobí, barového skla, odpadkových košů a příslušenství koupelen a WC . V podstatě věcí pro každodenní použití! Specializujeme se na zboží z nerezové oceli. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ČÍNA; Formy pro vstřikování plastů
Specializujeme se na formy pro vstřikování plastů v Shenzhenu nedaleko Hongkongu. Poskytujeme služby kompletní výroby forem a montáže součástí pro naše zákazníky z Evropy a Ameriky. Máme zájem o obchodní spolupráci s dalšími partnery. www.fareast-mold.com
ČÍNA; Zahradní nářadí
Jsme výrobci zahradního nářadí již více než deset let! Vyrábíme různé druhy prořezávačů, křovinořezů, vyvětvovačů, ručního nářadí, skleníků, závěsných košů, hadicových systémů, zahradních pil atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Sháním mop UltraMax elektro set Vileda
Sháním Ultra Max elektro set Vileda.
Poptáváme molitanové odřezky
Poptáváme molitanové odřezky.
EGYPT; Lité nádobí
Máme zájem o spolupráci s odběrateli litého nádobí. Naše nádobí na vaření se skládá z celkem 5 vrstev, 3 z nich jsou teflonové vrstvy, nádobí je v různých velikostech (18 - 36! cm), nepoškrábatelné, snadno se myje, lze mýt v myčce, s 6 mm dnem pro rovnoměrnou distribuci tepla, bakelitová nebo nerezová držadla, poklička ze skla Pyrex.
INDIE; PP tkané pytle
Hledáme spolupráci s odběrateli PP tkaných pytlů.