JAR; Elektrické spotřebiče, nádobí
Hledáme importéry, odběratele el. spotřebičů, stolního nádobí, kuchyňského nádobí.
PÁKISTÁN; Nože, meče, chirurgické nástroje
Jsme profesionální výrobci loveckých, kapesních, rybářských, damacénských nožů, mečů, kuchyňských nožů a veškerých chirurgických a manikúrních nástrojů. Více na www.sanyoenter.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
Poptávám samouzaviratelné sáčky
Sáčky samouzavíratelné.
RUMUNSKO; Umělé květiny
Firma ANDACOM SRL vyrábí umělé květiny a hledá obchodní spolupráci s importéry tohoto zboží.
PÁKISTÁN; Tkaniny, bytový textil
Vyrábíme a vyvážíme všechny druhy tkanin a výrobků z nich. Vyrábíme bělené, barvené a potištěné tkaniny, prostěradla, natahovací prostěradla, povlaky na polštáře, drapérie, soupravy přikrývek, stolní prostírání, zástěry, záclony atd. Běžné jakosti jsou: T132, T144, T180, T200 a žakárové, šifonové a organzové záclony a ...
VIETNAM; Plastové tašky
Jsme velký výrobce plastových tašek ve Vietnamu (bez antidumpingu pro USA a Evropu): nákupní tašky, vysekávané tašky, tašky v rolích, tašky s pružným poutkem, tašky s pevným držadlem, sáčky se stahovací šňůrkou, sáčky na odpadky atd. Jsme schopni potiskovat tašky ve 14 barvách. Navštivte prosím náš web: www.hanoiplasticbag.com Máme zájem o ...
NIGÉRIE; Skleněné zboží, leštidla na boty
Poptáváme skleněné zboží jako mísy, emailové zboží, leštidla na boty.
BANGLADÉŠ; Platové tašky, pytle
Vyrábíme a exportujeme plastové tašky, nákupní tašky, pytle na odpadky. Vyrábíme i na zakázku. Hledáme nové zákazníky, odběratele.
BANGLADÉŠ; Juta, jutové výrobky
Jsme dodavatelé surové juty, jutových výrobků, jutových tašek. Hledáme odběratele těchto jutových výrobků. Máme zájem importovat brusné a řezné kotouče, pružinové dráty z negalavnizované vysokouhlíkové oceli a elektropříslušenství.
BANGLADÉŠ; Rohožky z jutové příze
Hledáme obchodní spolupráci s importéry opletených dveřních rohožek z přírodní jutové příze, i vícebarevné, kulatého nebo oválného tvaru.
Poptávám chrániče sluchu
Prosím o zaslání nabídky na H64FB (barva černá popř. tmavě zelená) v počtu 10 kusů. Dále 3 kusy sluchátek peltor, které mají užší mušle než H64FB. Cenová nabídka zpracovaná bez DPH + cena dopravného.
INDIE; Jutové tašky
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli jutových tašek.
Poptávám dodavatele plastových kelímků
Poptáváme nízký plastový šroubovací kelímek o obsahu 15-20 ml. Kelímek by měl být neprůhledný a těsnící. Počáteční odběr 200 ks. Po oboustranné spokojenosti pravidelný odběr.
NĚMECKO; Lahve na olivový olej
Poptáváme lahve na olivový olej velikosti 100 ml nebo 125 ml.
Poptáváme kabelovou průchodku
Hledáme dodavatele na gumovou kabelovou průchodku do rozvaděče-výkresy v příloze.
Poptávám plastovou šachtu s víkem
Sháním plastovou šachtu s víkem (vhodnou pro obsyp zeminou) na umístění protiproudu k bazénu. Rozměry: délka 80 cm, šířka 60cm, výška 70 cm. Děkuji za nabídky.
ČÍNA; Krabičky, plechovky
Jsme firma zabývající se výrobou a exportem všech typů krabiček a plechovek jako např. plechovky na čaj, čokoládu, cukrovinky, víno, svíčky, krabičky na hodinky, tužky, klenoty, parfémy. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptáváme plastové skládací podložky
Dobrý den sháníme do sortimentu plastové skládací podložky do koupelny, sprchy... Prosím o nabídku pokud jsou ve Vašem výrobním programu. Děkuji Mohapl Marek
Poptávám molitanové desky
Mám zájem o zakoupení 2 molitanových desek - rozměry - 70 x 200 x 3 cm. Prosím nabídněte cenu a prosím též o dobu zaslání. Děkuj.
Poptáváme samozavlažovací truhlíky
prosím, máte na skladu samozavlažovací truhlíky bergamot š. 80cm tmavě hnědá? děkuji
Poptávám orientační tabulku na dům
Poptávám cedulku na dům jako číslo popisné 337, prosím o zaslání kalkulace, děkuji.
VIETNAM; Fólie, netkané textílie
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli strečových folií a netkaných textilií.
Poptávám výrobu bazénové fólie vč. pokládky
Poptávám firmu, která mi vyrobí, položí a svaří bazénovou folii na míru do zděného bazénu. Bazén je obdélníkového tvaru o rozměrech 7x3,3x1,2m. Do bazénu vede 6 schodů. Pokud máte o poptávku zájem, kontaktujte mne a já vám zašlu nákres bazénu a podrobnější informace. Předem děkuji za nabídky.
Poptávám ramínka na oděvy
Kdo levně prodá nebo daruje ramínka na dětské a dámské oblečení.
EGYPT; PVC fólie
Jsem zprostředkovatel specializovaný na dovoz zboží pro jiné společnosti. Poptávám PVC pevnou fólii pro tisk: 1. zlatá tmavá / stříbrná (měděná barva) PVC pevná fólie (pokovená) potažená hliníkem z jedné strany a druhá strana je stříbrná. Používá se pro: tisk & vakuování a reklamu, balení, Barva: zlatá , Celkové množství = 20 tun Rozměry ...