GHANA; Africké slaměné koše
Chtěli bychom navázat obchodní vztahy s odběrateli kvalitních afrických slaměných košů pletených podle požadavků zákazníků. Naše webové stránky: www.craftpro.org.
INDIE; Nerezové kastroly
Jsme výrobce a vývozce veškerých nerezových izolovaných kastrolů značky CAREWELL. K dispozici velikosti od 1000 ml po 10.000 ml. Používáme pravou nerezovou ocel. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
IZRAEL; Jednorázové plasty
Miniplast, izraelský výrobce jednorázových plastových produktů pro laboratorní použití, hledá distributory v ČR. Velmi kvalitní výrobky Miniplastu zahrnují Petriho misky, pipety, poháry, kontejnery, zkumavky, očka a další.
Poptávám vyztuženou fóliovou plachtu
Prosím Vás o sdělení, zda prodáváte foliovou plachtu 6x5 m s vyztuženými okraji,mat, vyztužená folie, určená pro foliovník. Prosím i o udání ceny. Předem děkuji za odpověď.
ITÁLIE; PA materiál
Hledáme dodavatele PA materiálů, ve všech formách, PA vlákno a části PA polotovarů. Poptáváme firmy, které vyrábí PA trubky, tyče, desky atd., rovněž výrobce PA vlákna a příze, kteří by měli zájem prodat PA odpad z výroby.
ITÁLIE; Odpad z výroby plastových fólií
Hledáme výrobce plastových fólií z polykrabonátu a PMMA, kteří by nám mohli prodat odpad z jejich výroby.
Separovaný zber komunálneho odpadu pre mesto Turčianske Teplice - Zberné nádoby
Predmetom zákazky je dodávka zberných nádob a zberných vriec. Zberné nádoby na: a) zmesový komunálny odpad: objem 1100L-19ks, 110L-212ks b) papier, sklo, plasty a viacvrstvové kombinované materiály: objem 1100L-82ks c) biologicky rozložiteľný odpad (vaňový kontajner )- objem 5,5m3-32ks, Zberné vrecia - objem 120L - 5432 ks. Bližšia špecifikácia je ...
PÁKISTÁN; Nášlapné PVC
Poptáváme role nášlapného PVC, minimálně 1 kontejner.
PÁKISTÁN; Plátěné výrobky
Obchodujeme s plátěnými výrobky, hledáme zahraniční odběratele.
Poptávám plastové čiré desky
Poptávám plastové desky čiré bezbarvé, tloušťka 0,5 až 3 mm, rozměr alespoň 0,5 x 1 m. Počet. 12 ks
TOGO; Produkty pro domácnost
Jsme dovozce výrobků obecně. Protože stále rozšiřujeme své obchodní aktivity, chtěli bychom dovážet z vaší země produkty pro domácnost.
PÁKISTÁN; Stany, plachty a plachtoviny
Ezzy Textile Mills je výrobce a exportér stanů, plachet, plachtoviny, prostěradel. Hledáme importéry našich výrobků. Více na www.ezzytextile.com
Poptávám venkovní bazén
Venkovní zapuštěný plastový obdélníkový bazén 7 x 2,5 - 3 m, hloubka 1,2 - 1,5 m, venkovní schody, filtrace + příslušenství. Zajímavá by byla i nabídka zastřešení. Termín dodání jaro 2011.
GHANA; Dřevěné řemeslné výrobky
Hledám obchodní spolupráci se zahraničními partnery, dodávám dřevěné řemeslné výrobky a jiné typické ghanské produkty. Rovněž exportuji surový olej.
Poptávám párty stany
Sháním 3 párty stany na pořádání venkovních akcí. Kapacita jednoho stanu 15 - 20 lidí.
PÁKISTÁN; Výrobky z damascénské oceli
Vyrábíme a exportujeme nože a meče z damascénské oceli (lovecké, kuchyňské, sklápěcí) a turistické hole, příborové soupravy z nerezové oceli, železné hroty šipek, nože a špendlíky z uhlíkové oceli a železa. Více na http://ursaint.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry, velkoobchodníky, distributory.
INDIE; Bytové vybavení
Poskytujeme služby zajišťující konečné řešení stavebním firmám, velkoobchodníkům, architektům, bytovým dekoratérům, hotelům a maloobchodníkům. Získáváme zboží z Indie, Bangladéše, Číny, Srí Lanky atd. Jedná se o starožitný nábytek, vázy, svícny, potahy na polštáře, sušené květiny, směsi sušených voňavých rostlin, svíčky, osvětlení, lampy, stolní ...
ČÍNA; Vánoční ozdoby a domácí dekorace
Vyrábíme řemeslné vánoční ozdoby, domácí dekorace. Vysoká kvalita, krásné zpracování, přijatelná cena, rychlé dodávky, vynikající služby. Přijímáme i zakázkové návrhy. Dále nabízíme servis OEM. Máme zájem o navázání obchodních vztahů.
BANGLADÉŠ; Řemeslné výrobky
Dodáváme řemeslné výrobky. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
NĚMECKO; Plastové zboží na jedno použití
Poptávám výrobce lepenkového i plastového zboží na jedno použití, brček na pití.
BANGLADÉŠ; Jutové výrobky
Dodáváme jutové výrobky.
UGANDA; Plastové židle, stoly a stany
Poptáváme zboží jako jsou bílé plastové židle, stoly a také stany.
PÁKISTÁN; Řemeslné výrobky
Obchodujeme s řemeslnými výrobky. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
PÁKISTÁN; Nástroje na manikúru a pedikúru
Upozorňujeme na novinky v našem online katalogu http://www.beautik.eu zkrášlovacích manikúrních a pedikúrních nástrojů. V případě zájmu nás kontaktujte.
VB; Barové vybavení
Firma Aubic Sales Ltd. hledá distributory barového vybavení. Firma vyrábí a dodává nalévací hubice, držáky, kbelíky na led, chladicí zařízení na víno, barové nosiče, míchadla nápojů atd. Rovněž se specializujeme na promo kampaně značek jako Smirnoff, Gordons Gin atd.