NĚMECKO; Bazénová nádrž
Poptávám hotovou bazénovou nádrž 6 X 3 x 1,2 m a/nebo vestavěný bazén.
ČÍNA; Všechny druhy vejcovarů
Specializujeme se na výrobu a vývoj všech druhů vejcovarů. Všechny naše produkty mají schválení CE/ROHS/GS/LFGB. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme hygienické potřeby
Poptáváme cenu zboží, předpokládaná roční spotřeba cca: Kapesníčky jednorázové Tork č.14.02.70 - 13000ks/rok Čepice jednorázová bílá, štítek,gumička - 58000ks/rok Plášť jednorázový bílý xxl - 4700ks/rok Utěrka čistící 220 mm Profix Durex 025035 22x36 cm 500ks/rok Rukavice vinylové EME jednorázové - 37000ks/rok Skinmann Soft pro ...
VIETNAM; Plastové sáčky
Naše firma THANH TRUNG PLASTIC Co.,Ltd vyrábí všechny druhy plastových sáčků pro export. Máme více než 7 let zkušeností s exportem plastových tašek, vyvážíme do řady zemí. Nyní hledáme velkoobchody na českém trhu. Navštivte prosím naše webové stránky www.thanhtrungplastic.com.
BANGLADÉŠ; Tkané pytle
Naše firma M.S. Bag Industries Ltd je výrobcem PP tkaných pytlů v Bangladéši. Výrobní kapacita je 60000 ks pytlů denně. Náš produkt je vhodný pro balení potravinářského obilí, všech druhů plodin, práškových chemikálií, hnojiv, cukru, krmiv atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám skleněné kořenky
Skleněné kořenky, 150ml
NIGÉRIE; Popelnice
Hledáme dodavatele popelnic ke smluvním dodávkám.
MALAJSIE; Úklidové produkty
Jsme výrobní společnost v Malajsii specializovaná na výrobu, distribuci a marketing kvalitních prádelenských a úklidových produktů. Náš sortiment výrobků a vybavení je uváděn na trh pod značkou 'MALSTAR' a je již desetiletí dobře přijímán našimi zákazníky v řadě zemí celého světa. Sortiment zahrnuje dávkovací osvěžovače vzduchu, hygienické koše, ...
Sběrné nádoby pro biologicky rozložitelný odpad
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nádob a kontejnerů pro sběr a svoz biologicky rozložitelných odpadů - BRO. Podrobná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
PÁKISTÁN; Výroba nožů
Vyrábíme Damascénské lovecké nože, kožešnické nože, kuchyňské nože, skládací nože a meče. Nerezové kapesní nože, kuchyňské nože, lovecké nože, kožešnické nože a vycházkové hole. Nerezové sady příborů (lžíce, vidličky, nože a kuchyňské náčiní), železné hroty šipek, nože a spínací produkty z uhlíkové oceli / železa. Tréninkové dřevěné nože a ...
USA; Skleněné knoflíky
Mám zájem o velkoobchod s českými skleněnými knoflíky ve velkém množství. Dávám přednost velmi barevným knoflíkům.
Poptávám jezírkovou fólii
Jezírková folie Koupíme jezírkovou folii, kvalitní PVC či PE jezírkovou folie, světlejší barvy. Tloušťka 1 - 1,5 mm. Předpokládaná plocha cca 300m2. Spěchá, kontakt jen na mail. Mail: info@cowd.eu
MALAJSIE; Kuchyňské nádobí
Poptáváme 1500 souprav kastrolů, žáruvzdorné sklo, sada 3 oválných tvarů.
INDIE; Jutové a bavlněné tašky
Jako jeden z předních indických výrobců a vývozců různých typů tašek z juty a bavlněného plátna hledáme odběratele, dovozce, kteří mají zájem o toto zboží.
EGYPT; Výrobky pro domácnost
Poptáváme kvalitní a levné výrobky každodenního použití pro domácnost (velkoobchod).
Plastová nádrž na vodu
Poptávám plastovou nádrž na vodu v kleci 1000 l - použitá.
Poptávám jezírkovou fólii
Dobrý den, prosím o sdělení, zda máte skladem jezírkovou folii v jaké síle,velikosti a ceně. Děkuji za Vaši zprávu.
VIETNAM; Kuchyňské a domácí potřeby
Vietnamská firma Hainan International Ltd. se specializuje na export kuchyňských potřeb, zboží do domácnosti. Více na www.hainanltd.com Zaručujeme nejlepší kvalitu, konkurenceschopné ceny. Hledáme obchodní spolupráci s importéry, velkoobchodníky.
Poptávám pekařské přepravky
Poptávám pekařské přepravky nízké i vysoké
INDIE; Kovy, dřevěné výrobky, plastové misky
Jsme indičtí exportéři, obchodujeme s mosazí, kovy, dřevěnými rukodělnými výrobky, plastovými miskami. Hledáme odběratele.
RUMUNSKO; Plastové výrobky na jedno použití
Hledám výrobce plastových produktů na jedno použití - pohárky, talíře, brčka na pití, atd. Chceme je dovážet do Rumunska.
BANGLADÉŠ; Sklenice
Jsme obchodní firma se skleněným zbožím. Nabízíme maloobchodům a velkoobchodům rozsáhlou škálu sklenic. Hledáme obchodní partnery.
Poptávám jezírkovou fólii
Potřebuji koupit jezírkovou folii tl.1,5mm včetně podkladové textilie. Plocha jezírka je asi 200 - 250m2.
Hledáme dodavatele sprchových stěrek
Hledáme dodavatele sprchových stěrek zn. PLAST TEAM.
Poptáváme vysavač pro bazén
Hledám firmu, která nám dodá vysavač pro bazén rozměru 33 x 12 m a zároveň zajistí servis a zaškolení uživatele.