NĚMECKO; Příslušenství k vodním sportům
Jsme obchodní firma, hlavní důraz klademe na internetový prodej po celé Evropě. Hledáme dodavatele a výrobky z oblasti vodních sportů, příslušenství k motorovým člunům, plachetnicím, textilie pro vodní sporty a jakékoliv technické doplňky. Nabídněte nám vše. Máme zájem o větší i menší množství.
RAKOUSKO; Kartony na pizzu, papírové talíře
Poptávám kartony na pizzu z mikrovlnité lepenky, až 4 barevné, potištěné, v různých velikostech a typech. Dále lepenkové talíře v různých velikostech. Balení na prodej s sebou, na jídla celkově, jako např. poháry na nápoje, šálky, misky s víkem z umělé hmoty na saláty. Hliníkové šálky, šálky a krabičky na jídlo z EPS (pěnový polystyren).
RAKOUSKO; Bazény ocelové, plastové
Hledáme firmy, které prodávají bazény z ušlechtilé oceli nebo plastové bazény, včetně ceníku.
Sháním dodavatele zeminy a kůry
VO s balenou zeminou a kůrou ve Zlínském kraji.
ČÍNA; Vstřikovací formy, plastové výrobky
Čínská firma Green Vitality Industry Co., Limited je jedním z předních výrobců a exportérů vstřikovacích forem, plastových výrobků, vyfukováním do formy, dvoubarevných forem, plynových forem a odlitků litých pod tlakem. Nabízíme excelentní služby, nejlepší ceny. Více informací na www.gvi-mold.com Hledáme obchodní spolupráci.
Hledáme dodavatele pytlů
Hledáme dodavatele pytlů - Pe/OPA/OPP
SENEGAL; Jutové pytle
Rádi bychom dodávali jutové pytle pro zemědělské produkty původem z Bangladéše. Zájemci nechť nás kontaktují e-mailem, zašleme podrobný popis.
HONG KONG; PET odpadové materiály
Naše firma by chtěla nakupovat: PET PP a ABS odpadové / recyklační materiály v měsíčních zásilkách Nabídněte prosím nejlepší cenu na bázi FOB a CNF HK se specifikacemi, fotografiemi, balením, dodací lhůtou atd. Rádi bychom navázali dlouhodobé obchodní partnerství.
EGYPT; Osvětlení, vany, dveře, kuchyňské zboží
Reprezentuji egyptskou firmu IEMCO GROUP sídlící v Cairu, zaměřenou na výrobu osvětlovacího příslušenství, akrylových koupacích van (rovněž sprchovacích van, sprchových kabin a sprchových doplňků), PVC dveří a kuchyňského zboží litého vstřikováním (fritovací pánve, wok pánve, rošty, hrnce). Hledáme importéry našich výrobků v České republice, nebo ...
VIETNAM; Dekorační předměty
Jsem známý vietnamský exportér rukodělného lakovaného zboží - dekorační předměty, zrcadla, sošky, vázy, mísy apod. Naše výrobky jsou různých barev a tvarů. Užíváme rovněž materiály jako ratan, bambus, keramika, kompozitní materiály atd. Hledáme odběratele.
NIGÉRIE; Žiletky, dámské oděvy, zápalky
Chtěli bychom nakoupit následující zboží a hledáme výrobce těchto produktů. Zboží potřebujeme urgentně. Žiletky,dámské spodní prádlo,dámské oděvy,zápalky,domácí potřeby,rádia.
TOGO; Umělá kůže, plachty z PVC, ojetá auta
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s dodavateli následujícího zboží: použité oděvy a boty, zásoby textilních zbytků, umělá kůže PU/PVC, plachty z PVC, stěnové (papírové) krytiny, ojetá auta a autobusy.
BANGLADÉŠ; Juta, potraviny, textil, plasty
Hledám odběratele pro jutu a jutové zboží, zeleninu, nábytek, řemeslné výrobky,bambusové výrobky, konfekční oděvy, krevety, plastické materiály, bytový textil atd.
Poptávám plastový sud
Koupím 2x plastový sud, objem 200l.
Sháním ND k tlakovému hrnci
Do tlakového hrnce nerez,obsah 3litry, zn.Cevher bych potřeboval nové těsnění. Děkuji.
Hledáme výrobce květináčů
Hledáme výrobce květináčů - hliněných, keramických, plastových, dřevěných, kovových, z umělého kamene, škrábaného betonu, terakotové květináče a další.
Sháním ND k tlakovému hrnci
Sháním "píšťalu" k tlakovému hrnci Aeternum - v obchodech jsem se dověděla, že je to italská výroba - ale tento ND už se mi nedaří sehnat. Děkuji a přeji pěkný den Friesová.
Poptávám výrobce plastových hraček
Dobrý den, hledám firmu, která se zabývá svařováním a výrobou plastových hraček, matrací, míčů z průhledného plastu. V České republice nebo v okolních zemích. Děkuji a s pozdravem Hladil
INDIE; Dveřní rohožky a koberečky
Jsme indičtí vývozci dveřních rohožek a koberečků. Hledáme evropské odběratele, importéry.
Sháním proutěný klepač na koberce
Sháním proutěné plácačky na koberce.
BANGLADÉŠ; Jutové tašky, oblečení
Hledáme odběratele jutových tašek a oblečení jako trička, džíny z Bangladeše.
Poptáváme pekařské přepravky
Poptávám pekařské přepravky nízké i vysoké 100 až 5000 kusu.Cena za kus 30kč.Muže být i dlouhodobá spolupráce.
ČÍNA; Formy
Firma Rong Zheng Mold (HK) Co., Ltd je vynikajícím výrobcem a designérem forem - rozmanité druhy forem (včetně vstřikování plastů, lití pod tlakem a raznic). Rádi bychom navázali obchodní vztahy. Pro více informací prosím navštivte naše webové stránky: http:www.mold-hk.com
Poptáváme obalový materiál
- výroba, prodej tzv. Zip sáčky v silnějším, pevnějším materiálu (1-2mm) a rozměrech cca 60x50 cm. -na dětské tábory s akčnější náplní - uchovávání dětského oblečení a výstroje v suchu
Poptávám kalkulaci na vodoměrnou šachtu
Dobrý den, prosím nacenit vodoměrnou šachtu typ VS 02 KS. Děkuji