FN Motol - Papírové ručníky a zásobníky
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky papírových ručníků a zásobníků pro potřeby FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 5 zadávací dokumentace - Kupní smlouva.
Dodávky mycí a úklidové chemie pro stravovací provoz
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek mycí a úklidové chemie pro stravovací provoz pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Rámcová dohoda - Dodávka úklidových čistících, desinfekčních a pracích prostředků 2021-2024 II.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na dodávky úklidových čistících, desinfekčních a pracích prostředků pro potřeby zadavatele na místa plnění dle přílohy č. 2 zadávací dokumentace. Plnění bude probíhat postupem podle § 134 ZVZ, a to výzvou k plnění.
Rámcová dohoda - Dodávka úklidových čistících, desinfekčních a pracích prostředků 2021-2024
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na dodávky úklidových čistících, desinfekčních a pracích prostředků pro potřeby zadavatele na místa plnění dle přílohy č. 2 zadávací dokumentace. Plnění bude probíhat postupem podle § 134 ZVZ, a to výzvou k plnění.
Dodávky papírového programu a zásobníků
Předmětem VZ je zajištění průběžných dodávek toaletního papíru, papírových ručníků a zásobníků pro Fakultní nemocnice Bulovka v délce 48 měsíců.
SÚKL VZ04/2021 - Kancelářské potřeby
Předmětem veřejné zakázky na uzavření rámcové dohody, která bude v rámci zadávacího řízení uzavřena s jedním účastníkem, jsou dodávky kancelářských potřeb a hygienických potřeb, dle aktuálních potřeb zadavatele pro objekty uvedené v čl. 2.3 zadávací dokumentace, a to po dobu 4 let ode dne účinnosti rámcové dohody.
Dodávky materiální pomoci hrazené z Fondu evropské pomoci nejchudším osobám - hygienické potřeby
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky hygienických potřeb včetně jejich vyložení na určená místa plnění.
Dodávky dezinfekčních prostředků
Dodávky dezinfekčních prostředků a dodávky služeb, včetně dopravy, které jsou spojeny s dodávkou dezinfekčních prostředků pro Psychiatrickou nemocnici Bohnice k zajištění řádného provozu zadavatele.
Čisticí prostředky a další drogistické zboží II
Předmětem VZ je zajištění průběžných dodávek čisticích prostředků pro sklad MTZ Nemocnice Na Bulovce (dále společně označeno jako „zboží“) dle potřeb zadavatele po dobu 48 měsíců od nabytí účinnosti rámcové dohody o dodávkách zboží uzavřené s jedním vybraným dodavatelem.
Poptávám kaštanový balzám
Poptávám kaštanový balzám obsah 200 ml.
SÚKL VZ29 - Kancelářské potřeby
Předmětem veřejné zakázky na uzavření rámcové dohody, která bude v rámci zadávacího řízení uzavřena s jedním účastníkem, jsou dodávky kancelářských potřeb, základního občerstvení a hygienických potřeb, dle aktuálních potřeb zadavatele - Státního ústavu pro kontrolu léčiv pro objekty uvedené v čl. 2.4 zadávací dokumentace, a to po dobu 4 let ode ...
Dodávka osobních ochranných prostředků, gelů na ruce a čisticích prostředků
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky osobních ochranných prostředků, dezinfekčních gelů na ruce a čisticích prostředků. Veřejná zakázka je rozdělena do pěti částí: 1. dodávky respirátorů typu FFP2; 2. dodávky jednorázových ochranných rukavic; 3. dodávky ochranných roušek (ústenek); 4. dodávky dezinfekčních gelů na ruce a bezkontaktních ...
20-141 Bezoplachový dezinfekční přípravek osobní hygieny na ruce s účinnou látkou ethanol
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 61 290 litrů bezoplachového dezinfekčního přípravku osobní hygieny na ruce s účinnou látkou ethanol nebo isopropylalkohol nebo kombinací obou (dále jen „dezinfekce“) a jeho ochraňování. Jedná se o nezbytnou dodávku pro vytvoření státních hmotných rezerv k zajištění osobních ochranných a zdravotnických ...
20-140 Dezinfekční přípravek na bázi alkoholu pro osobní hygienu - pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je dodávka a ochraňování 215 504 l dezinfekčního přípravku na bázi alkoholu ve složení ethylalkohol 96 % hm., peroxid vodíku a glycerol (dále „přípravek“). Předmět VZ je v souladu s ust. § 35 zákona rozdělen na 4 samostatné části: 1. část VZ: Dodávka a ochraňování 53 876 l přípravku. 2. část VZ: Dodávka a ochraňování 53 876 l ...
Čisticí prostředky a další drogistické zboží
Předmětem VZ je zajištění průběžných dodávek čisticích prostředků pro sklad MTZ Nemocnice Na Bulovce (dále společně označeno jako „zboží“) dle potřeb zadavatele po dobu 48 měsíců od nabytí účinnosti rámcové dohody o dodávkách zboží uzavřené s jedním vybraným dodavatelem.
Dodávka čistících prostředků a jiného drogistického zboží
Předmětem této veřejné zakázky je dodávky drogistického zboží v rozsahu položek dle seznamu zboží specifikovaného v příloze č. 1 technická specifikace zadávací dokumentace
Dodávky čistících prostředků a dalšího mycího materiálu II
Předmětem VZ je zajištění průběžných dodávek čisticích prostředků a chemie pro stravovací provoz a úklid (dále společně označeno jako „zboží“) dle potřeb zadavatele po dobu 48 měsíců od nabytí účinnosti rámcové dohody o dodávkách zboží uzavřené s jedním vybraným dodavatelem.
Nákup hygienických, čisticích a úklidových prostředků pro potřeby budovy MŽP, OVSS a dětské skupiny
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky hygienických, čisticích a úklidových prostředků, jejichž specifikace je uvedena v Příloze č. 6 (Technická specifikace a kalkulace cen) ZD a v Příloze č. 1a smlouvy, které bude realizovat vítězný účastník zadávacího řízení průběžně dle potřeb Zadavatele na základě dílčích objednávek.
Dezinfekční prostředky na hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek dezinfekčních prostředků na hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou pro Nemocnici Na Homolce.
Dodání kancelářských a hygienických potřeb pro ÚMČ Praha 5
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem, na základě které budou zadavatelem zadávány jednotlivé veřejné zakázky na zajištění dodávek kancelářského materiálu v obvyklém sortimentu (kancelářské potřeby, úklidové a hygienické prostředky, apod.), vše za podmínek stanovených závazným návrhem rámcové dohody, ...
Úřad práce Praha - dodávka hygienických potřeb
Nákup a dodávka hygienických potřeb do pracovišť Úřadu práce ČR - krajské pobočky pro hlavní město Prahu.
Úřad práce Praha – nákup hygiencických potřeb
Předmětem veřejné zakázky je nákup a dodávka hygienických potřeb do pracovišť Úřadu práce České republiky - krajské pobočky pro hlavní město Prahu.
FN Motol - Jednorázový materiál pro pacienty, papír na vyšetřovací lůžka
Předmětem plnění této veřejné zakázky, a to po dobu 48 měsíců jsou dodávky papíru na vyšetřovací lůžka.
FN Motol – Rámcová dohoda na alkoholové dezinfekční přípravky
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky alkoholových dezinfekčních přípravků pro hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou. Technická specifikace předmětu plnění je uvedena v Příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Dodávka hygienického papírového materiálu II
Účelem této veřejné zakázky s názvem „Dodávky hygienického papírového materiálu II“ je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem (bez obnovení soutěže). Předmětem této veřejné zakázky je dodávka hygienického papírového materiálu.