Dodávka kancelářských, úklidových, hygienických potřeb a tonerů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kancelářských, úklidových, hygienických potřeb a tonerů uvedených v příloze č. 3 smlouvy a dalšího kancelářského, úklidového a hygienického zboží v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Zásobování lékárny, hrazené léčivé přípravy a potraviny pro zvláštní  lékařské účely
Uzavření rámcové smlouvy na základě níž budou zadávány jednotlivé veřejné zakázky k zásobování lékárny zadavatele, a to pro oblast hrazených léčivých přípravků a potravin pro zvláštní lékařské účely. Veškeré další podmínky plnění veřejné zakázky jsou upraveny ve vzorové rámcové smlouvě, která je součástí zadávací dokumentace.
Hledáme dodavatele levného zboží pro VO
Oslovujeme: Logistická centra, výrobce, distributory, prodejce Hledáme: Dodavatele a partnery pro tři velkoobchody. Poptávané zboží: Levné, předexpirační či poexpirační zboží všeho druhu. Zboží se špatnými, nebo poškozenými obaly, lehce poškozené zboží. Potraviny, drogerie, elektro, textil, atd.
Dodávka léků pro Městskou nemocnici následné péče
Předmětem nadlimitní veřejné zakázky je dodávka léků pro Městskou nemocnici následné péče, K Moravině 343/6,, Praha 9, 190 00, kterou bude vybraný uchazeč pro zadavatele uskutečňovat po dobu 7 let.
Dodávka očkovací látky proti virové hepatitidě B k provedení zvláštního očkování podle vyhlášky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka očkovací látky proti virové hepatitidě B k provedení zvláštního očkování podle vyhlášky č. 537/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, v roce 2012, v objemu 65 000 dávek.
Rámcová smlouva na dodávky čisticích, dezinfekčních a úklidových prostředků pro České dráhy, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním uchazečem, na základě které budou probíhat postupné dodávky čisticích, desinfekčních a úklidových prostředků pro zadavatele. Dodávky budou zadavateli poskytovány postupně, dle jeho aktuálních potřeb.
Pomůcky pro inkontinenci
Průběžné dodávky pomůcek pro inkontinenci. Veřejná zakázka je dělena dle § 98 zákona na 2 části uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části a každá část bude hodnocena zvlášť.
Dodávky desinfekčních prostředků
Dodávky dezinfekčních prostředků podle podmínek uvedených v příloze 3 zadávací dokumentace (dále jen „ZD“). Veřejná zakázka je dělena na 18 částí dle § 98 zákona, a uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části (jednu, několik nebo všechny části) a každá část bude hodnocena zvlášť.
Dodávky účinné látky interferon beta – 1a
Průběžné dodávky účinné látky interferon beta - 1a, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v příloze č. 3 zadávací dokumentace. Odebrané množství bude závislé na skladbě pacientů.
Dodávka léků - TARCEVA – L01XE03 VECTIBIX – L01XC08
„Dodávka léků - TARCEVA – L01XE03 VECTIBIX – L01XC08
Léčivé přípravky jinde neuvedené - antidota
Předmětem veřejné zakázky je dodání antidotních a individuálních zdravotních prostředků. Položky zboží č. 1-6 jsou uvedeny v příloze 1 zadávací dokumentace veřejné zakázky.
FTNsP Praha 4 – dodávky léku NEXAVAR 200 mg 112 tbl - L01XE05
„FTNsP Praha 4 – dodávky léku NEXAVAR 200 mg 112 tbl - L01XE05
Nákup léků pro lékárnu RÚ – nové biologické léky
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na zajištění průběžných dodávek registrovaných léčivých přípravků určených pro tzv. biologickou léčbu do ústavní lékárny Revmatologického ústavu Praha (dále jen zadavatel).
Dodávky vyšetřovacích rukavic
Dodávky rukavic vyšetřovacích. Veřejná zakázka je dělena na 2 části dle § 98 zákona a uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části (jednu nebo všechny části) a každá část bude hodnocena zvlášť.
Oftalmologika
Průběžné dodávky oftalmologik, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je dělena dle § 98 zákona na části 1-3, uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části a každá část bude hodnocena zvlášť.
Pomůcky pro inkontinenci
Průběžné dodávky pomůcek pro inkontinenci. Veřejná zakázka je dělena dle § 98 zákona na 2 části uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části a každá část bude hodnocena zvlášť.
Obvazový materiál impregnovaný farmaceutickými prostředky, sterilní chirurgická vlákna
Předmětem veřejné zakázky je dodání 57 položek zdravotnického mateiálu určeného k zásobování zdravotnických zařízení. Jedná se o obvazový a fixační materiál pro posádková zdravotnická zařízení.
Dodávka léků
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky a nákup léků pod názvem „Dodávka léků: ENBREL – L04AB01, HUMIRA – L04AB04, ORENCIA – L04AA24, REMICADE – L04AB02
Dodávky desinfekčních prostředků
Dodávky dezinfekčních prostředků podle podmínek uvedených v příloze 3 zadávací dokumentace (dále jen „ZD“). Veřejná zakázka je dělena na 18 částí dle § 98 zákona, a uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části (jednu, několik nebo všechny části) a každá část bude hodnocena zvlášť.
Dodávky dezinfekčních prostředků na ruce
Dodávky dezinfekčních prostředků na ruce dle podmínek uvedených v příloze 3 zadávací dokumentace. Vyhrazeno pro dodavatele dle § 101 zákona.
Dodávky imunomodulačních látek
Průběžné dodávky imunomodulačních látek, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je dělena dle § 98 zákona na části 1-13, uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části a každá část bude hodnocena zvlášť.
Dodávky reagencií pro analyzátor COBAS
Předmětem plnění této nadlimitní veřejné zakázky jsou dodávky reagencií pro biochemický a imunoanalytický analyzátor COBAS 6000 používaný veřejným zadavatelem. Reagencie jsou používány ke stanovení enzymů, substrátů, specifických proteinů, hormonů a kostních a tumorových markerů v biologickém materiálu, které jsou dále využívány k diagnostickým a ...
FTNsP Praha - dodávky léku TRYPSONE 1,0g – B02AB02
„FTNsP Praha - dodávky léku TRYPSONE 1,0g – B02AB02“
Kontrastní látky 2011
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vybraných druhů kontrastních látek blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci.
Přípravky ovlivňující trávicí trakt a metabolismus
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro zažívací trakt a metabolismus, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je dělena dle § 98 zákona na části 1-11, uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části a každá část bude hodnocena zvlášť.