Poptávám dodavatele plenkových kalhotek
Hledám distributora jednorázových plenkových kalhotek Pampers, výrobce společnost P&G, speciálně řady Pampers Active Baby a Pampers Premium Care.
Nemocnice na Bulovce - dodávka anestetik pro nemočniční lékárnu
Předmětem veřejné zakázky je uzavření tří rámcových smluv na dodávku anestetik pro nemocniční lékárnu ve třech částích(1.- ISOFLURAN INH SOL, 2.- SEVOFLURAN INH SOL, 3 - DESFLURAN INH SOL). Nabízená anestetika musí splňovat požadavky Státního ústavu pro kontrolu léčiv (viz: http://www.sukl.cz/leciva/registrace-leciv). Součástí nabídky musí být ...
Dodávka a distribuce vitamínových balíčků pro specifické skupiny pojištěnců
Dodávky vitamínových balíčků a jejich distribuce na pobočky zadavatele a k zaměstnavatelům pojištěnců ohrožených charakterem vykonávané práce. Balíček obdrží pojištěnec jednou ročně. Balíček obdrží pojištěnec jednou ročně. Balíček obsahuje 3 nebo 5 preparátů. Požadavky na minimální složení preparátů jsou uvedeny v zadávací dokumentaci. Forma ...
FN v Motole - infúzní set pro tlakovou infuzi
Předmětem VZ jsou spotřebního materiálu k infúzním pumpám - infúzních setů pro tlakovou infuzi.
Pohlavní hormony
Průběžné dodávky léčivých přípravků – pohlavních hormonů, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 této zadávací dokumentace.
Dodávka očkovacích látek pro pravidelná očkování fyzických osob, které nejsou pojištěnci dle zákona
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky očkovacích látek pro pravidelná očkování fyzických osob podle vyhlášky č. 537/2006 Sb., o očkování proti fyzickým nemocem v platném znění v letech 2013 a 2014.
Poptávám heřmánek římský květ
Poptávám heřmánek římský květ (anthemis nobilis flores). Množství: 500 kg Spolupráce: dlouhodobá
Dodávky drogerie a úklidového sortimentu
Zajištění dodávek drogerie a úklidového sortimentu pro odběrná místa zadavatele v době trvání 3 let od uzavření rámcové smlouvy.
Dodávka očkovací látky proti virové hepatitidě A k provedení mimořádného a zvláštního očkování
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka očkovacích látek proti virové hepatitidě A k provedení mimořádného a zvláštního očkování podle vyhlášky č.537/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, v letech 2013 až 2014 a to : - ve formuli pro děti v předpokládaném objemu 6000 dávek, (z toho 3000 dávek v roce 2013 a 3000 dávek v roce 2014), - ve ...
Antineoplastika L01XE
Průběžné dodávky léčivých přípravků - antineoplastik L01XE, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 této zadávací dokumentace.
Antineoplastika L01XD
Průběžné dodávky léčivých přípravků - antineoplastik L01XD, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 této zadávací dokumentace.
Antibiotika
Průběžné dodávky antibiotik, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Antineoplastika L01XX
Průběžné dodávky léčivých přípravků - antineoplastik L01XX, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 této zadávací dokumentace.
Antineoplastika L01XC
Průběžné dodávky léčivých přípravků - antineoplastik L01XC, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 této zadávací dokumentace.
FN Motol - stříkačky 50 ml do lineárních dávkovačů
Předmětem VZ jsou dodávky spotřebního materiálu i infúzním pumpám, stříkaček 50 ml LL v předpokládaném rozsahu cca 600 000 ks za 36 měsíců - v souladu se zadávací dokumentací. Zadavatel požaduje, aby součástí nabídky bylo 10 ks vzorků nabízených sterilních stříkaček.
Antibiotika
Průběžné dodávky antibiotik, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Antineoplastika L01D
Průběžné dodávky léčivých přípravků - antineoplastik L01D, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 této zadávací dokumentace.
Antineoplastika L01B
Průběžné dodávky léčivých přípravků - antineoplastik L01B, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 této zadávací dokumentace.
Antineoplastika L01C
Průběžné dodávky léčivých přípravků - antineoplastik L01C, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 této zadávací dokumentace.
Dodávka léků  ENBREL – L04AB01, HUMIRA – L04AB04, ORENCIA 250mg – L04AA24, REMICADE – L04AB02
Dodávka léků ENBREL – L04AB01, HUMIRA – L04AB04, ORENCIA 250mg – L04AA24, REMICADE – L04AB02
Dodávka - kontrastní látky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kontrastních látek pro vojenské nemocnice Praha, Brno a Olomouc. Smlouva bude uzavřena na 2 roky.
Dodávka a distribuce multivitamínových přípravků pro dárce krve, pojištěnce ZP MV ČR
Multivitamínový přípravek obdrží dárce krve při každém odběru, dárce plazmy po každém třetím třetím odběru. Přípravek je specifický svým složením; to je vázáno na zdravotní stav dárce po odběru. Forma přípravku - tablety, kapsle, dražé v množství 30 ks/balení. Dávkování 1 tableta, kapsle, dražé denně. Dodavatel zajistí distribuci přípravku dárcům ...
Léčivé přípravky pro muskuloskeletální systém
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro muskuloskeletální systém, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.