Hygienické výrobky
Dodávka toaletného papiera, servítok a ostatných hygienických pomôcok uvedených v prílohe pre Finančnú správu Slovenskej republiky vrátane obalov, dopravy a vykládky do skladu na miesto dodania.
Poptávám dodavatele rýžového oleje
Poptávám dodavatele rýžového oleje pro masáže, velkoobchod. 5-ti litrové balení.
Kosmetika, drogerie, léky, Togo
Jsme zástupci/ konzultanti (Powell Associate and Co Ltd ), velkoobchodní distributoři, zástupci výrobců, importéři v západní Africe. Naše společnost byla založena v roce 1990 v Lomé v Togu v západní Africe. Pro Hospodářské společenství západoafrických států (ECOWAS) hledáme spolehlivé dodavatele/ výrobce nebo jednotlivce, kteří jsou schopni ...
Léčivé přípravky s obsahem albuminu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka léčivých přípravků s obsahem albuminu.
Odběrové pomůcky
Předmětem zakázky jsou dodávky odběrových pomůcek ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Léčivé přípravky pro zažívací trakt a metabolismus A16AB08
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro zažívací trakt a metabolismus A16AB08, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Predmetom zadania zákazky je kúpa liekov
Predmetom zákazky je dodávka tovaru vrátane dopravy na miesto dodania - LIEKOV troch indikačných skupín : č. 1. ANTIPSYCHOTIKÁ - (Neuroleptiká) - Psycholeptiká; č. 2. ANTIREVMATIKÁ, Antiflogistiká, Antiuretiká - Protizápalové a protireumatické prípravky; č. 3. CHEMOTERAPEUTIKÁ - vrátane Tuberkulostatík - Látky ničiace baktérie na systémové ...
Léčivé přípravky pro zažívací trakt a metabolismus A16AB05
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro zažívací trakt a metabolismus A16AB05, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky pro zažívací trakt a metabolismus A16AB07
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro zažívací trakt a metabolismus A16AB07, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Zajištění dodávek lékárny
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčiv, potravinových doplňků, vitamínů, minerálů, zdravotnického materiálu, přírodních produktů, léčebné kosmetiky; ve skladbě a v předpokládaném množství jednotlivých položek uvedených v příloze č. 1 zadávací dokumentace, v závislosti na aktuálních provozních potřebách kupujícího, tj. na základě ...
Léčivé přípravky pro zažívací trakt a metabolismus A16AB03
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro zažívací trakt a metabolismus A16AB03, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky pro zažívací trakt a metabolismus A16AB04
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro zažívací trakt a metabolismus A16AB04, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Jednorázové papírové ručníky
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových papírových ručníků specifikovaných včetně předpokládaného množství v zadávací dokumentaci.
Kosmetika, Togo
Poptáváme kosmetiku: toaletní potřeby, přípravky pro líčení, opalovací přípravky, výrobky péče o pleť, parfémy, sady líčidel, kosmetické potřeby a dekorativní kosmetiku.
Poptávám dodavatele drogerie a kosmetiky
Poptávám dodavatele na drogistické zboží, kosmetiku pro slevový portál.
Drogistické zboží 003-2013
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky drogistického zboží.
Poptávám parfém Hawai
Poptávám parfém Hawai
FNUSA-ICRC - Fluorescenční, bioluminescenční a rentgenové in vivo vizualizační zařízení s anestézií
Jedná se o fluorescenční, bioluminescenční a rentgenové in vivo vizualizační zařízení s anestézií. Bude sloužit k in vivo zobrazování tkání, orgánů, molekulárních značek u malých experimentálních zvířat na principu fluorescence, bioluminescence a rentgenového záření. Pomocí zařízení bude možné detailní vyšetření experimentálních zvířat (hlodavců) ...
Čistiace prostriedky
Dodávka čistiacich prostriedkov a ostatných výrobkov uvedených v prílohe pre finančnú správu Slovenskej republiky vrátane obalov, dopravy a vykládky do skladu na miesto dodania.
Kancelářské potřeby a drogistické zboží
Předmětem VZ je uzavření Rámcové smlouvy na dodávky kancelářských potřeb a drogistického zboží v předpokládané hodnotě 4 400 000 Kč bez DPH za 4 roky.
Poptávám norkové pleťové mléko
Poptávám pleťové mléko norkové.
Čistiace a leštiace výrobky
Predmetom zákazky je dodávka Čistiacich a leštiacich výrobkov pre Žilinskú univerzitu v Žiline. Špecifikácia predmetu zákazky je v prílohe č.1súťažných podkladov.
Infúzne roztoky
AQUA 500 ml sklenená fľaša, DAROW 500 ml sklenená fľaša, NATRIUM CHLORATUM 0,9% 100 ml sklenená fľaša, NATRIUM CHLORATUM 0,9% 250 ml sklenená fľaša, NATRIUM CHLORATUM 0,9% 500 ml sklenená fľaša, NATRIUM CHLORATUM 0,45% CUM GLUCOSUM 2,5% 250 ml sklenená fľaša, NATRIUM CHLORATUM 0,45% CUM GLUCOSUM 2,5% 500 ml sklenená fľaša, GLUCOSUM 5% 250 ml ...
Infúzne roztoky pre potreby Východoslovenského onkologického ústavu, a.s.
Predmetom zákazky je dodávka infúznych roztokov pre potreby Východoslovenského onkologického ústavu, a.s. Popis požadovaných minimálnych vlastností jednotlivých položiek predmetu zákazky je vzhľadom na značný textový rozsah, uvedený v Prílohe č. 2 súťažných podkladov. Ponúkaný liek sa musí nachádzať v registračnej databáze liekov, vedenej ...
Drogistické zboží 101-2013
Předmětem veřejné zakázky je dodávka standardního drogistického zboží.