Plenky Huggies, Velká Británie
Hledám v ČR distributory plenek Huggies.
Poptávám sůl z Mrtvého moře
Poptávám sůl z Mrtvého moře archeou.
Dodávka nábytku a vybavení do objektů pro sociální služby - Havířov a Frýdek-Místek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a vybavení do objektů sociálních služeb. Veřejná zakázka je dělena, dle jednotlivých projektů spolufinancovaných z Regionální operačního programu NUTS II Moravskoslezsko 2007 - 2013, na dvě následující části: 1. část - Rekonstrukce domova pro osoby se zdravotním postižením ve Frýdku – ...
Nákup spotrebného materiálu - drogistický materiál, čistiace a hygienické potreby
Predmetom zákazky je dodanie tovaru: spotrebného materiálu- drogistický materiál, čistiace a hygienické potreby. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky a Prílohu č. 3 súťažných podkladov (Cena za dodanie predmetu zákazky).
Vnitřní vybavení pro projekt Modernizace budovy teoret. ústavů LFHK UK v HK
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž vnitřního vybavení do částí budovy teoretických ústavů Lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové, Šimkova 870, 500 38 Hradec Králové dotčených stavebními úpravami. Jedná se o realizaci interiéru navazujícího na stavební úpravy stávajících prostor bez vlivu na zdraví a životní prostředí, ...
Drogistické zboží 012-2013
Předmětem veřejné zakázky je dodávka standardního drogistického zboží.
Drogistické zboží 012-2013
Předmětem veřejné zakázky je dodávka standardního drogistického zboží.
Léčiva, byliny, kosmetika, Togo
Hledáme výrobce a dodavatele následujících produktů: léky, antibiotika a antimalarika, multivitamíny, kosmetika / parfémy, bylinná léčiva, bylinné kořeny, bylinné léčivé listy, bylinná potravinová výživa a doplňky. Výrobci a dodavatelé nás mohou kontaktovat přímo se specifikacemi produktů a ceníkem.
Poptávám kosmetický vlasový přípravek
Kde si můžu koupit barvu na vlasy Vital Color č. 8 baklažán. Prodejnu zrušili. Tato barva se vyrábí v Bulharsku. Bydlím v Nivnici. Předem děkuji.
FN Motol - Dezinfekční přípravky
Předmětem plnění VZ jsou alkoholové dezinfekční přípravky pro hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou a alkoholové dezifekční přípravky k dezinfekci kůže.
Realizace Dětského programu a expozice Andělé na návrší
Předmětem zakázky je zajištění vybavení interiéru expozic v objektech zámeckého návrší. Konkrétně se jedná o zajištění vybavení pro účely vytvoření dětského programu a zajištění vybavení expozice Andělé na návrší. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Pardubická krajská nemocnice, a.s. - multioborový pavilon
První část veřejné zakázky nazvaná „První vybavení“ obsahuje doplňkové vybavení pro řešení osobní hygieny jako jsou držáky na toaletní papír, tekuté mýdlo apod. a některé dílčí vybavení prostor jako jsou nástěnky, hodiny apod. pro novostavbu multioborového pavilonu v areálu Pardubické krajské nemocnice, a.s. Druhá část veřejné zakázky nazvaná ...
Poptáváme dodavatele kosmetiky, potravinových doplňků, ekologických výrobků
Hledám dodavatele,distributory,výrobce-přírodní kosmetiky,potravinových doplňků,ekologických výrobků a dalších produktů souvisejících s ekologií a zdravím,do prodejny se zdravou výživou a přírodní kosmetikou.Jen komisní prodej.
Sháním cestovní tašku Ferrino Relax
Cestovní taška FERRINO RELAX, barva černá. Kosmetická rozložitelná taška na zavěšení.
Drogistické zboží 011-2013
Předmětem veřejné zakázky je dodávka standardního drogistického zboží.
Poptávám dodavatele zboží pro e-shop
Hledám dodavatele zboží do e-shopu. Oblast zdraví, speciální oděvy, ekologie, přístroje, pomůcky atd. Komise nebo smluvní spolupráce za provizi.
Poptávám tělový sprej
Poptávám tělový sprej Healing Garden zelený čaj.
Drogistické zboží 010-2013
Předmětem veřejné zakázky je dodávka standardního drogistického zboží.
Pořízení interiérového vybavení v rámci OP VaVpI pro Rozvoj ZF a FROV JU
Další podrobnosti jsou uvedeny v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Potraviny, kosmetika, Holandsko
Poptáváme dětské pleny, kojenecké výživy, energetické nápoje, konzervovaná rajčata, vína, dámský make-up pro černou pleť, pro africký trh.
Dodávky pracích prostředků do prádelen
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pracích prostředků, které se budou využívat v prádelnách Městského ústavu sociálních služeb města Plzně,p.o. Jednotlivé provozy se nacházejí na území města Plzně.
Poptávám kosmetický přípravek
Sháním pudr "Couvrance correcteur de teint" Creme de teint compacte, odstin 1, zn. Avene. http://avene-kosmetika.cz/avene-couvrance-make-up/avene-couvrance-kompaktni-make-up-creme-de-teint-compacte-porcelaine-odstin-1-9-5g-pudrovy-vzhled
Krabičky, sáčky, pouzdra, tašky, fotorámečky, Čína
Jsme čínská továrna registrovaná v Hong Kongu. Hledáme zákazníky/ obchodní zástupce/ importní zástupce, kteří by mohli využít naše výrobky. Vyrábíme: - papírové, látkové, PVC, siťovinové a vinylové krabice na balení (pro kosmetické a klenotnické společnosti, ale mohou být dobré na cukrovinky a svíčky, zejména pro sezónní příležitosti jako ...
Dodávka drogistického zboží a ochranných pracovních pomůcek v DNS - 2013/0148
Předmětem veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému je dodávka drogistického zboží a ochranných pracovních pomůcek pro jednotlivé součásti UJEP.
Drogistické zboží 009-2013
Předmětem veřejné zakázky je dodávka standardního drogistického zboží.