ALŽÍRSKO; Oděvy
Jsme velkoobchodní firmy (skupina), prodáváme mnoho produktů v Alžírsku. Hledáme v ČR výrobce oděvů.
Poptávám opravu rotopedu
Poptávám opravu rotopedu ve Zlínském kraji
PÁKISTÁN; Rukavice
Naše firma je odborník na výrobu všech druhů rukavic. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli našich kvalitních výrobků. Vyrábíme kožené rukavice, jako jsou pracovní, motocyklové, letní, zimní, pálkařské, lyžařské, běžkařské, golfové a dámské rukavice atd. Všechny uvedené výrobky se vyrábí z nejlepších materiálů a ceny jsou ...
Poptávám dodavatele dámské módy pro MO
Hledám dodavatele dámské módy (šaty, sukně, trička, kabáty) pro svůj maloobchod/butik v menším městě. Preferuji módu španělskou, italskou či britskou.
ČÍNA; Oděvní etikety, visačky
Vyrábíme hlavně všechny druhy oděvních etiket a visaček, jako jsou tkané etikety, tištěné etikety, silikonové etikety, nažehlovací etikety, sítotiskové etikety, vyšívané etikety, nejrůznější visačky atd. a také všechny druhy tištěných produktů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
Poptávám paroží
Koupím větší množství paroží . Cena dohodou .
NĚMECKO; Kulky do pušek
Jsme pouťová společnost a hledáme českou firmu, která vyrábí kulky do pušek pro střelnice.
NIGÉRIE; Textilie, kosmetika
Hledáme spolehlivé výrobce, kteří by nám dodávali textilní zásoby, kosmetiku.
Poptávám opravu rotopedu
Poptávám opravu brzdy u rotopedu Olpran 22821.
PÁKISTÁN; Oděvy
Synergia je dodavatelská společnost s bohatými zkušenostmi v oděvním průmyslu. Máme technicky kvalifikovaný tým se zkušenostmi ve výrobě látek a oděvů, jako je pletení, barvení tkanin, výroba oděvů pletených i tkaných. Specializujeme se na trička, polokošile, tílka, tepláky, mikiny s kapucí, mikiny s kapucí na zip, džínové šortky, dámské módní ...
RUMUNSKO; Oděvy
Výprodej textilních výrobků vynikající kvality, na prodej 1200 výrobků. Cena je 8,50 libry za každý produkt Zásoba zahrnuje šaty, sukně, halenky, kostýmy, kalhoty, kabáty atd. Náš závod dostává zakázky na oblečení. Naše výrobky jsou velmi kvalitní a z dobrých materiálů.
INDIE; Řemeslné výrobky, oděvy, tašky
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s evropskými odběrateli kvalitních indických řemeslných výrobků, ručně zpracovaných oděvů a jutových tašek. Máme unikátní etnickou kolekci předmětů pro evropské zákazníky.
Náboje pro OPU SAKO
Záměrem zadavatele bylo uzavření kupní smlouvy na dodávku nábojů pro OPU SAKO pro Policii ČR.
KAMERUN; Oděvy, kosmetika, vlasy
Hledáme spolehlivé dodavatele níže uvedených výrobků, kteří mohou být našimi stálými dodavateli. Poptáváme: módu a oblečení, přírodní lidské vlasy, kosmetiku atd.
KOREA; Oděvy
Jsme jedním z nejlepších 10 on-line nákupních center v Koreji a v současné době působíme v Japonsku, Taiwanu a Singapuru. Nyní hledáme důvěryhodné prodejce a distributory, kteří se mohou prodávat naše kvalitní oděvy. Naši stylovou módu tvoří návrháři v Koreji. Sortiment oblečení se pohybuje od neformálního po elegantní styly, které jsou luxusní ...
Poptávám dodavatele oblečení
Poptávám zahraničního dodavatele oblečení značky UNDER ARMOUR
Příslušenství k odstřelovacím puškám - nákup
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 ks noktovizních zaměřovačů (noktovizních předsádek) k denním optickým zaměřovačům typu Leupold Mark 4 LR/T 8,5-25x50 mm M1 pro odstřelovací pušky W 308 SAKO TRG-22 včetně montáží MIL-STD 1913 a následně zavedení do užívání u organizačních celků ministerstva obrany.
ČÍNA; Outdoorové oblečení
Jsme čínská oděvní firma, specializujeme se na outdoorové oblečení, lyžařské kombinézy, péřové bundy, trička a módní oblečení. Výrobky mohou být na zakázku nebo podle potřeby jménem OEM zákazníků.
ČÍNA; Oděvy, obuv, hračky
D&S(CHINA)CO.,LTD. je komplexní skupinová společnost, která zahrnuje mnoho podřízených závodů, jako je oděvní továrna, obuvnická továrna, továrna na řemeslné a dárkové výrobky, továrna na hračky a další. Naše společnost sídlí ve Weifang, Shandong, Čína, blízko přístavu a letiště Qingdao a má tedy velmi pohodlnou přepravu. Dodáváme veškeré služby ...
Přelaborace munice pro pancéřovku RPG-7 na náboj termobarický PG-TB-7V
Předmětem veřejné zakázky je provedení díla přelaborace nábojů PG-7VM na náboj termobarický s prodlouženým dostřelem PG-TB-7V, podrobně v zadávací dokumentaci (dále jen „ZD;).
BANGLADÉŠ; Oděvy, joint venture
G.S Trade International je nákupní podnik a nákupní zástupce, exportér, importér v Dhace v Bangladéši. Dodáváme konfekční oděvy pro muže, ženy, chlapce, dívky a děti (tkané, pletené, denimové a svetry). Plánujeme založit společný podnik v Bangladéši. Máme vlastní pozemky, elektřinu, plyn a budovu. Hledáme zahraniční obchodní partnery pro založení ...
Poptávám pásek na karate
Potřebují obi - fialový pásek na karate, 210cm, okres Ústí nad Labem, Děčín, Teplice v Čechách
Náhradní díly pro odstřelovačské pušky SAKO
Dodávka náhradních dílů pro odstřelovačské pušky SAKO
INDIE; Oblečení
Hledáme v EU importéry oblečení.
INDIE; Oděvy
Jsme dodavatelé pletených oděvů z Indie. Zhotovujeme veškeré pletené a tkané oděvy: módní dívčí oděvy, pánské základní oblečení, polokošile a módní oblečení, chlapecké oděvy, sportovní oblečení, mikiny, dětské oblečení. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.