Poptávám posudek důstojnického tesáku RAD
Poptávám posudek ohledně originálnosti u německého důstojnického tesáku RAD. Cenu respektuji, tesák osobně přivezu nebo zašlu.
Poptávám brokové náboje
Dobrý den, prosím o informaci, je možné prostřednictvím zásilkové služby objednat brokové náboje ZNC SHOTS 30 V08001X2 pro brokovou hlaveň 12/76, děkuji.
Elektrické rybolovné zariadenia s príslušenstvom
Predmetom zákazky je nákup elektrických rybolovných zariadení (3 ks s benzínovým agregátom určených na lov rýb v hlbších tokoch do 1,5 m a 6 ks batériových určených na lov rýb na plytších tokoch do 1 m) s príslušenstvom (podberáky, bezpečnostné dielektrické rukavice, polarozačné okuliare). Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v ...
Zásahová výbuška
Predmetom zákazky je dodanie špecializovaného tovaru troch typov zásahových výbušiek. Technické parametre druhov výbušiek sú uvedené v jednotlivých častiach technickej špecifikácie vo zverejnenej výzve na predkladanie ponúk. A-Časť . Zásahová výbuška ZV-6 akustická s pákovým zapaľovačom B-Časť . Zásahová výbuška P2-CS slzotvorná s pákovým ...
Zdieľané bicykle na území mesta Senica
Predmetom plánovanej zákazky je dodanie a realizácia systému zdieľaných bicyklov v meste Senica. Súčasťou predmetu zákazky je dodanie 24 ks modulárnych dokovacích staníc so stojanmi na odloženie bicyklov vrátane montáže a dodanie: klasických bicyklov v počte 85 ks a elektrických bicyklov v počte 60 ks, nabíjačiek na batériu v počte 10 ks a ...
Nákup bicyklov a elektrobicyklov
Predmetom zákazky je nákup 40-ks bicyklov a 40-ks elektrobicyklov a príslušenstva, pre ich využitie na chatách v rámci LESY SR, š.p.
Nákup elektro bicyklov s príslušenstvom
Predmetom zákazky je nákup a dodanie elektro bicyklov s príslušenstvom v rozsahu a za podmienok uvedených v súťažných podkladoch a ich prílohách. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v Prílohe č.1 súťažných podkladov.
Dodanie 40 ks elektrobicyklov
Predmetom verejného obstarávania je dodanie 40 ks elektrobicyklov
Vak na výstroj
Nákup vaků na výstroj dle zadávací dokumentace SpMO 12993/2023-551200 a jejích příloh.
Športové oblečenie pre športovcov VŠC DUKLA Banská Bystrica
Predmetom zákazky je dodanie nového, nepoužívaného športového oblečenia určeného pre športovcov VŠC DUKLA Banská Bystrica.
Rámcová dohoda na dodávky panelů balistických TBO 5 CZ sada 2 ks
Panel balistický TBO 5 CZ (sada 2 ks) - 2.000 sad.
Poskytování služby bikesharing v Brně
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody, jejíž závazný návrh je přiložen k zadávací dokumentaci, mezi výše identifikovaným zadavatelem a třemi dodavateli podle § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou zadávány veřejné zakázky bez obnovení soutěže v souladu s § 132 odst. 3 psím. b) ZZVZ. Předmětem veřejných zakázek zadávaných na ...
Spací pytle
Předmětem VZ je pořízení 20 000 ks spacích pytlů do zásob pro humanitární pomoc, které budou bezplatně poskytnuty osobám vážně materiálně postiženým při vyhlášení krizového stavu nebo mimořádné události, zejména přichází v úvahu možnost jejich poskytnutí z důvodu nutnosti reagovat na migrační vlnu velkého rozsahu. Předmět VZ je rozdělen na 8 ...
Doplnění výstroje pro Městskou policii Plzeň 2023-2024
Předmětem této veřejné zakázky je nákup jednotlivých částí výstroje pro strážníky Městské policie Plzeň v období 2023 - 2024, které nebyly vysoutěženy v předcházejícím zadávacím řízení. Z tohoto důvodu není číslování jednotlivých částí kontinuální. Celkem se jedná o 11 částí.
Rámcová dohoda na dodávky vest balistických vnějších
Jedná se o 145 souprav vest balistických vnějších.
Rámcová dohoda na dodávky speciálních měrek, přípravků a nářadí pro dlouhé zbraně
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na dodávky 82 ucelených sad (souprav) + 36 souborů vybraných speciálních měrek, přípravků a nářadí, celkem pro 11 typů dlouhých ručních palných zbraní rozdělených do pěti vymezených částí.
Opravy elektrobicyklov Trnavského bikesharingu
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb súvisiacich so zabezpečením údržby a opráv zdieľaných elektrobicyklov v rámci projektu Trnavský bikesharing. Opravy budú realizované v priestore verejného obstarávateľa. Potrebné náhradné diely poskytne verejný obstarávateľ na základe požiadavky úspešného uchádzača.
Horská a elektro kola pro VP
Předmětem veřejné zakázky je dodávka - nákup 5 ks celoodpružených horských kol a 5 ks celoodpružených elektro kol pro zabezpečení speciálních úkolů spojených s výkonem služby příslušníků Vojenské policie.
22-104 Stanový modul - 14 souprav
Předmětem VZ je nákup 14 souprav stanových modulů, které jsou určeny pro vytvoření nouzového ubytování osob postižených mimořádnými událostmi velkého rozsahu, případně pro vytvoření logistického zázemí jednotkám HZS nebo vybudování asistenčního centra pomoci za mimořádných událostí nebo krizových situací.
Víceúčelový nafukovací stan - 7 ks
Předmětem VZ je pořízení 7 kusů nových víceúčelových nafukovacích stanů (dále také „stany“). Stany jsou určeny pro použití za mimořádných událostí nebo krizových situací pro vytvoření týlového zázemí jednotek PO při provádění záchranných a likvidačních prací, nebo pro vytvoření nouzového přístřeší pro evakuované obyvatelstvo.
Batohy na výstroj pre vojakov
Predmetom zákazky je uzavretie rámcovej dohody na zadávanie zákaziek na dodanie nosného modulárneho systému ako systému vesty, batohov, opaskov, rôznych sumiek a iných súčiastok k noseniu osobnej výstroje a výzbroje vojaka v poľných podmienkach umožňujúci efektívne rozloženie osobného výstroja a výzbroje po jeho tele s digitalizovanou potlačou LES ...
Kalhoty na baseball, Rakousko
Jsem správně informována, že vyrábíte baseballové kalhoty pro děti a dorostence? Nechala jsem Vás doporučit a ráda bych si u Vás objednala nějaké kalhoty. Je možné doručit i do Rakouska? Děkuji vám za vaši odpověď. S pozdravem, Carole Grasbergerová
Stan s pevnou konštrukciou
Stan s pevnou konštrukciou
Spací pytle
Předmětem VZ je pořízení 1 500 ks nových spacích pytlů do zásob pro humanitární pomoc, které budou bezplatně poskytnuty osobám vážně materiálně postiženým při vyhlášení krizového stavu nebo mimořádné události.
Spací pytle
Předmětem VZ je pořízení 3 500 ks nových spacích pytlů do zásob pro humanitární pomoc, které budou bezplatně poskytnuty osobám vážně materiálně postiženým při vyhlášení krizového stavu nebo mimořádné události.