PÁKISTÁN; Oděvy
Poptávám odběratele a výrobní kontrakty na objednání oděvů ve velkém množství.
ČÍNA; Oděvy, kosmetika,doplňky
Hongkong Like global trading co., ltd hledá obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, velkoobchodníky následujícího zboží: kosmetika, obuv, oděvy, trička, džíny, bundy, mikiny, sluneční brýle, hodinky, kšiltovky, šátky, opasky, spodní prádlo, peněženky, bižuterie, vázanky, módní doplňky atd. Nabízíme nejnovější styly, konkurenceschopné ceny, ...
GHANA; Nebarvená trička
Poptávám firmy, které vyrábí nebarevná hladká trička (topy).
PÁKISTÁN; Kožené oděvy
Pákistánská firma hledá obchodní spolupráci s odběrateli kožených oděvů. Na vyžádání může zaslat vzorky a katalogy zboží. Výrobky firmy odpovídají kvalitou mezinárodním normám.
Hledám dodavatele značkového oblečení
Hledám dovatele na oblečení ADIDAS, NIKE a jiné spotrovní značky.
PÁKISTÁN; Sportovní zboží
BHUTTA IMPEX je výrobce a exportér sportovního zboží. Nabízíme výrobky nejvyšší kvality, dobré ceny a včasné dodání. Naše hlavní výrobky: dresy na hokej, fotbal, síťová trička na trénink, teplákové soupravy, dresy na baseball, basketball, golf, rugby, kriket, kalhoty a šortky, topy, trička a polokošile, fleecové mikiny, pleteniny. Více na ...
Poptávám šlapací člun
Koupím šlapací člun -labuť i použitou
PÁKISTÁN; Sportovní a kožené oděvy
Poptávám obchodní spolupráci s distributory sportovních a kožených oděvů.
PÁKISTÁN; Rukavice
Jsme výrobce všech druhů kožených rukavic, motocyklových, vzpěračských a cyklistických rukavic, golfových rukavic, gymnastické, taneční a baletní obuvi. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TURECKO; Textil
Firma nirma international co,ltd. obchoduje s textilem, hledá spolupráci.
INDIE; Oděvy
Jsme exportní firma z Indie. Máme na vývoz širokou škálu výrobků. Vyvážíme všechny typy textilních látek, bavlněné vlákno, oděvy. Vše nejlepší kvality. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Motocyklové oblečení
Jsme zkušení návrháři a výrobci motocyklového oblečení z kůže i cordury od roku 1990. Jsme obeznámeni s bezpečností, dobrým a pohodlným nošením, vzhledem oděvu a současnou módou a požadavky. Navštivte prosím naše webové stránky www.goya.pk. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Rukavice
Vyrábíme rukavice, které můžeme dodávat ve velmi dobré kvalitě za příznivé ceny. Nabízíme rukavice: sportovní, kožené, cyklistické, motorkářské, námořní, jezdecké, horolezecké, vzpěračscké, fitness, pracovní, policejní, letecké, neprůřezné do stupně 5 EN388, odolné proti vpichu stupeň 4544 od Satra UK. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Sportovní vybavení
Jsme výrobci a vývozci vybavení pro všechny druhy bojových umění, fotbalových míčů, rukavic, bund, pásků a podobných výrobků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. www: bnssportsind.com
Poptávám výrobce jednorázových kombinéz
Dobrý den, prosím o zaslání kontaktu (a ceníku) na výrobce jednorázových kombinéz z netkané textilie. Děkuji a přeji hezký den.
BANGLADÉŠ; Pletené a tkané zboží
Meems Group je dodavatelem všech druhů tkaného a pleteného zboží pánského, dámského i dětského. V současné době děláme luxusní zboží podle požadavků zákazníků. Navštivte naše webové stránky www.meems-group.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Sportovní zboží
Hledáme importéry sportovního zboží a fotbalového příslušenství. Vyrábíme a exportujeme zboží dobré kvality: -míče, sítě, terče, tréninkové vybavení, pumpičky na míče, fotbalové dresy a brankářské rukavice; -míče pro rugby, sálové míče, plážové míče, tenisové a basketbalové míče, krikeťáky -sportovní rukavice, sportovní oděvy, polokošile, ...
INDIE; Textil a obuv
Hledám spolupráci s distributory textilu a obuvi.
Poptávám VO dodavatele sportovního zboží
Hledáme vekoobchodní dodavatele sportovního vybavení, zejména sportovní obuvy, zimního vybavení - lyže, snowboard.
RAKOUSKO; Oblečení
Poptávám oblečení jako trička, svetry, polokošile atd.
TOGO; Neprodané zásoby
Firma Ets Joycelyn Inc. registrovaná u Obchodní komory v Togo importuje neprodané zásoby.Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
TOGO; Textilie
Firma Ets Joycelyn Inc. registrovaná u Obchodní komory v Togo importuje textilie. Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
KAMERUN; Trička
Naše firma Mogamet Investment Facilitor je přední obchodní společností. Poptáváme trička ve velkém množství.
TOGO; Oděvy
Poptáváme oděvy.
PÁKISTÁN; Textilní zboží
Jsme výrobci a vývozci kvalitních triček, polokošil, mikin, šortek, čepic, ručníků a všech druhů pracovních rukavic. Naším základním cílem je nabídnout široký výběr velmi kvalitních, cenově výhodných produktů. Všechny naše výrobky podléhají přísné kontrole kvality v každé fázi výroby. Nabízíme zakázková řešení všech našich výrobků dle specifikace ...