Poptávám opravu lyžařské přilby
Oprava přichycení plastovým nýtem výstelky lyžařské přilby TRX PRO
Náhradní díly pro samopaly a útočné pušky HaK
Dodávka náhradních dílů pro samopaly a útočné pušky HaK pro rok 2012 a 2013
Náboje 5,56x45
Dodávka nábojů ráže 5,56x45 pro roky 2012 a 2013
Poptávám pramici
Ryrarskou pramici plastovou
Textil, obuv, Čína
Jsme velká importní a exportní společnost v Číně. Poptáváme velké množství textilu a obuvi. Jste-li schopni dodat, pošlete mi prosím informace o produktech a cenovou nabídku.
Náhradní díly pro odstřelovačské pušky SAKO - nákup pro roky 2012 a 2013
Záměrem zadavatele je uzavření kupní smlouvy na dodávky Náhradních dílů pro odstřelovačské pušky SAKO, pro období let 2012 a 2013. Technické, materiálové a kvalitativní provedení je podrobně popsáno, včetně počtu kusů a ostatních požadavků zadavatele, v zadávací dokumentaci a v její příloze č. 1.
Poptáváme dodavatele ponožek
Vykoupíme nadnormativní či nepotřebné skladové zásoby dětských, dámských i pánských ponožek.
Konfekční oděvy, Bangladéš
Jsme bangladéšská firma a exportujeme všechny druhy konfekčních oděvů. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli. Zhotovujeme velmi módní i základní svetry, trička a denimové kalhoty. Naše závody jsou vybaveny nejmodernějším strojním zařízením a pracovníci jsou vysoce kvalifikovaní, takže můžeme vyvinout jakýkoli design k vaší plné ...
Poptávám tříděné rybí moučky
Poptávám tříděné rybí moučky.
Poptávám dodavatele značkového oblečení
Dobrý den, hledám vhodného seriózního dodavatele sportovního značkového oblečení a elegantních, společenských oděvů. Nabídky, prosím, zasílejte na můj mail.
Rukavice, sportovní oděvy, Pákistán
Jsme dodavatelská společnost z Pákistánu - obchodujeme se všemi druhy kožených rukavic, jako jsou pracovní, motocyklové, letní, zimní, baseballové odpalovací, lyžařské, běžkařské, golfové a dámské rukavice atd. Také vyrábíme sportovní oblečení jako stejnokroje pro bojová umění, hráčské dresy, trička, polokošile a teplákové soupravy atd. Máme zájem ...
Poptáváme výrobce a dovozce sportovního vybavení
Pro připravovaný obchodní projekt hledáme výrobce čí přímé dovozce sportovního náčiní, oblečení, sportovní obuvi. Zpočátku bude odběr menší, časem bude narůstat. Odběr vlastní, jednou měsíčně (během měsíce budou zasílány tzv. předobjednávky), platba hotově při převzetí.
Poptávám krejčovské práce
Zakázkové šití sportovního oblečení na lyže - bunda a kalhoty. Specifikace materiálu: prodyšný, nepromokavý, sloupec vody 8000 mm. Velikost zhruba XXXXL. Bunda s kapucí, kapsami. Místo: Praha a okolí, popř. Kladno a okolí.
Poptávám opravu rotopedu
Poptávám opravu rotopedu Laubr Sport BC4730M. Pravděpodobně je vadné ložisko u velkého železného kola (rotoped přesakuje).
Poptávám startovací látková čísla pro závodníky
Poptávám startovací látková čísla, látka červená, číslo bílé, přes hlavu na ramenou spojené šňůrkou, zavázání na boku popř. na obou. Sadu od 1 - 50.
Oděvy, Indie
Hledáme odběratele a importéry oděvů.
Sportovní potřeby, oblečení, Pákistán
Jsme výrobce sportovních potřeb a sportovního oblečení. Pracujeme v tomto odvětví již od roku 1986. Naše kvalita je v souladu s mezinárodními standardy. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce. http://www.armirza.com/
Zapalovač granátu, Pákistán
Jsme velká a známá firma v Pákistánu a Bangladéši. Máme vliv ve zbrojních továrnách v Pákistánu a Bangladéši. Poptáváme zapalovače pro ruční granáty.
Rukojeti pistolí, USA
Poptávám originální rukojeti pistolí CZ-82 9x18 Makarov.
Příslušenství k odstřelovacím puškám - nákup
Pořízení 20 ks noktovizních zaměřovačů (noktovizních předsádek) k denním optickým zaměřovačům typu Leupold Mark 4 LR/T 8,5-25x50 mm M1 pro odstřelovací pušky W 308 SAKO TRG-22 včetně montáží MIL-STD 1913 a následné zavedení do užívání u organizačních celků ministerstva obrany.
Včelařské vybavení, Německo
Poptáváme výrobce příslušenství pro včelaře, rámečky včelařské vaky, medomet atd.
Pracovní, bezpečnostní, sportovní oděvy, Pákistán
Jsme výrobce a exportér pracovních oděvů, pracovních kalhot, pracovních kombinéz, oblečení do deště, pláštěnek, kalhot do deště, kombinéz do deště, bezpečnostního oblečení, ochranných vest, textilních oděvů, textilních bund, textilních kalhot, sportovního oblečení, fotbalových a kriketových dresů. Zajišťujeme nejlepší služby, včasné dodávky a ...
Smíšené zboží, Togo
Poptáváme exportéry smíšeného zboží, jako je textil, použitá obuv a oblečení, stavební materiály, cement, železné tyče, vlnitý plech, automobily, ledničky, domovní obkladačky atd.
Oděvy, obuv, dekorace, hračky, Čína
D&S(CHINA)CO.,LTD. je komplexní skupinová společnost, která zahrnuje mnoho podřízených závodů, jako je oděvní továrna, obuvnická továrna, továrna na řemeslné a dárkové výrobky, továrna na hračky a další. Naše společnost sídlí ve Weifang, Shandong, Čína, blízko přístavu a letiště Qingdao a má tedy velmi pohodlnou přepravu. Dodáváme veškeré služby ...
Motocyklové bundy, obuv, rukavice, Pákistán
Jsme výrobce motocyklových ochranných bund, jako jsou cadora bunda, bunda scarpian, ochranné obuvi, kožených bund a kožených rukavic. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.